Supernova21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μπηκα στο site του οτε και κατεβασα ενα firmware update για το ote speedport entry 2i μου. Σαν επιλογες ειχε ενα download για pstn συνδεσεις και ενα για isdn συνδεσεις... Κατεβασα αυτο για pstn και ολα λειτουργουν, αλλα πως μπορω να ξερω τι συνδεση εχω? Θα δουλευε αν ειχα κατβασει για isdn?
bill2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Απλα δεν θα τη δεχοταν λογικα το ρουτερ σου
cabdik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 απλα, οταν εχεις PSTN, συνδεεις απ ευθειας το τηλεφωνο στην πριζα (την τηλεφωνικη... εννοειται....!!!) οταν εχεις ISDN γραμμη, πρεπει να εχεις και ενα μηχανημα σαν το παρακατω,.....
Supernova21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Vdsl εχω οποτε το τηλεφωνο δεν συνδεεται ακριβως απευθειας στην πριζα τηλεφωνου... Ειναι voip οποτε παιρνει απο το ρουτερ
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Vdsl εχω οποτε το τηλεφωνο δεν συνδεεται ακριβως απευθειας στην πριζα τηλεφωνου... Ειναι voip οποτε παιρνει απο το ρουτερ Αλλο το adsl και το vdsl, και αλλο το pstn, το isdn και το voip, το πρώτο αναφέρετε στο ίντερνετ, το δεύτερο στην τηλεφωνία
cabdik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Vdsl εχω οποτε το τηλεφωνο δεν συνδεεται ακριβως απευθειας στην πριζα τηλεφωνου... Ειναι voip οποτε παιρνει απο το ρουτερ Στη συγκεκριμενη περιπτωση, ΔΕΝ μας ενδιαφερει τι συνδεση Ιντερνετ εχεις...!! εμεις μιλαμε για ειδος τηλεφωνικης παροχης. απο εκει ξεκινας, ο,τιδηποτε εχεις. ειτε ADSL. ειτε VDSL, ειτε VoiP..! αν εχεις ISDN, πρεπει να εχεις ενα τετοιο μηχανημα, σαν αυτο που σου εδειξα παραπανω. και πανω σε αυτο θα ειναι συνδεδεμενο και το ρουτερ, για να παρει γραμμη. αν δεν εχεις τετοιο, τοτε εχεις PSTN γραμμη..! απλα..... ΥΓ. 1, για να στο λιανισω λιγο ακομα......... η ISDN γραμμη σου δινει 2 τηλεφωνικες γραμμες. που σημαινει 2 αριθμους τηλεφωνου. εσυ εχεις 2 τηλεφωνικες γραμμες? ΥΓ 2 το ιντερνετ (ειτε ADSL, ειτε VDSL) μπαινει πανω σε καποια τηλεφωνικη γραμμη. αρα θα πρεπει να ξερεις απο πριν οτι εχεις 2 τηλεφωνικες γραμμες, και αρα σε μια απο τις 2 θα μπει το ιντερνετ...! ελπιζω να καταλαβες τι εννοω..! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα