freegr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Αναμενόμενα ήταν τελικά όλα τα αποτελέσματα αλλά τι γίνεται από εδώ και πέρα?
strawman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δεν είδα εγώ τα iPhone να σκάνε σαν βόμβες τα τελευταία δέκα χρόνια για πλάκα, ενώ ανέκαθεν κυκλοφορούν δίχως αποσπώμενη μπαταρία. Eνω ειδες τα note 7 να σκανε σαν βομβες? Καλα νταξει...τραλαλαλα εχετε παθει. Αναφλεξη καναν, δεν ηταν χειροβομβιδες... H κακιά Apple ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ και πρότεινε εφαρμογές ανταγωνιστών για το φιάσκο των Apple Maps.... δεν κατηγόρησε τους data providers (tomtom). Ανέλαβε πλήρως την ευθύνη. Αυτονόητα πράγματα σοβαρών εταιριών. Aπό την άλλη η Shamesung με την διεφθαρμένη ηγεσία της έπραξε όπως αναμενόταν.... Καταρχας το φιασκο των apple maps δεν μπορουσε να ειναι προβλημα των data providers ρε brainiac. Κατα δευτερον, εχεις δικιο, η κακια samsung αντι να παραδεχτει το λαθος της, πηγε και κατηγορησε τον κατασκευαστη της μπαταριας, δηλαδη την samsung....καλα τα λεω, εχετε παθει τραλαλαλα
Vagus. Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Eνω ειδες τα note 7 να σκανε σαν βομβες? Καλα νταξει...τραλαλαλα εχετε παθει. Αναφλεξη καναν, δεν ηταν χειροβομβιδες... Καταρχας το φιασκο των apple maps δεν μπορουσε να ειναι προβλημα των data providers ρε brainiac. Κατα δευτερον, εχεις δικιο, η κακια samsung αντι να παραδεχτει το λαθος της, πηγε και κατηγορησε τον κατασκευαστη της μπαταριας, δηλαδη την samsung....καλα τα λεω, εχετε παθει τραλαλαλα Επειδη το δικο σας τραλαλα μου ζαλισε τους γεννητικους αδενες: http://fortune.com/2016/09/19/samsung-galaxy-fires/ https://www.cnet.com/news/samsung-answers-burning-note-7-questions-vows-better-batteries/ Having not one, but two batteries from different suppliers fail -- for different reasons -- is a bizarre coincidence that may surprise and frustrate some who were looking for a single, clean explanation.
suffocater Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 ο συμφορουμητής έκανε ένα τυπογραφικό, your attitude and signature are entertaining so entertaining that it looks sad. Όταν στην ίδια σου την υπογραφή κάνεις προπαγάνδα εναντίον των χρηστών iPhone και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα είσαι σε θέση να κρίνεις άλλους συμφορουμητές και να μιλήσεις για Fanμποισμό; Eυκολα. Η ερευνα ειναι ερευνα.κρίμα αν θίγονται μερικοί απ τα γεγονότα,αλλα αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Επίσης,εξηγησε πως ακριβώς αναιρεί η ανακοίνωση ερευνας το δικαίωμα να λεω πόσο μαστιγα είναι τα φανμπογια,περιμένω να δω το λογικό άλμα.
ultraxmode Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Απαράδεκτη η Sammy (αν και την λατρεύω). Αν είναι να πάμε back to basics και να ψάχνουμε πως φτιάχνεται μια μπαταρία, άστο να πάει στο διάολο..
Agony Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Αν οντος δεν ηταν ενα λαθος , και υπηρχε οντος ιστορικο τοτε οκ κανω λαθος . 1
Neg Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Eυκολα. Η ερευνα ειναι ερευνα.κρίμα αν θίγονται μερικοί απ τα γεγονότα,αλλα αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Επίσης,εξηγησε πως ακριβώς αναιρεί η ανακοίνωση ερευνας το δικαίωμα να λεω πόσο μαστιγα είναι τα φανμπογια,περιμένω να δω το λογικό άλμα. Στο ότι ο ίδιος σου είσαι Fanboy, κράζεις τους πελάτες μιας εταιρίας ασύστολα και μάλιστα φαίνεται και με κεφαλαία στην υπογραφή σου και μετά μιλάς για Fanμποισμό. Όπως είσαι και εσύ Fanboy ή Hater μιας εταιρίας έτσι είναι και άλλοι. Οπότε ειρήνη ημίν. Άντε γιατί σε κάθε άρθρο τα ίδια και τα ίδια και από τις δυο πλευρές. Εδώ μιλάμε για τα ευρήματα για τους λόγους της ανάφλεξης, τους Flame wars κάντε τους με PM.
suffocater Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Στο ότι ο ίδιος σου είσαι Fanboy, κράζεις τους πελάτες μιας εταιρίας ασύστολα και μάλιστα φαίνεται και με κεφαλαία στην υπογραφή σου και μετά μιλάς για Fanμποισμό. Όπως είσαι και εσύ Fanboy ή Hater μιας εταιρίας έτσι είναι και άλλοι. Οπότε ειρήνη ημίν. Άντε γιατί σε κάθε άρθρο τα ίδια και τα ίδια και από τις δυο πλευρές. Εδώ μιλάμε για τα ευρήματα για τους λόγους της ανάφλεξης, τους Flame wars κάντε τους με PM. Να το,thx,δεν με απογοήτευσες,το λογικό αλμα με το αυθαίρετο συμπέρασμα που περίμενα.
anax111 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα η δεύτερη εταιρία κατασκευής των μπαταριών είναι η Amperex Technology, κινέζικη εταιρία κατασκευής μπαταριών. Από εκεί και πέρα συμφωνώ με όσους λένε ότι εάν η μπαταρία δεν ήταν ενσωματωμένη δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Όντως ισχύει ότι οι ενσωματωμένες μπαταρίες είναι εύπλαστες και για αυτό λιγότερο ασφαλής από τις εξωτερικές. Έχω αλλάξει τέτοιες μπαταρίες και έχω δει ότι κάποιες φορές έχουν παραμορφωθεί από την θερμοκρασία που δημιουργείται από την συσκευή. Είναι γεγονός και δεν είναι πυρηνική φυσική. Samsung τώρα που ξέρουμε το πρόβλημα δώσε πίσω στον φτωχό λαό το Note 7 στα 100 ευρώπουλα. Θα του αλλάξουμε μπαταρία και θα είμαστε αρχηγοί! Άσε που άμα δεν κάθεται καλά κάποιος θα του λέμε: Πρόσεχε μάγκα μου, έχω Note 7!!!
D.Luffy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ψεύδεσαι. Γιατί να πληρώσει όταν έχει φανμπόιζ που το κάνουν τζάμπα και ειδικά σε μια περιόδο που μέχρι και η απλ ντραπηκε να ανακοινώσει πωλήσεις και δεν είχαν με τι άλλο να ασχοληθούν? Τι εννοείς "ψεύδομαι"? Εγώ απλώς έγραψα αυτά που άκουσα από άλλους σε σχετικό thread. Το αν είναι ψευδή ή αληθή, εκείνοι το ξέρουν καλύτερα.
l337 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Τι εννοείς "ψεύδομαι"? Εγώ απλώς έγραψα αυτά που άκουσα από άλλους σε σχετικό thread. Το αν είναι ψευδή ή αληθή, εκείνοι το ξέρουν καλύτερα. Από την στιγμή που δεν τεκμηριώνεις κάτι με αποδείξεις όλα τα υπόλοιπα είναι φήμες και διασπορά ψευδών ειδήσεων. Δεν ΄"έγραψες απλώς", flame ήθελες να κάνεις, μη δουλευόμαστε.
strawman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Επειδη το δικο σας τραλαλα μου ζαλισε τους γεννητικους αδενες: http://fortune.com/2016/09/19/samsung-galaxy-fires/ https://www.cnet.com/news/samsung-answers-burning-note-7-questions-vows-better-batteries/ Having not one, but two batteries from different suppliers fail -- for different reasons -- is a bizarre coincidence that may surprise and frustrate some who were looking for a single, clean explanation. Α ναι εχεις δικιο, γραφει "explodes like a grenade", οχι οτι απλα πιανει φωτια....οταν λεω εχετε παθει τραλαλα, πατε μετα και με επιβεβαιωνεται XD
DJTaurus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Samsung το μεγαλείο σου... η φωτιά δεν προήλθε μόνο από μπαταρίες προς ανακύκλωση (Note 7) αλλά και από κάποιες που βρίσκονταν σε φάση κατασκευής. https://www.youtube.com/watch?v=ANcIqf0YhgU
l337 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Samsung το μεγαλείο σου... η φωτιά δεν προήλθε μόνο από μπαταρίες προς ανακύκλωση (Note 7) αλλά και από κάποιες που βρίσκονταν σε φάση κατασκευής.
strawman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Samsung το μεγαλείο σου... η φωτιά δεν προήλθε μόνο από μπαταρίες προς ανακύκλωση (Note 7) αλλά και από κάποιες που βρίσκονταν σε φάση κατασκευής. H τα Αγγλικα σου ειναι αθλια ή πληρώνεσαι για προπαγανδα. Τριτη εξηγηση δεν εχω. Semi - manafactured δεν σημαινει αυτο που νομιζεις οτι σημαινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα