Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα του Netflix, οδήγησαν και σε σημαντική άνοδο της τιμής της μετοχής του μετά τη σημαντική αύξηση των συνδρομητών παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, μόνο στο τέταρτο τρίμηνο του 2016, το Netflix προσέθεσε στη συνδρομητική του βάση 7.04 εκατομμύρια νέους πελάτες όταν το ίδιο διάστημα το 2015 είχε προσθέσει 5.59 εκατομμύρια. Η συντριπτική πλειοψηφία των νέων συνδρομητών (5.12 εκ) προέρχεται από την παγκόσμια επέκταση στην οποία προχώρησε το Netflix στις αρχές του 2016, ενώ τα συνολικά έσοδα της εταιρείας ανήλθαν στα 2.48 δισ. δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 36% σε σχέση με το 2015.

Οι τελευταίες εξελίξεις είχαν θετικό αντίκτυπο στην τιμή της μετοχής του Netlix, φτάνοντας τα $133 και με τους επενδυτές να εμφανίζονται αισιόδοξοι για το μέλλον της εταιρείας σε σχέση με την πραγματικότητα των πρόσφατων οικονομικών της επιδόσεων. Για το 2017, το Netflix έχει προγραμματίσει περισσότερες από 1000 ώρες νέου περιεχομένου που θα δημιουργήσει το ίδιο, όταν το 2016 ο αριθμός αυτός έφτανε τις 600 ώρες. Το κόστος των νέων παραγωγών, κυμαίνεται στα 6 δισ. δολάρια, 1 δισ. περισσότερο από τον προγραμματισμό του 2016, κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία έχει βρει νέους τρόπους για να δημιουργεί περισσότερο αυθεντικό περιεχόμενο ξοδεύοντας λιγότερο.

Παράλληλα το Netflix αναμένει ότι πολλοί από τους ανταγωνιστές του θα ξεκινήσουν να αντιγράφουν μερικές από τις κινήσεις του, όπως την κυκλοφορία σε μία ημέρα των επεισοδίων μιας ολόκληρης σεζόν μιας τηλεοπτικής σειράς. Ως μέρος της παγκόσμιας επέκτασης του, το Netflix συμπληρώνει ένα χρόνο παρουσίας και στη χώρα μας, αν και το σημαντικότερο πρόβλημα, αυτό της απουσίας ελληνικών υποτίτλων από την πλειοψηφία του περιεχομένου, παραμένει.

Link.png Site: TheVerge

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικά από τη στιγμή που υπάρχει το Kodi γιατί πάνε και το πληρώνουνε? Κρίση σου λέει μετά....

Επίσης μερικές φορές κάποιες σειρές δεν με άφηνε να τις τρέξω γιατί δεν ήταν διαθέσιμο για Ελλάδα. Και έπρεπε να το τρέξω κάποιο proxy.

Είχα πάρει το free trial πριν κανα 3μηνο. Δεν με ενθουσίασε μπορώ να πω. Επιασα πολλές φορές τον ευατό μου να ψάχνει να βρει κάποια σειρά που δεν έχω δει και να την έχει το netflix.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά από τη στιγμή που υπάρχει το Kodi γιατί πάνε και το πληρώνουνε? Κρίση σου λέει μετά....

Επίσης μερικές φορές κάποιες σειρές δεν με άφηνε να τις τρέξω γιατί δεν ήταν διαθέσιμο για Ελλάδα. Και έπρεπε να το τρέξω κάποιο proxy.

Είχα πάρει το free trial πριν κανα 3μηνο. Δεν με ενθουσίασε μπορώ να πω. Επιασα πολλές φορές τον ευατό μου να ψάχνει να βρει κάποια σειρά που δεν έχω δει και να την έχει το netflix.

Γιατι καποιοι θελουν να ειναι νομιμοι ισως ; 

Προσωπικα το ειχα για κανα 3μηνο αλλα το σταματησα γιατι το περιεχομενο στην ελλαδα ειναι αρκετα μικρο με αποτελεσμα μετα τον δευτερο μηνα απλα πληρωνα χωρις λογο. Χιλιες φορες παντως να πληρωνα netflix αν ειχε πολυ περισσοτερο περιεχομενο παρα να καταφευγω στο kodi

• Like 22
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κακά τα ψέματα, αν και το Kodi έχει σημαντικά μεγαλύτερη ποικιλία η ποιότητα εικόνας κι ειδικά ο ήχος είναι με το ζόρι αποδεκτά, plus ότι δεν είναι νόμιμο...

• Like 9
Δημοσ.

Ουσιαστικά το πρόβλημα υπάρχει στο διαθέσιμο περιεχόμενο του Netflix στην Ελλάδα και θα έπρεπε πραγματικά να έχουν τουλάχιστον για το διαθέσιμο περιεχόμενο υπότιτλους από την στιγμή που λανσάρουν την υπηρεσία στην χώρα με πληρωμή. Δεν είμαι Fan της πειρατείας όπως αναφέρεις παραπάνω, αλλά να λέμε και το δίκαιο. Αλλά το Kodi με το Netflix είναι η μέρα με την νύχτα από θέμα ποιότητας ήχου και εικόνας.

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν είχε τους περιορισμούς που έχει στα libraries και είχε υπότιτλους (παρολο που δεν είναι εμένα θέμα είναι πολλές φορές για την παρέα) θα συνέχιζα τη συνδρομή.

Τώρα αν είναι να μπω στη διαδικασία με vpn κτλ έχω το Exodus στο Kodi και τελειώνει η ιστορία.

Πάντως η ποιότητα του περιεχομένου του Netflix (των σειρών κυρίως που είναι παραγωγός) είναι εξαιρετικό και όταν λύσει τα παραπάνω θα επιστρέψω μια και καλή.

Δημοσ.

Δεν ειμαστε ολοι τυφλοι ουτε κουφοι .

Επισης δεν βλεπετε ουτε ταινιες ουτε σειρες βλεπετε κλασματα αυτων .

• Like 10
  • Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί δεν συμβιβαζόμαστε όλοι με τις μέτριες ποιότητες, τα άθλια cams, τον άθλιο ήχο, τους κινέζικους υπότιτλους κάτω από τους ελληνικούς, κλπ κλπ. Για κάποιους είναι οκ βέβαια, οπότε ...περί ορέξεως! :)

Προφανώς όμως σαν Ελληνική αγορά δεν είμαστε και κάτι αξιόλογο, οπότε είναι λογικό να μη μας "προσέχουν" ιδιαίτερα. Θα αλλάξει βέβαια αυτό όσο περνάει ο καιρός. 

• Like 5
Δημοσ.

Νομίζω αν μας καλύψει κάποια στιγμή με το περιεχόμενο, όλοι θα καταφύγουμε στο Netflix αργά η γρήγορα.

Αν φέρουν ελληνικούς υποτίτλους ή συνεργαστούν με τα εδώ site why not.... Το πρόβλημα με το διαθέσιμο περιεχόμενο λύνεται με dns καλύτερα αντί vpn. Με υποτίτλους όμως δεν....

Η καλύτερη φάση θα ήταν συνεργασία με xsubz και subztv και πιστεύω αρκετοί θα πλήρωναν με τη λογική βέβαια της shared 4Κ συνδρομής (για πολλούς). 12 ευρώ / 4 = 3 ευρώ το μήνα για καλή ποιότητα εικόνας και μάλιστα για κάθε ποιότητα σύνδεσης στο internet. 

Δημοσ.

Μεχρι τον Ιουλιο ολο το περιεχομενο αναμενεται να εχει Ελληνικους υποτιτλους. Αν ψαξετε θα βρειτε ηδη αρκετα περισσοτερους τιτλους με υποτιτλους.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δεν βλέπω πολλές ώρες τιβι δεν είχα και πρόβλημα με το περιορισμένο περιεχόμενο σε σχέση με άλλες χώρες γι αυτό και παρέμεινα συνδρομητής από πέρυσι που πρωτοήρθε. Τις λίγες φορές που έχω διάθεση να δω κάτι είναι βολικό και έχει καλή εικόνα - ήχο.

Δημοσ.

συνδρομητής του netfix εδώ. Τα αγγλικά δεν με πειράζουν αλλά γενικά δεν έβλεπα καθόλου σειρές μέχρι το netflix. 

Καταρχήν έχει άπειρες σειρές, οι παραγωγές οι δικές του είναι η μια καλύτερη από την άλλη και για τον περιορισμένο μου χρόνο νομίζω θα κάνω καμιά δεκαετία να τις δω όλες.

Για τους υπότιτλους είναι όντος θέμα αλλά συμβιβάζομαι με τους αγγλικούς,.

Η συνδρομή είναι αρκετά μικρή αν σκεφτεί κάποιος ότι μπορεί να την μοιραστεί με άλλον έναν.

• Like 3
Δημοσ.

Η συνδρομή είναι αρκετά μικρή αν σκεφτεί κάποιος ότι μπορεί να την μοιραστεί με άλλον έναν.

εγώ μοιράζομαι με άλλους 3 και βγαίνει 3€ το μήνα, για να υπάρχει καλό είναι συν ότι βλέπει πολύς περισσότερος κόσμος από αυτή τη συνδρομή εκτός από μας τους 4 που πληρώνουμε 

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη υπαρχουν πανω απο 100 τιτλοι με ελληνικους υποτιτλους στο νετφλιξ οι οποιοι αυξανονται καθημερινα. Υπαρχουν ακομα και μεταγλωττισμενα σε ελληνικα. Παιδικα πιο πολυ αλλα και το Γκοθαμ που κατ εμε ειναι τελειως γελοιο και δεν χρειαζεται να αφιερωσουν πορους σε τετοιου ειδους μεταγλωττισεις.

Περισσοτερα ινφο στο https://www.facebook.com/netflixgreek/

Γενικα το νετφλιξ ειναι ενα προιον που εχει μηδαμινο κοστος για αυτα που προσφερει αν σκεφτει καποιος και το γεγονος οτι ειναι ever-evolving και προσθετει content σχεδον καθημερινα.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...