Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξεκαθαρα πραγματα ,απο την στιγμη που το ανεχονται η κανουν το κοροιδο καλα κανετε κ μοιραζεστε συνδρομες

αλλα κατι κορωνες νομιμοτητας να τις ψαλιδισουμε λιγο ναι?

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε   jmirko15 αγορι μου εδω εσυ πιστευες πως μας ψεκαζαν  και πως ολα ειναι σχεδιο 5  ανθρωπων για να μας υποδουλωσουν εμας τους Ελληνες το καλυτερο εθνος  σε ολο τον γαλαξια !

Αυτο σε πειραξε?

Τουλαχιστον του αλλου εχει βαση αυτο που λεει ,το δικο σου εχει βαση μονο σε σεναρια επιστημονικης φαντασιας για παιδακια του δημοτικου .

Είπα πουθενά για υποδούλωση και ότι είμαστε το καλύτερο έθνος του "γαλαξία"; Οι ανθέλληνες σαν την πάρτη σου με πειράζουν.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν την μπερδέυω καθόλου. Χρησιμοποιώ netflix εδώ και χρόνια με τον ίδιο τρόπο που περιγράφεις. απλά έχω την συνδρομή για 2 παράλληλα προφίλ και όχι 4 και δεν ήξερα αν αλλάζει κάτι στην full συνδρομή

Από τη στιγμή που έχουν όλοι ίδιο Username/Password, αυτό θεωρείται ως ένας χρήστης/μια συνδρομή

Τα διαφορετικά προφίλ, παρ' όλο που το Netflix τα ονομάζει σαν Users, είναι απλά personalized προφίλ.

Επίσης φαντάζομαι πως τα χρήματα μπαίνουν όλα από τον ίδιο λογαριασμό και όχι από 4 διαφορετικούς, και τα βρίσκετε μεταξύ σας μετά τα οικονομικά

Ενας πληρώνει οι άλλοι κερνάνε κάφε :)

• Like 3
Δημοσ.

λοιπόν λέει στο νετφλιξ

Our standard plan lets you stream movies and TV shows from Netflix on two devices at the same time and in high definition (HD) when available. Our premiumplan lets you stream movies and TV shows from Netflix on four devices at the same time and in high definition (HD) and ultra high definition (UHD) when available.

με λίγα λόγια ότι σου επιτρέπει να στριμάρεις σε 4 συσκευές ταυτόχρονα

ξέρετε έναν άνθρωπο που βλέπει 4 πράγματα ταυτόχρονα; 

εκτός αν εννοούμε κάτι τέτοιο

latest?cb=20110515094801

τώρα το τι θέλει ο καθένας να καταλάβει είναι δικό του πρόβλημα, η premium συνδρομή ουσιαστικά αφορά 4 χρήστες και όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες 

δεν είναι όπως άλλες υπηρεσίες που σου επιτρέπουν εγκατάσταση σε συγκεκριμένο αριθμό συσκευών (όπως πχ το nova go) που ακόμα και αυτή η απαράδεκτη υπηρεσία υποννοεί πολλαπλούς χρήστες 

οι συσκευές μπορεί να είναι οποιεσδήποτε από οπουδήποτε (εγώ προσωπικά έχω σε 5 συσκευές netflix)  αρκεί να μην βλέπουν πάνω από 4 άτομα ταυτόχρονα

ΟΟΟΟΟΟΛΑ τα άλλα που λέτε είναι ασυνάρτητα και δε βασίζονται πουθενά 

o συνδρομητής προφανώς και είναι αυτός που βάζει τη κάρτα του να πληρώσει, όμως έχει το δικαίωμα να μοιράζεται τη συνδρομή του με άλλους 3 ή και με άλλους 23 αρκεί να μην βλέπουν πάνω από 4 μαζί .

αυτή είναι η φύση της συνδρομής, η δυνατότητα να βλέπουν 4 άτομα ταυτόχρονα 

αν δώσεις παντού τους κωδικούς σου και δε μπορείς να δεις εσύ, τότε είναι πρόβλημά σου 

αλλά αν κατόπιν συνεννοήσεως μεταξύ ενηλίκων ατόμων οι χρήστες είναι 4 και ο καθένας κάνει log in στο δικό του προφίλ ή ακόμα και αν θελήσει να δώσει σε κάποιον άλλον κωδικούς να δει θα του ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να το κάνει μόνο με το δικό του προφίλ δεν υπάρχει θέμα παρεξηγήσεως ή να ριχτεί κάποιος. 

Δημοσ.

Ενας πληρώνει οι άλλοι κερνάνε κάφε :)

ακριβώς, ο πληρωτής δέχεται κεράσματα 

χαχα ναι, κάπωε έτσι. εγώ δέχομαι πληρωμές και με σουβλάκια

και σουβλάκια παίζουν 

Δημοσ.

λοιπόν λέει στο νετφλιξ

με λίγα λόγια ότι σου επιτρέπει να στριμάρεις σε 4 συσκευές ταυτόχρονα

ξέρετε έναν άνθρωπο που βλέπει 4 πράγματα ταυτόχρονα; 

εκτός αν εννοούμε κάτι τέτοιο

latest?cb=20110515094801

τώρα το τι θέλει ο καθένας να καταλάβει είναι δικό του πρόβλημα, η premium συνδρομή ουσιαστικά αφορά 4 χρήστες και όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες 

User στον κόσμο της πληροφορικής θεωρείται το ζευγάρι username/password και για τις συνδρομητικές υπηρεσίες η τριπλέτα username/password/bank account

Οι συνδρομές αφορούν 2 ή 4 παράλληλα Streams, με ότι και αν αυτό μπορεί να σημαίνει.

Μπορεί να έχεις 10 προφίλ στο netflix, μόνο τα 4 μπορούν να είναι ενεργά ταυτόχρονα.

Έτσι και αλλιώς όλοι καταλάβαίνουμε πως δουλεύει οπότα ας μην το κουράζουμε με βλακείες περι λεξιλογίου 

• Like 1
Δημοσ.

User στον κόσμο της πληροφορικής θεωρείται το ζευγάρι username/password και για τις συνδρομητικές υπηρεσίες η τριπλέτα username/password/bank account

Οι συνδρομές αφορούν 2 ή 4 παράλληλα Streams, με ότι και αν αυτό μπορεί να σημαίνει.

Μπορεί να έχεις 10 προφίλ στο netflix, μόνο τα 4 μπορούν να είναι ενεργά ταυτόχρονα.

Έτσι και αλλιώς όλοι καταλάβαίνουμε πως δουλεύει οπότα ας μην το κουράζουμε με βλακείες περι λεξιλογίου 

συμφωνώ στο bold

ναι ο συνδρομητής/ δηλωμένος χρήστης είναι ένας, αλλά το streaming από 4 συσκευές ταυτόχρονα δε μπορεί να γίνει από έναν οπότε καταλήγουμε στο μόνο λογικό συμπέρασμα

εκτός αν μιλάμε για ανεφάρμοστη παρεχόμενη υπηρεσία, οπότε να αρχίσουμε τα περί ψευδούς διαφήμισης και άλλα τέτοια γραφικά ώστε να συνεχίσουμε να πιανόμαστε από λέξεις και αφηρημένες έννοιες για να υποστηρίξει ο καθένας τη θεωρία του με ψευδοεπιχειρήματα  

λόγω του παραπάνω περιορισμού πάντως (γιατί εν τέλει υπάρχει περιορισμός) δε θα πας να κάνεις τη συνδρομή με άλλους 10, αλλά με άλλους 3 για να μην έχεις ποτέ πρόβλημα στη πράξη

και αν δώσεις τη πρόσβασή σου σε κάποιον άλλον καλό είναι να μη μπεις να δεις κάτι εσύ εκείνη την ώρα και όλα μέλι γάλα 

εγώ τουλάχιστον με αυτή τη λογική το δουλεύω και τόσους μήνες δεν είχα θέμα 

• Like 1
Δημοσ.

Παράνομο δεν είναι σε καμία περίπτωση, οι όροι χρήσης του netflix δεν αποτελούν νόμο σε κανένα κράτος.

Παράτυπο είναι σίγουρα. Το πλάνο είναι ότι κάθε σπίτι έχει ένα account. Η γιαγιά μπορεί να θέλει να δει μια σαπουνόπερα, το ζευγάρι μια ταινία και τα παιδιά cartoons, ορίστε λοιπόν τρία ταυτόχρονα streams σε ένα σπίτι, γιατί σας φαίνεται τόσο περίεργο;

Don't get me wrong, κι εγώ μοιράζομαι τη συνδρομή με κανα δυο ακόμα, αλλά ξέρω ότι "δε θα έπρεπε".

Δημοσ.

λέει κάπου στους όρους χρήσης ότι αφορά νοικοκυριό ή συγγενείς; 

αν ήταν όπως το λες γιατί απλά να μην σε περιόριζε αν έβλεπε διαφορετική ip? 

YΓ επίσης ο,τι υπογράφεις εφόσον δεν είναι αντίθετο στη νομοθεσία προφανώς και σε περιορίζει στο τι μπορείς να κάνεις 

Δημοσ.

λέει κάπου στους όρους χρήσης ότι αφορά νοικοκυριό ή συγγενείς; 

αν ήταν όπως το λες γιατί απλά να μην σε περιόριζε αν έβλεπε διαφορετική ip? 

YΓ επίσης ο,τι υπογράφεις εφόσον δεν είναι αντίθετο στη νομοθεσία προφανώς και σε περιορίζει στο τι μπορείς να κάνεις 

εγώ προσωπικά το μοιράζομαι με άλλα δύο άτομα, που και τα δύο είναι σε διαφορετική ζώνη ώρας (Αγγλία,Σουηδία,Ελλάδα)

επομένως ο περιορισμός των 2 παράλληλων streams λίγο μας επηρεάζει 

Δημοσ.

Το Netflix έχει ποιότητα σε εικόνα και ήχο ανώτερη από τα άλλα. Δεν έχει όμως υλικό που έχουν τα πειρατικά σαιτ. Επίσης η ταχύτητα που βγαίνουν τα επεισόδια στα πειρατικά σαιτ και οι υπότιτλοι που υπάρχουν. Εγώ μιας και βλέπω πολλές σειρές και ταινίες μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάτι ανώτερο από πειρατικά φυσικά σε συνδυασμό με plex εμένα με κάλυψε στο 100%.Ελπιζω μελλοντικά να δείξει σημάδια βελτιώσεις και ίσως κάνω συνδρομή δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω αρκεί να έχει υλικό

Δημοσ.

Εχεις εμφυτισει τοσο πολυ η κλεψια στην Ελληνικη νοοτροπια, που ο αλλος αναρωτιεται γιατι δεν βλεπουμε "τζαμπα" απο KODI.

Πραγματικα πιστευω οτι παιζει καποιο ειδος ψυχαναγκασμου ή σαδομαζοχισμου για να ασχολειται κανεις με το KODI. Αν ειστε τζαμπατζηδες τουλαχιστον χρησιμοποιηστε τυπου popcorn time προγραμματα που και πιο ευχρηστα ειναι και καλυτερη ποιοτητα εχουν.

Για την αξια του νετφλιξ ηδη εχουν γραφτει αρκετα. Το μονο που θα προσθεσω και μου χει κανει πολυ εντυπωση, ειναι οτι οι νεες παραγωγες του ειναι τοσες πολλες και τοσο καλες, που σιγα-σιγα δεν θα χρειαζεται δικαιωματα για σειρες αλλων καναλιων, θα του αρκει το δικο του υλικο.

Δε καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο να λειτουργήσεις το KODI.

Δημοσ.

Πάντως θα πλήρωνα 10€ αν έρθει με υπότιτλους για όλες τις σειρές του.
Όχι επειδή δεν μπορώ να βρω το ίδιο περιεχόμενο " τζαμπα "
Αλλά επειδή θέλω να συνεχιστεί το Game of thrones, to west word, άλλες καλές σειρές και όταν θες κάτι να συνεχιστεί, πρέπει οι παραγωγοί του να πληρωθούν για να συνεχίσουν να δημιουργούν ωραία πράγματα , είτε είναι σειρά, είτε video games, είτε μουσική, πρέπει με κάποιο τρόπο να δείξεις έμπρακτα τη στήριξη σου. Οπότε γιαυτό θα πλήρωνα.

Δημοσ.

Δε θα πρεπει να ειναι του ιδιου ΙΡ οι διευθυνσεις; Υποτιθεται οτι η πλατινουμ συνδρομη ειναι για μεχρι 4 τηλεορασεις εντος σπιτιου. Πως 4 σπιτια με διαφορετικες ΙΡ μπορουν και βλεπουν;

Εγω εγινα συνδρομητης απο την 2η μερα με πλατινουμ συνδρομη λογω 4Κ τηλεορασης με μια μονο τηλεοραση στο σπιτι. Το εβγαλα τον Ιουνιο λογω εργασιας τουριστικα, 14 ωρες τη μερα. Δεν επανηλθα ομως τον Οκτωβρη οπως σχεδιαζα γιατι δε γνωριζα οτι το περιεχομενο μας ειναι σαφως φτωχοτερο απο αλλες χωρες και εγω οταν με θεωρει καποιος πολιτη Β' διαλογης του βγαζω κοκκινη καρτα! Αν αλλαξει αυτο μπορει να το σκεφτω. Ποιοτητα εικονας και ηχου παντως εξαιρετικη.

Όταν λέει IP εννοεί αυτή της σύνδεσής σου με τον εκάστοτε πάροχο (βλ. Ote-Forthnet ktl)  και όχι οι IP που δίνονται σε κάθε συσκευή εντός του σπιτιού σου για να συνδέονται με το ρουτερ. Αυτές είναι μόνο για το Local Area Network ενώ του ISP σου είναι μια και αυτή μπορεί να δει μόνο το Netflix. Αυτή ειδικά στην Ελλάδα αλλάζει κάθε φορά που σβήνεις το μοντεμ σου και ο ISP σου δίνει καινούρια (εκτός αν έχεις static) για αυτό είναι και πολύ ελαστικοί με το θέμα αυτό για να μην δημιουργούν προβλήματα. Επειδή αν σου πέσει πχ το ρεύμα στο Netflix είναι το ίδιο με το να βλέπεις από άλλο σπίτι ή καφετέρια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...