eliasole Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Γιά σας και χρόνια σας πολλά. Εχω πιάτο 1,4 στραμένο στο hispasat. Me humax 5300 πατσαρισμένο σε 5700 είμουν οκ με τα nagra. Πήρα τη hauppauge nexus-s για το pc και δεν μου κατεβάζει όσα κανάλια είχα με τον humax. Τα περναώ απο ετοίμα settings και μου βγάζει μηδενικό σήμα. Το ξαναβάζω στον δέκτη και τα βλέπει οκ με 50% περίπου σήμα. Μήπως η κάρτα δεν εχει τόσο καλή ευαισθησία? Τα έχω δει όλα γιατί το καλύτερο είναι οτι έχω κάνει συνδρόμη για sat internet η οποία ήδη γράφει. Μόνο κατι tv5 στον 1α βλέπει η κάρτα. Χρειάζομε επειγόντος βοήθεια απο όποιον έχει κάποια ιδέα. :idea:
FELIX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Γεια σου.εχω την ιδια καρτα και το σημα της ειναι μια χαρα,το ιδιο η και καλυτερο απο τον κανονικο μου δεκτη.το μονο προβλημα οτι τα προγραματα στυλ progdvb δεν κατεβαζουν ολλα τα πακετα οπως πχ του οτε γιατι δεν εχουν τη συχνοτητα μεσα και πρεπει να την δωσεις εσυ.εγω βλεπω μονο hotbird οποτε απο hispasat δεν ξερω να σου πω.μηπως ομως απο το out του δεκτη σου δινεις στην καρτα οπως εγω?αν ναι πρεπει να ειναι off o δεκτης οταν δουλευεις την καρτα
eliasole Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Οχι φίλε felix. Κατευθείαν στην κάρτα το πήγα το καλώδιο. 3 μέτρα πιο πολύ είναι. Τι να πω? Ποιους driv έχεις?Και από που? Δεν την ξέρω καθόλου την κάρτα αλλά δεν φαίνετε δύσκολη. Μου χάνει και το σήμα από progdvb που και που και θέλει restart.
FELIX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 εχω τους dvb216beta αλλα την εχω δοκιμασει και με drivers απο την tt(gia skystar 1)και δεν ειδα καμια διαφορα.παντως στο progdvb και στο diseqc settings δεν βλεπω πουθενα τους hispasat!!μηπως υπαρχουν με αλλο ονομα εκει?δοκιμασε να κανεις ενα manual scan να δεις τι θα κατεβασει.και τρεξε και το DVBData που εχει στα προγραμματα της να δει τι σημα εχει εκει.πιστευω ειναι θεμα σεταρισματος αφου στην ιδια κεραια εχεις σημα με αλλον δεκτη
Reginald Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 kai ego eixa to idio provlima me kapoia kanalia kai o logos oti eite to progdvb eixe lathos tin syxnotita eite den tis eixe katholou. pane edo http://www.lyngsat.com/packages/dphispa.shtml kai des tis syxnotites ton kanalion pou theleis kai valtes xeirokinita.
eliasole Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Ευχαριστώ για την βοήθεια ρε παίδια αλλά αυτό που με καίει είναι οτι συγκεκριμένη συχνότητα που πέρασα χειροκίνητα και στο pc και στον δέκτη στον δέκτη την έβγαλε και στο pc όχι(transporter του παροχέα sat internet) Εχω τους 215α drivers τώρα κατεβάζω τους 216 ελπίζω να δω φως. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο στέκει αλλά αυτοί μου λένε vertical sto polarisation και εγώ βγαζω σήμα μόνο horizontal στην ίδια συχνότητα. Δεν θα είναι οι ίδιοι εεε?
FELIX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 δεν 8α σου κανουν τιποτα οι drivers.το εχτρα καλωδιο πως το ενωσες?παιζει ο κανονικος δεκτης μετα την προεκταση που εκανες αν τον βαλεις πανω? αν μεχρι εκει εισαι οκ,τοτε ειναι οι ρυθμισεις.ουτε το προγραμμα της hauppauge δεν εχει σημα?
eliasole Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Ναι στον δέκτη όλα καλά. Αλλά μου το σκασαν το παραμύθι ότι ο transporter τους είναι αδύνατος. Οπότε λιαν πρωιαν με βλέπω στη στέγη. Σήμα δεν έχω πουθενά στο pc Μόνο κάτι άσχετα κανάλια.
FELIX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Ναι στον δέκτη όλα καλά.Αλλά μου το σκασαν το παραμύθι ότι ο transporter τους είναι αδύνατος. Οπότε λιαν πρωιαν με βλέπω στη στέγη. Σήμα δεν έχω πουθενά στο pc Μόνο κάτι άσχετα κανάλια. α ετσι λοιπον...καλη τυχη,και καλα download!!!
TheNetPoet Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 file mou, dokimase na baleis to pc sto kalwdio pou pas sto dekth gia na bebaiw0eis an ftaiei h proektash. Egw exw balei proektash peripou 10 metra me T kai parathrhsa oti otan panw sto T einai kai ta 2 kalwdia, exw megales apwleies enw otan th bgazw ola einai ok. Epishs des kai sto progdvb, oti stis ry0miseis sto diseq exeis tsekarismeno to "Power", emena to xreiasthke gia na pai3ei....
eliasole Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Ευχαριστώ όλους σας που με βοηθήσατε. Το πρόβλημα βρέθηκε και είναι άκρως κουφό. Το lnb μου είχε μια κλίση 90 μοιρόν περίπου λόγω του μόνο έτσι ανέβαινε το signal quality αλλά μπέρδευε το polarisation και όταν ζήτουσα vertical αυτό έψαχνε horizontal και το αντίθετο. Μετά από πολλά ακροβατικά στην στέγη και καμιά ώρα φτωχότερος (κινητό) με το σήμα όλα οκ. Στον humax δεν ξέρω γιατί δεν είχε πρόβλημα. Πάντος το progdvb με snitch 3.0 και yankee δεν κατάφερα να το λειτουργήσω. Δείχνει ανενεργό το snitch ενώ χτες σε κάποια φάση μου λειτούργισε.
FELIX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 949kb 8a to parei h 8a moy er8ei pisw?? mpa hr8e pisw..to espasa sta 2,gia na doyme
eliasole Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 949kb 8a to parei h 8a moy er8ei pisw?? xoraei pistevo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.