cirith Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πικρή προσωπική εμπειρία: κάποτε είχα "χτυπήσει" κάποιο ανάλογο προϊόν στο ebay σε οφθαλμοφανώς εξευτελιστική τιμή. Μετά από λίγο έλαβα email ότι η παραγγελία μου έγινε shipped. Αμέσως μετά, όμως, η καταχώριση ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. Το PayPal έκανε τον κινέζό (!!!) και μου απάντησε να τα "βρω" με το customer sevice του eBay. Το δε αυτοματοποιημένο customer service του περίφημου eBay με "έστελνε" σε ατέρμονους κύκλους μέσω link που το ένα παρέπεμπε στο άλλο!!! Επί μερικές εβδομάδες η συναλλαγή ήταν στον αέρα! Μετά από googlάρισμα, διαπίσωσα ότι μόνος τρόπος να βρω άκρη ήταν να μιλήσω ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ με το customer service του eBay. Σας προκαλώ να βρείτε τηλέφωνα επικοινωνίας του eBay (επτασφράγιστο μυστικό, τύφλα να 'χει η NSA!). Αφού, λοιπόν, το eBay εξέτασε το ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ αίτημά μου, μου επέστρεψε τα χρήματά μου (όχι όλα, γιατί έχασα ένα μέρος στις μετατροπές του PayPal). Ηθικό δίδαγμα: ειδικά για το eBay, ποτέ μη επαναπαύεστε στην "ασφάλεια" του PayPal. Αν "κάτσει στραβή", θα ταλαιπωρηθείτε και θα χάσετε ένα (μικρό, έστω) μέρος των χρημάτων σας.
dchatz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Αμέσως μετά, όμως, η καταχώριση ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. Τωρα αυτό πως έγινε; δλδ στο summary του ebay η αγορά δεν φαινόταν; αυτό βασικά είναι σαν απάτη και του ίδιου του ebay.
Errik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Και μένα μου έχει συμβεί το παραπάνω με εξαφανισμένο σέλερ, αλλα το πειπαλ μου τα έδωσε πίσω ακαριαία.
FarCry Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 λεει ξεκαθαρα μεσα πως μετα την ληξη της προθεσμιας παραλαβης που βγαζει μπορεις να πατησεις πως δεν ελαβες το αντικειμενο μεσα απο το ebay και θα παρεις τα χρηματα σου πισω http://pages.ebay.com/ebay-money-back-guarantee/
Exploticon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πικρή προσωπική εμπειρία: κάποτε είχα "χτυπήσει" κάποιο ανάλογο προϊόν στο ebay σε οφθαλμοφανώς εξευτελιστική τιμή. Μετά από λίγο έλαβα email ότι η παραγγελία μου έγινε shipped. Αμέσως μετά, όμως, η καταχώριση ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. Το PayPal έκανε τον κινέζό (!!!) και μου απάντησε να τα "βρω" με το customer sevice του eBay. Το δε αυτοματοποιημένο customer service του περίφημου eBay με "έστελνε" σε ατέρμονους κύκλους μέσω link που το ένα παρέπεμπε στο άλλο!!! Επί μερικές εβδομάδες η συναλλαγή ήταν στον αέρα! Μετά από googlάρισμα, διαπίσωσα ότι μόνος τρόπος να βρω άκρη ήταν να μιλήσω ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ με το customer service του eBay. Σας προκαλώ να βρείτε τηλέφωνα επικοινωνίας του eBay (επτασφράγιστο μυστικό, τύφλα να 'χει η NSA!). Αφού, λοιπόν, το eBay εξέτασε το ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ αίτημά μου, μου επέστρεψε τα χρήματά μου (όχι όλα, γιατί έχασα ένα μέρος στις μετατροπές του PayPal). Ηθικό δίδαγμα: ειδικά για το eBay, ποτέ μη επαναπαύεστε στην "ασφάλεια" του PayPal. Αν "κάτσει στραβή", θα ταλαιπωρηθείτε και θα χάσετε ένα (μικρό, έστω) μέρος των χρημάτων σας. το τηλεφωνο οχι μονο το βρηκα κατευτειαν αλλα ηταν και δωρεαν μεσω σκαιπ γι αυτο και δεν το εχουν ετσι στην φορα γιατι καναν φαρσες απο σκαιπ
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 λεει ξεκαθαρα μεσα πως μετα την ληξη της προθεσμιας παραλαβης που βγαζει μπορεις να πατησεις πως δεν ελαβες το αντικειμενο μεσα απο το ebay και θα παρεις τα χρηματα σου πισω http://pages.ebay.com/ebay-money-back-guarantee/ Καλό χρυσό και άγιο το ebay στο 99% των υποθέσεων, μα σε μερικά είναι για τα μπάζα. Παραγγέλνω κάτι και μετά από 3 μέρες, εν΄β είχα ειδοποίηση για την αποστολή του αντικειμένου, δέχομαι μήνυμα από το σύστημα πως ο λογαριασμός του πωλητή έχει παραβιαστεί κλπ, κλπ και να καταφύγω στο resolution center. Αποφάσισα να περιμένω μία εβδομάδα μήπως όντως είχε σταλεί το προιόν, μα δεν ήρθε. Ανοίγω case στο ebay και το σύστημα ακολουθεί την διαδικασία, να περιμένω να απαντήσει ο πωλητής κλπ, κλπ, ένας πωλητής δηλαδή που δεν υπάρχει! Δεν θα χάσω τα λεφτά μου, αλλά γιατί να με καθυστερεί;
FarCry Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Καλό χρυσό και άγιο το ebay στο 99% των υποθέσεων, μα σε μερικά είναι για τα μπάζα. Παραγγέλνω κάτι και μετά από 3 μέρες, εν΄β είχα ειδοποίηση για την αποστολή του αντικειμένου, δέχομαι μήνυμα από το σύστημα πως ο λογαριασμός του πωλητή έχει παραβιαστεί κλπ, κλπ και να καταφύγω στο resolution center. Αποφάσισα να περιμένω μία εβδομάδα μήπως όντως είχε σταλεί το προιόν, μα δεν ήρθε. Ανοίγω case στο ebay και το σύστημα ακολουθεί την διαδικασία, να περιμένω να απαντήσει ο πωλητής κλπ, κλπ, ένας πωλητής δηλαδή που δεν υπάρχει! Δεν θα χάσω τα λεφτά μου, αλλά γιατί να με καθυστερεί; 3 μερες. μετα αν δεν απαντησει λεει μεσα αναλαμβανει το ebay. αυτη ειναι η διαδικασια για ολους
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ναι, δεν αντιλέγω. Αλλά απάντηση δεν μπορεί να δοθεί αφού δεν υπάρχει πια πωλητής, δεν υπάρχει πια ο λογαριασμός, κάτι που με ενημέρωσε το ίδιο το eBay. Θεωρώ ότι σε αυτές τις περιπτώσεις θα έπρεπε να λειτουργούν διαφορετικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα