Entso Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 εγώ μοιράζομαι με άλλους 3 και βγαίνει 3€ το μήνα, για να υπάρχει καλό είναι συν ότι βλέπει πολύς περισσότερος κόσμος από αυτή τη συνδρομή εκτός από μας τους 4 που πληρώνουμε Δε θα πρεπει να ειναι του ιδιου ΙΡ οι διευθυνσεις; Υποτιθεται οτι η πλατινουμ συνδρομη ειναι για μεχρι 4 τηλεορασεις εντος σπιτιου. Πως 4 σπιτια με διαφορετικες ΙΡ μπορουν και βλεπουν; Εγω εγινα συνδρομητης απο την 2η μερα με πλατινουμ συνδρομη λογω 4Κ τηλεορασης με μια μονο τηλεοραση στο σπιτι. Το εβγαλα τον Ιουνιο λογω εργασιας τουριστικα, 14 ωρες τη μερα. Δεν επανηλθα ομως τον Οκτωβρη οπως σχεδιαζα γιατι δε γνωριζα οτι το περιεχομενο μας ειναι σαφως φτωχοτερο απο αλλες χωρες και εγω οταν με θεωρει καποιος πολιτη Β' διαλογης του βγαζω κοκκινη καρτα! Αν αλλαξει αυτο μπορει να το σκεφτω. Ποιοτητα εικονας και ηχου παντως εξαιρετικη.
nyne Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Συνδρομητης απο την πρωτη μερα στην Ελλαδα.Ναι το περιεχομενο δεν εχει καμμια σχεση με το εξω ναι δεν ειχε μεχρι προσφατα παρα ελαχιστους ελληνικους υποτιτλους.Αλλα:Πλεον βαζει καθε μερα νεους υποτιτλους,εχει ειδη σε 120 ταινιες κ σειρες.Αρχισε να κανει κ μεταγλωτισεις σε παιδικα κ τα σχετικα κ λογικα συντομα θα εχει σε ολο το περιεχομενο.Πλεον βαζει κ περιεχομενο οποτε εχει αρκετα να δεις,χωρια οτι οι νεες σειρες του βγαινουν στα καπακια κ εδω.τιμη κομπλε 9.99 για 2 ταυτοχρονες θεσεις.Οποτε ειναι μια καλη λυση κ φυσικα ειναι κ το μελλον της τηλεορασης.
logistoulis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δε θα πρεπει να ειναι του ιδιου ΙΡ οι διευθυνσεις; Υποτιθεται οτι η πλατινουμ συνδρομη ειναι για μεχρι 4 τηλεορασεις εντος σπιτιου. Πως 4 σπιτια με διαφορετικες ΙΡ μπορουν και βλεπουν; Εγω εγινα συνδρομητης απο την 2η μερα με πλατινουμ συνδρομη λογω 4Κ τηλεορασης με μια μονο τηλεοραση στο σπιτι. Το εβγαλα τον Ιουνιο λογω εργασιας τουριστικα, 14 ωρες τη μερα. Δεν επανηλθα ομως τον Οκτωβρη οπως σχεδιαζα γιατι δε γνωριζα οτι το περιεχομενο μας ειναι σαφως φτωχοτερο απο αλλες χωρες και εγω οταν με θεωρει καποιος πολιτη Β' διαλογης του βγαζω κοκκινη καρτα! Αν αλλαξει αυτο μπορει να το σκεφτω. Ποιοτητα εικονας και ηχου παντως εξαιρετικη. δεν έχω ιδέα, αλλά η παρτούζα πάει σύννεφο βέβαια δεν έχω δοκιμάσει αν πχ την ώρα που μπαίνει η κοπέλα μου να έχω μπει κι εγώ (εγώ μπαίνω και μεταμεσονύχτια που η άλλη κοιμάται), μπορεί να μην έχει τύχει αλλά του ίδιου ip διευθύνσεις σίγουρα δεν ισχύει γενικά, δε θα μπορούσε άλλωστε από τη στιγμή που μπορείς να μπεις από το κινητό σου από οπουδήποτε, εκτός αν ισχύει για ταυτόχρονο log in χρήστη αλλά και στη τελική δοκιμάζει κάποιος να μπει και σε άλλον χρήστη από τους 4, δε νομίζω να χρειαστεί ποτέ να μπούμε να δούμε κάτι ταυτόχρονα και τα 8-9 τουλάχιστον άτομα που χρησιμοποιούμε αυτή τη συνδρομή όσο για το περιεχόμενο έχει γίνει σαφώς πιο πλούσιο από όταν ξεκίνησε και διαρκώς ανεβαίνει, με το καιρό δηλαδή είμαι όλο και πιο ευχαριστημένος αν έχεις κόσμο να το μοιράζεσαι είναι μια χαρά, δε σου πολυφαίνεται το κόστος το έχει ένας στη κάρτα του και του παίζεις κάνα κέρασμα καφέ όταν πάτε έξω και είστε εντάξει και άμα ξεχαστούμε δίνουμε κατ'εκτίμηση κάποιους μήνες και είμαστε τζετ, δε καθόμαστε να το ψειρίζουμε
Bourdoulas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Netflix έναντι των ανταγωνιστών του είναι ότι η υπηρεσία είναι ενσωματωμένη σε πλήθος τηλεοράσεων.
koeltzakoatl Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δηλώνω πολύ ικανοποιημένος, σαν χρήστης του netflix εδώ και 6 μήνες. Συμπεράσματα: πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου, συνεχώς αυξανόμενο περιεχόμενο με ελληνικούς υπότιτλους, game changer η δυνατότητα αποθήκευσης περιεχομένου offline, ωραία επιλογή η δημιουργία ξεχωριστού προφίλ, ανάλογα με το ποιός βλέπει. Το κόστος του το θεωρώ τίμιο. 4
logistoulis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Netflix έναντι των ανταγωνιστών του είναι ότι η υπηρεσία είναι ενσωματωμένη σε πλήθος τηλεοράσεων. εγώ καραγουστάρω και το ότι έβαλαν τη δυνατότητα να φορτώνεις περιεχόμενο στο κινητό σου/tablet σου φοβερά χρήσιμο σε καμιά εκδρομή ας πούμε που μπορεί να θες να χαζέψεις κάτι όταν αράζεις και μπορεί να μην υπάρχει σύνδεση της προκοπής
lupus_Hegemonia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Αδιαφορώ για όλα αυτά... Για ταινίες, παίρνω BluRay (από εξωτερικό) με τσάμπα τιμές (σε σχέση με την Ελλάδα - υπότιτλοι δεν με απασχολούν, ξέρω αγγλικούλια μια χαρά). Και σειρές παίρνω απ' το εξωτερικό. Πχ. το "Rogue One" ΗΔΗ το παράγγειλα σε BluRay, τέλη του μηνός το παραλαμβάνω. Το OTE-TV έχω για την μικρή και για μένα για την Λίβερπουλ (και ΤσουΛού κτλ). Κατά τα άλλα, αδιάφορο μου είναι όλα αυτά (νόμιμα και μη).Άστε που έχω τα games (Skyrim, γαρ!) και πολλές φορές χάνω και την... Λίβερπουλ (ματς), παίζοντας...
logistoulis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δε θα πρεπει να ειναι του ιδιου ΙΡ οι διευθυνσεις; Υποτιθεται οτι η πλατινουμ συνδρομη ειναι για μεχρι 4 τηλεορασεις εντος σπιτιου. Πως 4 σπιτια με διαφορετικες ΙΡ μπορουν και βλεπουν; επανέρχομαι γιατί δε διάβασα προσεκτικά την απορία σου γίνεται μια χαρά από τη πρώτη μέρα έχουμε μία συνδρομή σε γλυφάδα, ηλιούπολη και ελβετία (είχαμε και εναλλακτική σκωτία, αλλά έκλεισαν οι συμμετοχές) διατηρώ επιφύλαξη για το αν γίνεται με διαφορετική ip να συνδεθεί ο ίδιος χρήστης από διαφορετικά μέρη αλλά οι 4 διαφορετικοί χρήστες μπορούν 1000% να βρίσκονται οπουδήποτε στο κόσμο, δεν αφορά σε καμιά περίπτωση 4 συσκευές στο ίδιο σπίτι στο ίδιο σπίτι έχω δοκιμάσει να το τρέχω από pc και κινητό ταυτόχρονα με ίδιο χρήστη και να βλέπω άλλα πράγματα γενικά είναι πολύ ελαστικοί με αυτό το θέμα, σε αντίθεση με το απαράδεκτο nova go ας πούμε 2
dimitrisdim14 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Kodi καλό για λάπτοπ... Αλλά για TV 55 άρα 4κ και ηχοσύστημα home cinema δεν κάνει... Το Netflix έχει 4κ και HDR περιεχόμενο που το Kodi δεν βλέπει ούτε στον ύπνο του .. αν θες ποιότητα 4κ το νετφλιξ είναι μονόδρομος. Μιας και στην Ελλάδα δεν υπάρχουν UHD blue ray ... 1
BlackSunrise Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Πραγματικά από τη στιγμή που υπάρχει το Kodi γιατί πάνε και το πληρώνουνε? Κρίση σου λέει μετά.... Επίσης μερικές φορές κάποιες σειρές δεν με άφηνε να τις τρέξω γιατί δεν ήταν διαθέσιμο για Ελλάδα. Και έπρεπε να το τρέξω κάποιο proxy. Είχα πάρει το free trial πριν κανα 3μηνο. Δεν με ενθουσίασε μπορώ να πω. Επιασα πολλές φορές τον ευατό μου να ψάχνει να βρει κάποια σειρά που δεν έχω δει και να την έχει το netflix. Πρώτον γιατι σε κάποιους δεν ειναι σωστο να κλεβουν. Αν ολα ειναι πειρατικά πως θα εχουμε νεο υλικο. Δευτερον, εχω μια Samsung 4K 65 ιντσών. Το Kodi σε αυτή την TV μοιάζει με χαλασμένο DVD 3
ALFR3D Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Πολυ netflix and chill πρεπει να πεφτει, δωστε πιο πολλα σιριαλς στον πολυπαθο λαω..
noFEARgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Αδιαφορώ για όλα αυτά... Για ταινίες, παίρνω BluRay (από εξωτερικό) με τσάμπα τιμές (σε σχέση με την Ελλάδα - υπότιτλοι δεν με απασχολούν, ξέρω αγγλικούλια μια χαρά). Και σειρές παίρνω απ' το εξωτερικό. Πχ. το "Rogue One" ΗΔΗ το παράγγειλα σε BluRay, τέλη του μηνός το παραλαμβάνω. Το OTE-TV έχω για την μικρή και για μένα για την Λίβερπουλ (και ΤσουΛού κτλ). Κατά τα άλλα, αδιάφορο μου είναι όλα αυτά (νόμιμα και μη). Άστε που έχω τα games (Skyrim, γαρ!) και πολλές φορές χάνω και την... Λίβερπουλ (ματς), παίζοντας... Ελα ρε το rogue one απριλη βγαινει σε bluray αλλα για σενα θα κανουν ειδικη εκδοση και θα στο φερουν Ιανουαριο ... 1
intos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Γιατί δεν συμβιβαζόμαστε όλοι με τις μέτριες ποιότητες, τα άθλια cams, τον άθλιο ήχο, τους κινέζικους υπότιτλους κάτω από τους ελληνικούς, κλπ κλπ. Για κάποιους είναι οκ βέβαια, οπότε ...περί ορέξεως! Προφανώς όμως σαν Ελληνική αγορά δεν είμαστε και κάτι αξιόλογο, οπότε είναι λογικό να μη μας "προσέχουν" ιδιαίτερα. Θα αλλάξει βέβαια αυτό όσο περνάει ο καιρός. Αν θελεις να δεις την ταινια την ωρα που παιζει στον κινηματρογραφο ναι σιγουρα θα την δεις την ταινια με ποιοτητα καμερας αν ομως περιμενεις μετα από κανενα μηνα θα την δεις σε ποιοτητα bluray ... εσυ πληρωνεις εσυ παραγγελνεις όπως λεει και βεγγος ... καποιοι το προτιμουν δωρεαν
asorogu1981 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος για μενα που εργαζομαι εχει αφθονες ταινιες και σειρες που δεν εχω προλαβει να δω
stefanos_th Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Γιατι ολοι λενε οτι το kodi ειναι παρανομο ? ? ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα