thomasG4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Πολλά φράγκα ένας καφές το μήνα για το netflix... Άμα το μοιράζεσαι με άλλα 2 άτομα, τόσο βγαίνει. Πείτε ότι άλλη δικαιολογία θέλετε, άλλα το ότι δεν χρησιμοποιείτε το netflix δεν είναι μόνο για τα λεφτά. To kodi είναι αρκετά δύσχρηστο (στήσιμο addon + ψαξιμο υποτιτλων κτλ) και εξαρτάται απο τρίτα addon, που οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να βαρέσουν κανόνι. Όπως έγινε πολλές φορές στο παρελθόν. Επίσης το kodi για ανακάλυψη καινούριων σειρών (δεν εννοώ αυτές που βγαίνουν τώρα) είναι εντελώς άχρηστο. Μόνο για ongoing σειρές κάτι λέει. 1
adi32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Τα πολλα φραγκα πανε στο οτι στο netflix βλεπεις σουπερ ντουπερ ποιοτητα, που δε βλεπεις στο KODI, για την οποια ομως θελεις καταλληλο εξοπλισμο
speedy23 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 fact! όταν χρησιμοποιείς addons στο kodi παίρνεις την απόφαση να κάνεις έκπτωση στην εικόνα, στο kodi μπορείς να δεις ολόκληρο br 40-50 γίγα με HD ήχο ακόμα και 4κ Εννοειται οτι μιλουσα για τα addons. Σαφως μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν media player. To kodi είναι αρκετά δύσχρηστο (στήσιμο addon + ψαξιμο υποτιτλων κτλ) και εξαρτάται απο τρίτα addon, που οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να βαρέσουν κανόνι. Όπως έγινε πολλές φορές στο παρελθόν. Επίσης το kodi για ανακάλυψη καινούριων σειρών (δεν εννοώ αυτές που βγαίνουν τώρα) είναι εντελώς άχρηστο. Μόνο για ongoing σειρές κάτι λέει. Nope. Ισως φαινεται δυσχρηστο αλλα βαζεις δυο addons για ταινιες και τελειωσες. Το ιδιο ισχυει για τα subs. Το Exodus σε σειρες (και ταινιες) εχει να κανεις sort by γυρω στις 15 κατηγοριες εκαστος αρα μια χαρα ειναι και στην ανακαλυψη αλλων σειρων.
thomasG4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Εννοειται οτι μιλουσα για τα addons. Σαφως μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν media player. Nope. Ισως φαινεται δυσχρηστο αλλα βαζεις δυο addons για ταινιες και τελειωσες. Το ιδιο ισχυει για τα subs. Το kodi σε σειρες (και ταινιες) εχει να κανεις sort by γυρω στις 15 κατηγοριες εκαστος αρα μια χαρα ειναι και στην ανακαλυψη αλλων σειρων. H σύγκριση γίνεται με το Netflix που είναι απείρως πιο εύχρηστο για προβολή ταινιών και σειρών. Τα subs μπορεί να μπαίνουν αυτόματα, αλλά πολλές φορές δεν είναι συγχρονισμένοι και πρέπει να ψάχνεις να βρεις τους σωστούς. Για ανακάλυψη καινούριων σειρών δεν νομίζω να έχει δυνατότητα το Kodi να σου προτείνει σειρές ανάλογες με αυτές που έχεις παρακολουθήσει. Το Netflix έχει αλγόριθμο που σου προτείνει σειρές και ταινίες σε παρόμοιο στυλ με αυτές που έχεις δει ήδη.
Papakaliati Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Εννοειται οτι μιλουσα για τα addons. Σαφως μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν media player. Nope. Ισως φαινεται δυσχρηστο αλλα βαζεις δυο addons για ταινιες και τελειωσες. Το ιδιο ισχυει για τα subs. Το Exodus σε σειρες (και ταινιες) εχει να κανεις sort by γυρω στις 15 κατηγοριες εκαστος αρα μια χαρα ειναι και στην ανακαλυψη αλλων σειρων. Αμα δεν εχεις τουλαχιστον 50αρα συνδεση, ελαχιστες full HD θα μπορεσεις να streamareis με Kodi. Οταν ειχα 25αρα ( απο τα οποια επιανα 16 ), σχεδον ποτε δεν καταφερα να δω 720p, ποσο μαλλον 1080p. Δεν μπορεις πραγματικα να συγκρινεις την ποιοτητα του Νετφλιχ με το Kodi. Στο περιεχομενο, προφανως, αλλα στην εμπειρια χρησης δεν υπαρχει συγκριση. Ολα ειναι θεμα χρηματων και τροπου ζωης Οταν ο αλλος βλεπει στην οθονη του pc ή σε μια τηλεορασουλα 32΄΄ μια χαρα ειναι το KODI για να βλεπεις καμια σειρα Δεν εχουν ολοι τα φραγκα για τηλεοραση 70αρα OLED συνδρομες netflix nova ote Iphone Mac Porsche κλπ Εχεις δικαιο, δεν εχουνε ολοι 4 ευρω τον μηνα για να μοιραστουνε το Νετφλιξ με καποιον, το ιδιο ακριβως πραγμα με την 70αρα OLED και την Porsche ειναι. 1
Heybro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Πολλά φράγκα ένας καφές το μήνα για το netflix... Άμα το μοιράζεσαι με άλλα 2 άτομα, τόσο βγαίνει. Πείτε ότι άλλη δικαιολογία θέλετε, άλλα το ότι δεν χρησιμοποιείτε το netflix δεν είναι μόνο για τα λεφτά. To kodi είναι αρκετά δύσχρηστο (στήσιμο addon + ψαξιμο υποτιτλων κτλ) και εξαρτάται απο τρίτα addon, που οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να βαρέσουν κανόνι. Όπως έγινε πολλές φορές στο παρελθόν. Επίσης το kodi για ανακάλυψη καινούριων σειρών (δεν εννοώ αυτές που βγαίνουν τώρα) είναι εντελώς άχρηστο. Μόνο για ongoing σειρές κάτι λέει. Τα χρηματα ειναι πολυ λιγα αναμφίβολα αλλα χωρις υποτιτλους δεν πας πουθενα.Μεταξυ μας με εναν σκληρο 2tb βαζεις 20 σειρες σε HD και καμια 200 ταινιες σε HD παλι το πετας πανω στην τηλεοραση και εισαι αρχοντας.Με 50αρα κατεβαζεις 18gb την ωρα οποτε σε 5 μερες εχεις γεμισει 2tb σκληρο που θα σε βγαλει 1 χρονο ανετα.Ουτε streaming ουτε να πληρωνεις.Βεβαια αυτα ειναι παρανομα αλλα ειδαμε και το χαιρι με τα 30αρια που δινουμε το μηνα σε ote tv και δεν εχει να δεις τιποτα.
adi32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Εχεις δικαιο, δεν εχουνε ολοι 4 ευρω τον μηνα για να μοιραστουνε το Νετφλιξ με καποιον, το ιδιο ακριβως πραγμα με την 70αρα OLED και την Porsche ειναι. Μάλλον δε διάβασες προσεκτικά αυτό που είπα. Το είπα γιαυτους που δεν θέλουν το kodi λόγω ποιότητας και όχι κόστους και όχι για όσους καταδεχονται να μη βλέπουν 4k dts 3d..... στη φτωχή οθονουλα
speedy23 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 H σύγκριση γίνεται με το Netflix που είναι απείρως πιο εύχρηστο για προβολή ταινιών και σειρών. Τα subs μπορεί να μπαίνουν αυτόματα, αλλά πολλές φορές δεν είναι συγχρονισμένοι και πρέπει να ψάχνεις να βρεις τους σωστούς. Για ανακάλυψη καινούριων σειρών δεν νομίζω να έχει δυνατότητα το Kodi να σου προτείνει σειρές ανάλογες με αυτές που έχεις παρακολουθήσει. Το Netflix έχει αλγόριθμο που σου προτείνει σειρές και ταινίες σε παρόμοιο στυλ με αυτές που έχεις δει ήδη. Ναι απειρως δεν ειναι αλλα each to his own. Για χρηση λεμε παντα, οχι για ποιοτητα εικονας που σαφως υπαρχει τεραστια διαφορα. Δεν ξερω για τους υποτιτλους, αλλα δεν εχω βαλει να βαζει αυτοματα και ξερω τι επιλεγω. Για παραδειγμα οταν βαζω ενα αρχειο HD (Ο θεος να το κανει 720p) θα διαλεξω τον αντιστοιχο 720p ή 1080p υποτιτλο και ειμαι κομπλε. Προσωπικα σπανια ειχα προβλημα με αυτο το θεμα και παλι διορθωνεται ευκολα με το delay. Βασει που ειδες προσφατα, οχι δεν εχει, αλλα ξεροντας τι θελω να δω, παω στο genre category και αναλογα επιλεγω για παραδειγμα. Τεσπα. Αμα δεν εχεις τουλαχιστον 50αρα συνδεση, ελαχιστες full HD θα μπορεσεις να streamareis με Kodi. Οταν ειχα 25αρα ( απο τα οποια επιανα 16 ), σχεδον ποτε δεν καταφερα να δω 720p, ποσο μαλλον 1080p. Δεν μπορεις πραγματικα να συγκρινεις την ποιοτητα του Νετφλιχ με το Kodi. Στο περιεχομενο, προφανως, αλλα στην εμπειρια χρησης δεν υπαρχει συγκριση. Κατσε γιατι με εχεις μπερδεψει λιγο. Δεν εννοουσα streaming μιας FullHD μεσω Kodi. Οπως ειπα, δεν εχω βρει addon ακομα που να μου δωσει αρχειο να στριμαρω μεγαλυτερο bitrate απο 2-2.5 Mbps. Αυτο που ειπα για να το χρησιμοποιησεις ως media player εννουσα να εχεις κατεβασει ενα FullHD αρχειο και να το παιξεις τοπικα μεσω kodi.
bvb7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Διαβασα σε γνωστη σελιδα με υποτιτλους οτι οι χρηστες στην Ελλαδα υπολογιζονται γυρω στους 11.000. Λιγα πραγματα δυστυχως, ενα αλλο που με προβληματιζει ειναι οτι αφαιρεσαν το info που εβγαζε την αναλυση του stream (βλεπω απο smart tv) και ετσι δεν ξερεις τι αναλυση πιανεις.
strawman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Πολλά φράγκα ένας καφές το μήνα για το netflix... Άμα το μοιράζεσαι με άλλα 2 άτομα, τόσο βγαίνει. Πείτε ότι άλλη δικαιολογία θέλετε, άλλα το ότι δεν χρησιμοποιείτε το netflix δεν είναι μόνο για τα λεφτά. To kodi είναι αρκετά δύσχρηστο (στήσιμο addon + ψαξιμο υποτιτλων κτλ) και εξαρτάται απο τρίτα addon, που οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να βαρέσουν κανόνι. Όπως έγινε πολλές φορές στο παρελθόν. Επίσης το kodi για ανακάλυψη καινούριων σειρών (δεν εννοώ αυτές που βγαίνουν τώρα) είναι εντελώς άχρηστο. Μόνο για ongoing σειρές κάτι λέει. Nαι αλλα και το netflix απτην αλλη ειναι για μονοφθαλμους και κουφους. Αμα θες ποιοτητα δεν πας σε netflix, πας σε br. Aμα εχεις χαμηλα standards ομως, καλο ειναι το netflix οπως και το kodi.
vilfer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Έλεος ένας λόγος που έχω το Netflix είναι επειδή όσους υποτίτλους έχει να διαβάζονται, εάν είναι να έχουν τα ίδια χάλια με τα sites που ανέφερες άστο να λείπει. Αρκετά πονάνε τα μάτια μας. Δεν έχεις δίκιο, φίλε μου. Υπάρχουν αρκετά αξιόλογοι υπότιτλοι σε αυτά τα sites που ανέφερες, το ξέρω επειδή κάνω υποτιτλισμό εκεί για 6 χρόνια περίπου. Είναι κρίμα να τσουβαλιάζεις τον κόπο τόσων παιδιών. Δεν αρνούμαι πως υπάρχουν μέτριες ή κακές μεταφράσεις/αποδόσεις, αλλά μην γενικεύουμε προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση. αυτό βέβαια είναι λίγο σαν την κότα και το αυγό. θεωρώ πως αν αυξάνονται οι χρήστες τόσο αυξάνονται και οι "υποχρεώσεις" του - μέχρι στιγμής, όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότεροι υπότιτλοι (και περιεχόμενο) μπαίνουν. αν η υπηρεσία δεν έχει απήχηση, ε δε νομίζω να κάτσουν να ασχοληθούν ιδιαίτερα. Είμαι επαγγελματίας υποτιτλιστής για το netflix, κι αυτό που έχω να σου πω είναι ότι τα δάχτυλά μας έχουν πιάσει φωτιά! Υπάρχει μεγάλη ζήτηση και μεταφράζουμε/υποτιτλίζουμε σαν τρελοί. Η βάση των υποτιτλισμένων σειρών και ταινιών αυξάνεται διαρκώς και πολύ σύντομα θα φανεί η διαφορά, είναι θέμα λίγων μηνών. 3
pournaras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έχεις δίκιο, φίλε μου. Υπάρχουν αρκετά αξιόλογοι υπότιτλοι σε αυτά τα sites που ανέφερες, το ξέρω επειδή κάνω υποτιτλισμό εκεί για 6 χρόνια περίπου. Είναι κρίμα να τσουβαλιάζεις τον κόπο τόσων παιδιών. Δεν αρνούμαι πως υπάρχουν μέτριες ή κακές μεταφράσεις/αποδόσεις, αλλά μην γενικεύουμε προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση. Είμαι επαγγελματίας υποτιτλιστής για το netflix, κι αυτό που έχω να σου πω είναι ότι τα δάχτυλά μας έχουν πιάσει φωτιά! Υπάρχει μεγάλη ζήτηση και μεταφράζουμε/υποτιτλίζουμε σαν τρελοί. Η βάση των υποτιτλισμένων σειρών και ταινιών αυξάνεται διαρκώς και πολύ σύντομα θα φανεί η διαφορά, είναι θέμα λίγων μηνών. Μακαρι φιλε μου, διοτι η μεγαλη βαση του αγοραστικου κοινου, δεν κοιταει ουτε framerates ουτε αναλυσεις, ουτε ηχους 5.1, αλλα το κατα ποσο μπορει να παρακολουθησει αυτο που βλεπει. Οταν σε ολα τα αλλα, το netflix ειναι αψογο, αν αυξηθει σημαντικα και η βιβλιοθηκη ταινιων με υποτιτλους, τοτε το να μη δωσεις ενα 10ευρω θα ειναι αστεια δικαιολογια.
adi32 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Το θεμα ειναι να υπηρνε μια εξτρα συνδρομη στη συνδεση σου για ολα on demand Ολα ειναι θεμα τσεπης Αν θελω 10ε στο netflix 40ε στη nova 40ε στον οτε ....... καληνυχτα κι εφεξε Γιαυτο οι πιο πολλοι λενε KODI και τελος
pournaras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Το θεμα ειναι να υπηρνε μια εξτρα συνδρομη στη συνδεση σου για ολα on demand Ολα ειναι θεμα τσεπης Αν θελω 10ε στο netflix 40ε στη nova 40ε στον οτε ....... καληνυχτα κι εφεξε Γιαυτο οι πιο πολλοι λενε KODI και τελος Προφανως κι εγω για την ωρα λεω kodi κι αγιος ο θεος. Αλλα οπως ολα, ειναι θεμα προτεραιοτητων. Για να θες (ή) και νοβα και οτε, σημαινει οτι βλεπεις πολυ αθλητικα, αρα δε βλεπεις σχεδον καθολου ταινιες και τουμπαλιν. Οποτε διαλεγεις και βαζεις σε προτεραιοτητα, τι βλεπεις περισσοτερο, και αναλογως πληρωνεις την αντιστοιχη υπηρεσια. Διοτι αν βλεπεις πολυ αθλητικα, αλλα μια δυο ταινιες το μηνα, προφανως εχεις οτε η νοβα (η και τα δυο), και κατεβαζεις αυτες τις μια δυο ταινιες η τις βλεπεις απο κοδι. Αν απο την αλλη βλεπεις πολυ ταινια-σειρα, και απο αθλητικα βλεπεις 5-10 αγωνες το χρονο, βαζεις νετφλιξ και για τους αγωνες πας στο καφενειο που ειναι και πιο καφριλα για τετοια φαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα