imoaix Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Έχει users σου λέμε βρε παιδί, τι επιμένεις Εκτός αν εννοεί να ονομάσω το λάπτοπ μου Σπύρο και το κινητό μου Κώστα και το κατάλαβα λάθος πουντο πασα μου? κ συγνωμη που δεν δεχομαι τα λογια σας ως αδιαμφησβητητες αληθειες https://help.netflix.com/legal/termsofuse?locale=en&docType=termsofuse 4.2. The Netflix service and any content viewed through the service are for your personal and non-commercial use only. During your Netflix membership we grant you a limited, non-exclusive, non-transferable, license to access the Netflix service and view Netflix content. Except for the foregoing limited license, no right, title or interest shall be transferred to you. You agree not to use the service for public performances. 1
Psaris Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τι ακριβώς έγραψε ο φίλος που δεν ισχύει; To 80% του software στην Ελλάδα ειναι πειρατικό Παντού έτσι είναι οσο πας ανατολικά... φίλος πήγε Νοτια Κορεα για μια δουλειά πανεπιστιμιου... είχαν τα παντα cracked μεχρι και μεσα στο πανεπιστήμιο που ουτε στην ελλαδα δεν γίνεται αυτο (office/matlab.κτλπ);. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2017 από Psaris 2
logistoulis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 πουντο πασα μου? κ συγνωμη που δεν δεχομαι τα λογια σας ως αδιαμφησβητητες αληθειες ορίστε γιαβρί μου λέει WHO IS WATCHING? Προφανώς και δεν αναφέρεται σε συσκευές (μιλάμε για την πιο ακριβή συνδρομή όμως που είναι για 4 χρήστες όχι την απλή, η οποία βέβαια όπως είπα βγαίνει 3€/άτομο) 1
imoaix Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 αυτο που ποσταρες αγορι μου ειναι για να εχουν personalized περιεχομενο μελη της οικογενειας η τελοσπαντων ο χρηστης που το αγορασε οχι για να μοιραζεσαι την συνδρομη με αλλους πουθενα στα terms of use δεν αναφερει οτι μπορεις να μοιραστεις συνδρομη ,το οτι κανουν τα στραβα ματια δεν σημαινει οτι ειναι νομιμο
logistoulis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 βρες μου πού λέει μέλη της οικογένειας; σιγά μην τους πάω και οικογενειακή μερίδα από το δήμο για να καθορίσω ποιοι είμαστε οι 4 χρήστες που το μοιραζόμαστε και τι σχέση έχουμε μεταξύ μας παίρνω άδεια για 4 χρήστες το ποιοι θα είναι αυτοί είναι δικό μου θέμα επίσης το αν θα δώσω πχ στη κοπέλα μου τους κωδικούς μου να δει είναι σα να μου λες να μη δίνω το κινητό μου να πάρει ή αν έρθει σπίτι να δει νόβα να της κλείνω τα μάτια.. προφανώς καταλαβαίνεις ότι αυτά που λες δεν είναι εφαρμόσιμα πέρα από το ότι όντως κάνουν και τα στραβά μάτια από το να κυνηγάνε φαντάσματα όπως άλλοι και άλλοι που τελικά παίρνουν τα 3 οι ευκολία του χρήστη είναι πολύ βασικό στη διάδοσή του 2
imoaix Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 βρες μου πού λέει μέλη της οικογένειας; σιγά μην τους πάω και οικογενειακή μερίδα από το δήμο για να καθορίσω ποιοι είμαστε οι 4 χρήστες που το μοιραζόμαστε σου παρεθεσα τα faqs τους που μιλανε για συσκευες κ οχι χρηστες κ το term of use τους που λεει ξεκαθαρα οτι ειναι μονο για προσωπικη χρηση κ μη μεταβιβασιμη κ εσυ μου δειχνεις ενα account log in με kids κλπ για personalized περιεχομενο μην κανουμε το κοροιδο νομιμοι μου
logistoulis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 έχω σβήσει τα ονόματα γιατί έχει και επίθετα δεν είναι μόνο ενήλικες ή παιδιά το sign in, έχει 4 εικονίδια κοίτα αν δε καταλαβαίνεις τι σημαίνει το who is watching και ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει πακέτο για πολλούς χρήστες ή δεν έχεις βασικούς κανόνες επικοινωνίας ή απλά κάνεις το χαζό όπως πολλοί εδώ μέσα που θέλουν να υποστηρίξουν τη βλακεία τους ΥΓ στα @@ μου εμένα να είμαι νόμιμος με ψηφιακό περιεχόμενο, τη συγκεκριμένη υπηρεσία την έχω για την ευκολία και επειδή είναι πολύ φθηνή, αν υπήρχε θέμα με αυτά που περιγράφεις θα είχαν βρει τρόπο να τα μπλοκάρουν έστω και δύσκολα. απλά δε θα είχαν τόσο κόσμο
imoaix Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 δεν θα το συνεχισω οπως εσυ με χαρακτηρισμους οσοι εχουν λιγο μυαλο καταλαβαν τι γινεται
mobile_32 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Αν και ίσως να είναι off topic......στην Ελλάδα πλέον παίζει και το amazon, έχει κανείς να μας πει απόψεις?
stringer bell Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά αφού μπορείς να φορτώσεις εξωτερικούς υπότιτλους τι σκατε; Δεν ξέρω αν συγχρονιζουν καλά αλλά υπάρχει η δυνατότητα...
logistoulis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 αυτό ομολογώ ότι δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει.. πώς γίνεται;
oraiustepe Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 "αν και το σημαντικότερο πρόβλημα, αυτό της απουσίας ελληνικών υποτίτλων από την πλειοψηφία του περιεχομένου, παραμένει" από αυτό έπρεπε να ξεκινήσεις, όχι να τελειώσεις... εμάς λοιπόν δεν μας ενδιαφέρει. και μην ακούσω κανένα πάλι εδώ μέσα "σιγά πια με τους υπότιτλους, εγώ έτσι τα βλέπω". άντε με τους αγγλομαθείς και καλά εδώ μέσα. σε άλλες χώρες μεταγλωτίζουν τα πάντα και δω σνομπάρουμε ακόμη και τους υπότιτλους! 1
jmirko15 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Τι ακριβώς έγραψε ο φίλος που δεν ισχύει; To 80% του software στην Ελλάδα ειναι πειρατικό. Για όνομα μπαίνεις σε σελίδες στο Facebook για παιχνιδια (πχ manager, fifa κτλ) και τα περισσοτερα post ειναι αν βγηκε crack και αν υπάρχει link για σπασμένο. Είμαστε ΚΛΕΦΤΕΣ και ΛΑΜΟΓΙΑ. Αν αύριο η Valve ανακοινώσει οτι ολα τα games θα ειναι για 24 ώρες δωρεαν οι ελληναρες πάλι θα κατεβαζουν απο torrent γιατι που να ανοιγεις το steam ΥΓ. imoaix το Netflix σου δίνει αριθμο χρηστών επομένως δεν χρειάζεται το account sharing. Παρ΄ολα αυτα ο ίδιος ο CEO του Netflix είπε πως δεν το θεωρούν κακο. Δηλαδή είστε άσχετοι κάνετε και κριτική Σε όλα τα thread γράφει το ίδιο πράγμα ότι δηλαδή οι Έλληνες έχουν την κλεψιά στο αίμα τους μπλαμπλαμπλα. Το να νομίζει κάποιος ότι αυτό ισχύει μόνο σε αυτή τη χώρα είναι τουλάχιστον γελοίο. Και ναι λέω για αυτό που κάνεις και εσύ. Καλή η φούσκα σας; 2
panathatube Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Αδιαφορώ για όλα αυτά... Για ταινίες, παίρνω BluRay (από εξωτερικό) με τσάμπα τιμές (σε σχέση με την Ελλάδα - υπότιτλοι δεν με απασχολούν, ξέρω αγγλικούλια μια χαρά). Και σειρές παίρνω απ' το εξωτερικό. Πχ. το "Rogue One" ΗΔΗ το παράγγειλα σε BluRay, τέλη του μηνός το παραλαμβάνω. Το OTE-TV έχω για την μικρή και για μένα για την Λίβερπουλ (και ΤσουΛού κτλ). Κατά τα άλλα, αδιάφορο μου είναι όλα αυτά (νόμιμα και μη). Άστε που έχω τα games (Skyrim, γαρ!) και πολλές φορές χάνω και την... Λίβερπουλ (ματς), παίζοντας... Εννοεις το Rogue One που ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο εσύ το παραλαμβάνεις από τα τέλη Ιανουαρίου;!! Έχεις κονέ στην Ντίσνεϊ και σου φτιάξανε ειδική έκδοση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα