xSygLetoS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούριος στην παρέα σας. Έχω μια ερώτηση. Έχω τον παρακάτω υπολογιστή. Με τα spec του. http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c03699974 Υπάρχει καμία περίπτωση να μπορώ να του αλλάξω τον επεξεργαστή; Είναι πολύ καλός υπολογιστής με αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει. Του έβαλα τώρα πρόσφατα έναν σκληρό δίσκο SSD και είδα μεγάλη βελτίωση στην γρηγοράδα του αλλά ο επεξεργαστής είναι μάπα και δεν μπορεί να κάνει πολλά (και λέγοντας πολλά εννοώ 2 το πολύ) πράγματα ταυτόχρονα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μάριος
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 οχι δεν γινεται,ειναι κολλημένος στη μητρική
xSygLetoS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τον κάνω να "τρέξει" πιο γρήγορα;
Chrisgs Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ισως αν εβαζες πιο πολυ ram ή αν αφαιρουσες αχρειαστα προγραμματα,να'χεις κατα νου οτι γενικα δν πρεπει να γεμιζεις τον ssd πολυ γιατι χανει σε ταχυτητα(ή ετσι λενε :Ρ )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα