spyros_ks Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα όποιον έχει αναμιχθεί σε ανταλλαγή συσκευών με επαρχία να με βοηθήσει με την διαδικασία και πως μπορώ να διασφαλίσω την συναλλαγή. Έχουν ανταλλαχθεί φώτο των κινητών με τι ς λεπτομέρειες αλλα δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω από και πέρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Haldol Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να διασφαλιστεί ανταλλαγή που δε γίνεται χέρι με χέρι. Το μόνο που ίσως να βοηθήσει είναι το ιστορικό αυτών που συναλλάσονται, μαζί με την παλαιότητα των μελών. Π.χ. αν και οι δύο έχουν αρκετές θετικές αξιολογήσεις (μαζί με καλό ratio θετικών / αρνητικών) και είναι γνωστά και παλιά μέλη, δύσκολα θα υπάρξει πρόβλημα. 2
petran91 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Το δίκαιο εφόσον υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη (όσο μπορεί τουλάχιστον να υπάρχει), είναι η ταυτόχρονη αποστολή.Προσωπικά όμως, για μένα οι αξιολογήσεις και ο αριθμός τους παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν ήταν να ανταλλάξω με κάποιον με κάτω από 10 αξιολογήσεις (και ειδικά αξιολογήσεις που αφορούν κυρίως αγορές και όχι πωλήσεις), θα του έλεγα να μου στείλει το δικό του και αν είναι ακριβώς όπως τα είπαμε να του στείλω άμεσα το δικό μου.Είναι που είναι δύσκολες οι συναλλαγές όταν πρόκεται για επαρχία, αν πρόκειται και για ανταλλαγή, είναι διπλά δύσκολες.. 1
spyros_ks Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Καλή συνέχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα