Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα αυτήν που πήρα, θα δεις την εικόνα πιο πάνω. Είναι αρκετά όμορφη και προστατεύει το κινητό μέχρι εκεί που δεν πάει. Εγώ τώρα ψάχνω να κάνω ασφάλεια κινητού, να υσηχάσει το κεφάλι μου!

Από το ίδιο μαγαζί;;Έχεις λινκ;
  • Like 1
Δημοσ.

Από το ίδιο μαγαζί;;Έχεις λινκ;

+1 και από εμένα με ίδια απορία.

Τι είδους είναι και αν το πιάνει όλο περιμετρικά και μπροστά;

Δημοσ.

Παιδιά όταν την παρήγγειλα υπήρχε στο μαγαζί, τώρα βλέπω δεν υπάρχει... μάλλον την έβγαλαν. Αυτή είναι: https://www.spigen.com/collections/galaxy-s7/products/galaxy-s7-case-rugged-armor-black

Το κινητό το καλύπτει στο 100% ψάξτε στο Google για φωτογραφίες γιατί το κινητό το παλιό δεν θα βγάλει σωστή φωτογραφία.

Update: Τέλος το μαύρο χρώμα, το απεσυραν από το site. Πλέον υπάρχουν μόνο σε λευκο και σε χρυσό χρώμα.

Όσοι δεν μπορείτε να βρείτε τα κινητά μπορείτε να κάνετε το εξης: πάτε στο cellphones.gr και κάνετε αναζήτηση με τον όρο: S7

Δημοσ.

νωρίτερα δεν υπήρχε το λευκό...Πού στο καλό τα βρήκανε τόσα πολλά;Το πρότζεκτ ήταν για κανένα όμιλο;;τι να πω...

Μάλλον θα ζήτησαν περισσότερα από την αντιπροσωπία. Μην ξεχνάς υπάρχουν χιλιάδες μαγαζιά, χιλιάδες εταιρικές επιδοτήσεις και ξεχωρα τα τεράστια projects με χιλιάδες κινητά για shows σε εμπορικά, διαφημίσεις και άλλα πόσα για reviews ενώ πάει λέγοντας. Φαντάζομαι θα τους έμεινε καμία χιλιάδα αχρησημοποιητη και τα δίνουν να φύγουν.

Δημοσ.

Μάλλον θα ζήτησαν περισσότερα από την αντιπροσωπία. Μην ξεχνάς υπάρχουν χιλιάδες μαγαζιά, χιλιάδες εταιρικές επιδοτήσεις και ξεχωρα τα τεράστια projects με χιλιάδες κινητά για shows σε εμπορικά, διαφημίσεις και άλλα πόσα για reviews ενώ πάει λέγοντας. Φαντάζομαι θα τους έμεινε καμία χιλιάδα αχρησημοποιητη και τα δίνουν να φύγουν.

Μου ακούγεται υπερβολικό νούμερο το 1000. Ζήτημα αν ήταν 100 όλα κι όλα.

Δημοσ.

κι όλα τα μάζεψαν αυτοί;;Τι γίνεται;Λες να σκάσουν και τίποτα edge ;;Χαχαχα
Δημοσ.

Μου ακούγεται υπερβολικό νούμερο το 1000. Ζήτημα αν ήταν 100 όλα κι όλα.

Θεωρητικά - Υποθετικα μιλώντας χωρίς να γνωρίζω τα ακριβή πόσα.

κι όλα τα μάζεψαν αυτοί;;Τι γίνεται;Λες να σκάσουν και τίποτα edge ;;Χαχαχα

Αποκλείεται αλλά ακόμα και έτσι να ήταν θα τα έβγαζαν μαζί και όχι χωριά, αν παρ όλα αυτά βγάλουν τίποτα τα edge Σίγουρα θα κοστίζουν παραπάνω και σίγουρα εγώ που το είχα δεν το θέλω για 2-3 λόγους.

Για τον μόνο λόγο που τσίμπησα το S7 είναι γιατί θα αργήσει το Note 8 όπου εκεί θα αξίζει η ολική αναβάθμιση.

Δημοσ.

Εγω πηρα την Slim Crystal ή κάπως έτσι, θεωρω οτι ειναι μια πανεμορφη συσκευη που αμα της βαλω κουμουτσα θηκη χαλαω την ομορφια. Η συγκεκριμενη θηκη φαινεται να το προστατευει απο πτωσεις σε λειο πατωμα κλπ, και προστατευει και την πλατη απο γρατζουνιες απο το τραπεζι, οποτε για οποιον ψαχνει κατι τετοιο ειναι μπομπα. Παντως μεχρι στιγμης δεν εχω μετανοιωσει την αγορα στο ελαχιστο. Απ'οσο φαινεται εμειναν μονο χρυσα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Edit: Διαθέσιμο μόνο Χρυσο πλέον:

https://www.cellphones.gr/samsung-galaxy-s7-32gb-sm-g930f-gold-syskeyasia-bulk-24-mines-eggyisi

@AMD Expert: Ωραία και η Slim Crystal αλλά εγώ δεν παίρνω διαφανή η θήκες τύπου crystal γιατί τις γεμιζω γραντζουνιες, κατά τα άλλα ναι είναι από τις ομορφότερες θήκες! Δεν πρόκειται να το μετανιώσεις!

Επεξ/σία από Dev1l
  • Like 1
Δημοσ.

Αποκλείεται αλλά ακόμα και έτσι να ήταν θα τα έβγαζαν μαζί και όχι χωριά, αν παρ όλα αυτά βγάλουν τίποτα τα edge Σίγουρα θα κοστίζουν παραπάνω και σίγουρα εγώ που το είχα δεν το θέλω για 2-3 λόγους.

Μπορείς να αναφέρεις αυτούς τους λόγους? Είμαι ανάμεσα στο s7  ή μεταχειρισμένο edge.

Δημοσ.

εγώ που το έχω ενοχλητικό είναι η edge οθόνη αν δε πάρεις κάποια θήκη το ακουμπάει συνεχόμενα εγώ ruuged armor που έχω ευτυχώς με σώζει από αυτό επίσης δε μπορείς να βάλεις screen protector μιας και θα έχει φούσκες η θα άτομα πετάει η θήκη αλλά και πάλι θα το επέλεγα έναντι του s7 λογο μεγαλύτερης οθόνης και καλύτερης μπαταρίας και εμφάνισης

• Like 2
Δημοσ.

Μπορείς να αναφέρεις αυτούς τους λόγους? Είμαι ανάμεσα στο s7  ή μεταχειρισμένο edge.

1. Η παλάμη και τα δάχτυλα ακουμπούν τις άκρες της οθόνης λόγο κυρτώτητας με αποτέλεσμα να σου σπάσει τα νεύρα σε ώρες που δεν πρέπει. Εγώ δεν μπόρεσα να το συνηθίσω με τίποτα.

2. Με την θήκη γίνεται δυσχρηστο και χρειάζεσαι από το ένα χέρι (αν το χειρίζεσαι με ένα) και το δεύτερο, αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις τίποτα με το άλλο χέρι (όπως π.χ. να κρατάς φάκελο, καφέ μπλα μπλα....)

3. Δεν κάθεται καμία ζελατίνα η γυαλί για πάντα, κάθε εβδομάδα στην καλύτερη θες 1 ζελατίνα / γυαλί. Αν είσαι όπως εγώ τότε θα μισείς αυτές τις τριχο-γραντζουνιές στο coating του gorila glass 4 που με το παραμικρό γεμίζει αν δεν βάλεις ζελατίνα.

4. Σε περίπτωση που πέσει λίγο πλάγια, ακόμα και θήκη να έχεις δεν το σώζει τίποτα, plus την πανάκριβη αλλαγή της οθόνης.

5. Η θήκη προστατεύει μέχρι έναν βαθμό λόγο πάλι της κυρτώτητας, οπότε πάντα αν το πάρεις να φυλάς τα νώτα σου.

6. Δεν χρησημοποίησα ποτέ την edge οθόνη, (για εμένα δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα, εκτός από μια φορά που μέτρησα κάτι με τον εικονικό χάρακα), ειδικά επειδή σχεδόν ανα βδομάδα αλλάζω τις συντομεύσεις της αρχικής οθόνης, γινόταν αρκετά σπαστικό λόγο του edge περιθωρίου.

7. Έχει τα ίδια με το S7 τεχνικά καλούδια είτε σε Hardware είτε σε Software Level, plus χωράει στην τσέπη και δεν φοβάμαι μην σπάσει λόγο μεγέθους. (Είμαι και χοντρούλης, οπότε αν οι τσέπες είναι μικρές, όταν κάθομαι με ενοχεί και "νιώθω" να λιγύζει...)

8. Δυο φορές πήρα S7 Edge και τις 2 το μετάνιωσα.

9. Πήρα το S7 και κάνω την δουλειά μου σαν άρχοντας, δεν ξέρω τι θα κάνω όμως λόγο οτι όλα τα κινητά από εδώ και στο εξής θα είναι κυρτά...

10. Έχω και άλλους λόγους... αλλά θα ξημερώσουμε....!

Αυτό αποτελεί προσωπική άποψη και δικό μου χέρι, δική μου σκεπτική και αναποδιά, κάποιοι άνθρωποι συμβιβάζονται, εγώ όχι όταν δίνω ένα σκασμό λεφτά που θέλω 5μηνο να μαζεύω με πολλές θυσίες (οχι σοβαρές φυσικά, αλλά κόβω τον καφέ και το ποτό έξω και μπλα μπλά μέχρι έναν βαθμό).  ;)  Ο καλύτερος τρόπος είναι αν έχεις φίλους να στο δανείσουν πρώτα το S7 για κανα 2ωρο και μετά το S7 Edge άλλο ένα 2ωρο για να δοκιμάσεις και εν τέλει να καταλήξεις. Επίσης προτιμώ το καινούργιο Ελληνικό από το παραεισαγωγής μεταχειρισμένο που του έχουν αλλάξει τα φώτα και δεν ξέρεις τι έκανε ο καθένας σε οτιδήποτε. Υπάρχουν και οι καλοί οι οποιοι είναι ψείρες....   ;) (Day one, ζελατίνα, θήκη και προσεκτικές φορτίσεις χωρίς τάσεις για πειραματισμούς,,,)

εγώ που το έχω ενοχλητικό είναι η edge οθόνη αν δε πάρεις κάποια θήκη το ακουμπάει συνεχόμενα εγώ ruuged armor που έχω ευτυχώς με σώζει από αυτό επίσης δε μπορείς να βάλεις screen protector μιας και θα έχει φούσκες η θα άτομα πετάει η θήκη αλλά και πάλι θα το επέλεγα έναντι του s7 λογο μεγαλύτερης οθόνης και καλύτερης μπαταρίας και εμφάνισης

Είπαμε, είναι γούστα αυτά... αλλα πάλι καταλήγουμε σε παραπάνω συμπεράσματα  :rolleyes: , αλλά είναι έρωτας το άτιμο το Edge  :wub: , όχι φυσικά (δεν είναι έρωτας) αν καταλάβεις τι θες τελικά και για τι χρήση το θες  :lol: .

• Like 2
Δημοσ.

Όχι παιδιά έχω δοκιμάσει πολλές φορές s6 edge plus και χωρίς θήκη ειδικά δεν. Οκει όμορφα είναι αλλά δεν με βολεψαν ποτέ. Το s7 το απλό από την πρώτη στιγμή που βγήκε το ερωτεύτηκα και απ'οτι αποδείχθηκε, ορθώς.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...