Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα πριν 1 εβδομαδα αγορασα νεο PC με windows 10 (στο προηγουμενο ειχα τα 7). Η συνδεση μου ειναι HOL 24αρι, μενω κεντρο Αθηνας και το router ειναι το κλασσικο της Hol το cellpipe 7130 (εχω φωτο παρακατω). Το θεμα ειναι οτι ενω εχω καλο internet (κατεβαζω με 1.2-1.4 Mbps/s), τα πινει στιγμιαια! Δηλαδη ειτε θα σταματησει το downloading ενος update ή καποιου αρχείου, ειτε θα πεσει για λιγα δευτερολεπτα η ταχυτητα στα πχ. 300Kbps. Ακομα και οι πιο απλες σελιδες (fb,youtube,google) laggaroun στιγμιαια και μολις ανοιξουν μπορει να λειπουν καποια icons,κτλ... Στα games εκτος απο κατι μικρα σκαμπανευασματα, ολα καλα.

Δεν γινεται συνεχεια αλλα τις περισσοτερες ωρες. Ανοιξα το benchmark για να βαλω τους καταλληλους DSN και μου εβγαλε τα results της φωτο παρακατω. Φταινε τα 10, το 5 ετων router, η HOL ή οι κακοι DSN? Ευχαριστω.

btw εχω ενσυρματη συνδεση.

post-429064-0-57777200-1485172794_thumb.jpg

post-429064-0-88655000-1485172948_thumb.png

Δημοσ.

Μηπως εχεις ενεργοποιησει κατι επιλογες που εχει να μοιραζει updates σε αλλους και bandwidth? Δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγοταν αλλα σε ρωταει στην αρχη αν θελεις τα default settings η να κανεις customise.

Για αυτη την επιλογη μιλαω:

http://www.howtogeek.com/224981/how-to-stop-windows-10-from-uploading-updates-to-other-pcs-over-the-internet/

Δημοσ.

Εδώ και μήνες τον πίνει η HOL γενικά.

Σε άσχετες στιγμές τραβάω κάτι 350ρια και 400ρια ping.

Κάλεσα στο τεχνικό τμήμα, με έβαλαν σε fast path, άλλαξα το router αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...