ntina89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Με αυτά τα λεφτά ξεχνάς i3-i5 εννοείται, αλλά οι pentium είναι πολύ καλοί για τη χρήση που θέλεις. Επειδή θέλεις να σου συναρμολογήσουν το pc κοίταξα να διαλέξω κομμάτια από ένα μαγαζί. Δεν βρήκα όμως τους καινούριους kaby lake σε κάποιο μαγαζί που παρέχει συναρμολόγηση. Προσπάθησα να μην υπερβώ το budget (δεν το κατάφερα) και να βάλω όσο πιο ποιοτικά κομμάτια γινόταν κόβοντας από case/πληκτρολόγιο. Windows δεν έβαλα αλλά μπορείς εύκολα να βρεις μια κόπια και να προμηθευτείς key από εδώ https://psngames.org/downloads/microsoft-windows-7-home-premium/ ή https://psngames.org/downloads/microsoft-windows-10-home/?utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop Από e-gate : και από e-shop: Κατάλαβα! Ευχαριστώ που αφιέρωσες λίγο από τον χρόνο σου για το ζήτημα μου! θα μπορούσα να ρωτήσω και κάτι ακόμη? Πιστεύεις ότι βοηθάει περισσότερο ένα δυνατό λάπτοπ ή ένας επιτραπέζιος? (βέβαια πάει και το κόστος € στη μέση) από προσωπική σου εμπειρία θα ήθελα να μου πεις (εάν φυσικά είχες τέτοιο προβληματισμό ποτέ)...
tanasen01 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Από την εμπειρία μου όποτε δούλευα σε laptop, επαγγελματικά πάντα, ένιωθα ότι με το home pc μου θα έκανα τη δουλειά πολύ γρηγορότερα. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, αν έχεις χώρο και δεν μετακινείσαι το desktop είναι μονόδρομος. Συν ότι μπορείς να τον αναβαθμίσεις πολύ εύκολα. π.χ. στις παραπάνω προτάσεις μου μπορείς μετά από 3 χρόνια αν θέλεις παραπάνω ισχύ να βάλεις έναν i5 skylake/kaby lake, να βάλεις άλλα 8gb ram κτλ. 2
LambisElef Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 +1 σε όλα αυτά, αλλά προτίμησε τον Pentium G4560, παίζει στα 65€ συχνά από 1-2 καταστήματα, ωστόσο σε λίγο καιρό θα πέσει η τιμή του οριστικά και θα γίνει διαθέσιμος σε όλα. Διαθέτει HyperThreading και είναι κρίμα να πας στον G4400 που είναι προηγούμενης γενιάς. Βέβαια αν το pc θα αγοραστεί τώρα και όλα τα κομμάτια θα είναι από ίδιο μαγαζί ώστε να συναρμολογηθεί εκεί, ο G4400 είναι μάλλον μονόδρομος δυστυχώς. 2
tanasen01 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Συμφωνώ, καλύτερος ο G4560 λόγω ΗΤ αλλά αξίζει να περιμένει και τους amd ryzen. Tότε θα είναι που θα πέσουν αρκετά και οι τιμές στους kaby lake.
ntina89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 ευχαριστω όλους όσους ασχολήθηκαν με το θέμα μου πήρα την απόφαση να αγοράσω έναν Η/Υ σταθερό ωστε να κάνω τη δουλειά μου άνετα επιτέλους! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα