Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 https://help.netflix.com/en/node/412 How many devices can I use Netflix on at the same time? The number of devices that you can watch simultaneously on will depend on your membership plan. To see the details of your membership plan, visit the Change Plan section of the Your Account page. μιλαει για devices οχι users ,οχι οπως μας βολευει ,ναι? Ελα, πες πως δεν το δουλεψες ποτέ να τελειώνουμε. Δεν παρεξηγούμε (εσένα ειδικά).
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Τα εχω ξανα πεί, real-debrid.com και ξερο ψωμι. Τι netflix και πρασινα αλογα
adi32 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Οσοι βλεπουν καμια σειρα απο το Kodi ειναι κλεφτες γυφτοι κακομοιρηδες κλπ Αυτοι που πληρωνουν το netflix το μοιραζονται με αλλους και βαζουν vpn για να βλεπουν απο Αμερικη ειναι αρχοντες καλοι και νομιμοι
Atreidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Απλά πράγματα που μερικοί λόγω νοοτροπίας τα κάνουν δύσκολα ή επειδή δεν το έχουν σκεφτεί αυτοί προσπαθούν να σε πείσουν ότι δεν ισχύει. Το λοιπόν. Μια συνδρομή Netflix μας κάνει τέσσερις χρήστες. Ο Ένας χρήστης είμαι εγώ ο δεύτερος η αδελφή μου ο τρίτος η κοπέλα μου και ο τέταρτος ο κολλητός μου. ΔΕΝ παίζει ρόλο από που μπαίνει ο καθένας (κινητό, ταμπλέτα, υπολογιστή, Smart TV, Xbox κτλ.) και ούτε που βρίσκεται (Αθηνά, Θεσσαλονίκη, Βόλο κτλ.) μπορούν να βλέπουν όλοι ταυτόχρονα φτάνει να είναι στο δικό τους ΧΡΗΣΤΗ. Όλο αυτό /4 = 3€. Το Netflix δεν το νοιάζει αφού παίρνει τα λεφτά. ΤΕΛΟΣ.
phoebus16 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Αγγλικοί υπότιτλοι σε τι ποσοστό υπάρχουν περίπου; Φαντάζομαι αρκετά περισσότεροι από Ελληνικούς έτσι;
nathar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πραγματικά από τη στιγμή που υπάρχει το Kodi γιατί πάνε και το πληρώνουνε? Κρίση σου λέει μετά.... έχω νέα...το netflix δεν παίζει μόνο Ελλάδα υπάρχει και σε άλλες χώρες. Επίσης το 6λιρο είναι ψίχουλα μπροστά στην ποσότητα/ποιότητα του content που έχει. Δεν κρατάω το λάβαρο του netflix. Αν βγεί κάτι καλύτερο θα πάμε σε αυτό, αλλά η σχέση τιμής/απόδοσης της υπηρεσίας είναι καταπληκτική.
thomasG4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Αγγλικοί υπότιτλοι σε τι ποσοστό υπάρχουν περίπου; Φαντάζομαι αρκετά περισσότεροι από Ελληνικούς έτσι; Όλο το διαθέσιμο υλικό έχει αγγλικούς υπότιτλους. 1
mariosk89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πραγματικά από τη στιγμή που υπάρχει το Kodi γιατί πάνε και το πληρώνουνε? Κρίση σου λέει μετά.... Επίσης μερικές φορές κάποιες σειρές δεν με άφηνε να τις τρέξω γιατί δεν ήταν διαθέσιμο για Ελλάδα. Και έπρεπε να το τρέξω κάποιο proxy. Είχα πάρει το free trial πριν κανα 3μηνο. Δεν με ενθουσίασε μπορώ να πω. Επιασα πολλές φορές τον ευατό μου να ψάχνει να βρει κάποια σειρά που δεν έχω δει και να την έχει το netflix. 1ον γιατί έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας/ήχου 2ον γιατί πολλοί άνθρωποι δεν τσιγκουνεύονται το ποσό το οποίο αναλογικά με το τι προσφέρει η υπηρεσία είναι ελάχιστο 3ον γιατί πολλοί άνθρωποι θέλουν να είναι νόμιμοι 4ον γιατί ο κόσμος δεν τελειώνει στο τετράγωνο του σπιτιού μας στην Ελλάδα 1
mariosk89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Απλά πράγματα που μερικοί λόγω νοοτροπίας τα κάνουν δύσκολα ή επειδή δεν το έχουν σκεφτεί αυτοί προσπαθούν να σε πείσουν ότι δεν ισχύει. Το λοιπόν. Μια συνδρομή Netflix μας κάνει τέσσερις χρήστες. Ο Ένας χρήστης είμαι εγώ ο δεύτερος η αδελφή μου ο τρίτος η κοπέλα μου και ο τέταρτος ο κολλητός μου. ΔΕΝ παίζει ρόλο από που μπαίνει ο καθένας (κινητό, ταμπλέτα, υπολογιστή, Smart TV, Xbox κτλ.) και ούτε που βρίσκεται (Αθηνά, Θεσσαλονίκη, Βόλο κτλ.) μπορούν να βλέπουν όλοι ταυτόχρονα φτάνει να είναι στο δικό τους ΧΡΗΣΤΗ. Όλο αυτό /4 = 3€. Το Netflix δεν το νοιάζει αφού παίρνει τα λεφτά. ΤΕΛΟΣ. Δηλαδή κάθε ένα από τα άτομα που ανέφερες έχει διαφορετικό username/password?
Bluedive Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Όσοι γκρίνιαζετε για την διαφορά στο διαθέσιμο περιεχόμενο του "Ελληνικου" Netflix με το Αμερικανικο ίσως δεν ξέρετε ότι η υπηρεσία στην Ελλάδα και οχι μόνο προσκροϋει σε συμφωνίες αποκλειστικοτητας άλλων συδρομητικων υπηρεσιών της χώρας. Έγινε κακός χαμός για να αφήσουν πχ το House of Cards που ειναι δική του παραγωγή, να μπει στον κατάλογο. Το Netflix δεν θα είχε κανένα θέμα να διέθετε παγκόσμιώς όλο τον κατάλογο του εξαρχής αλλά από το να τρώει μηνύσεις προτιμά σωστά να μεγαλώνει σιγά σιγά. Οι δικές του παραγωγές είναι εξαιρετικές στην πλειοψηφία τους και το κοστος συνδρομης τίμιο.
mernides Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Κάπου εδώ να προσθέσω ότι ακόμα και στις ΗΠΑ μοιράζονται φίλοι και ξαδέρφια (και όχι, δεν έχουν ελληνική καταγωγή) τον κωδικό τους κτλ που τυπικά είναι παράνομο προφανώς. Μάλιστα το HBO τους κυνηγούσε στην αρχή αυτούς που μοιράζονταν την αντίστοιχη streaming υπηρεσία του. Στο Netflix δεν τους νοιάζει γιατί έχει τρελά έσοδα και growth rate. Και να μην πω και για άλλες γωνιές της Γης που όλα στα δίνει "δωρεάν" το κράτος (βλέπε Κίνα και Κορέα που είπε πιο πάνω ο φίλος), λες και είναι δικά του για να τα μοιράζει. Αυτά περί νομιμότητας και ηθικής.
Atreidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδή κάθε ένα από τα άτομα που ανέφερες έχει διαφορετικό username/password? Μπερδεύεις την σύνδρομή με τους Χρήστες. Ολοι έχουν το ίδιο Username / Password γιατί είναι μία συνδρομή και μέσα στην σύνδρομή (να στο πώ έτσι) φτίαχνεις τέσσερις χρήστες.
bvb7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 FYI όσοι έχουν Samsung μοντέλο 2015 αναμένεται αναβάθμιση της εφαρμογής του netflix με δυνατότητα και HDR.Εως τώρα μόνο με τα τελευταία μοντέλα είχες και HDR.
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Σε όλα τα thread γράφει το ίδιο πράγμα ότι δηλαδή οι Έλληνες έχουν την κλεψιά στο αίμα τους μπλαμπλαμπλα. Το να νομίζει κάποιος ότι αυτό ισχύει μόνο σε αυτή τη χώρα είναι τουλάχιστον γελοίο. Και ναι λέω για αυτό που κάνεις και εσύ. Καλή η φούσκα σας; Ρε jmirko15 αγορι μου εδω εσυ πιστευες πως μας ψεκαζαν και πως ολα ειναι σχεδιο 5 ανθρωπων για να μας υποδουλωσουν εμας τους Ελληνες το καλυτερο εθνος σε ολο τον γαλαξια ! Αυτο σε πειραξε? Τουλαχιστον του αλλου εχει βαση αυτο που λεει ,το δικο σου εχει βαση μονο σε σεναρια επιστημονικης φαντασιας για παιδακια του δημοτικου .
mariosk89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μπερδεύεις την σύνδρομή με τους Χρήστες. Ολοι έχουν το ίδιο Username / Password γιατί είναι μία συνδρομή και μέσα στην σύνδρομή (να στο πώ έτσι) φτίαχνεις τέσσερις χρήστες. Δεν την μπερδέυω καθόλου. Χρησιμοποιώ netflix εδώ και χρόνια με τον ίδιο τρόπο που περιγράφεις. απλά έχω την συνδρομή για 2 παράλληλα προφίλ και όχι 4 και δεν ήξερα αν αλλάζει κάτι στην full συνδρομή Από τη στιγμή που έχουν όλοι ίδιο Username/Password, αυτό θεωρείται ως ένας χρήστης/μια συνδρομή Τα διαφορετικά προφίλ, παρ' όλο που το Netflix τα ονομάζει σαν Users, είναι απλά personalized προφίλ. Επίσης φαντάζομαι πως τα χρήματα μπαίνουν όλα από τον ίδιο λογαριασμό και όχι από 4 διαφορετικούς, και τα βρίσκετε μεταξύ σας μετά τα οικονομικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα