ChimairaX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 να το πιστέψω!!!! ή να πηδηχτώ από το παράθυρο http://www.newsonly.gr/kosmos/arthro/egyptair_ekriksi_sto_kinito_tou_pilotou_prokalese_tin_syntribi_tou_aeroskafous-130725330/ Did pilot's mobile phone play a role in EgyptAir 804 crash? Για την ιστορία, iPhone ή iPad είχε ο πιλότος. http://www.digitallife.gr/galli-erevnites-theoroun-oti-ena-iphone-6s-prokalese-tin-ptosi-tis-mireas-ptisis-tis-egyptair-16477 Οπότε αν ήρθες εδώ για μπιχτή προς την Samsung, είσαι offside. 1
ChimairaX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εξήγησε λίγο το σκεπτικό σου. Το πρόβλημα ήταν στη μπαταρία. Όχι στη unibody σχεδίαση. Και αφαιρούμενη να ήταν η μπαταρία, πάλι θα είχε επιληφθεί του θέματος η ίδια η εταιρεία και θα είχε γίνει ανάκληση των συσκευών. Ή νομίζεις ότι θα έστελνε η Samsung μία χύμα μπαταρία σε φάκελο με φούσκες στο σπίτι του καθενός για να την αλλάξει μόνος του, όπως θα 'κανε ο Μπάμπης με το μαγαζί στη γωνία; Οι αφαιρούμενες μπαταρίες είναι σκληρές, κατασκευασμένες έτσι ώστε να αποφεύγεται η παραμόρφωση τους από απλά ατυχήματα από τους καταναλωτές. Οι non removable μπαταρίες είναι μαλακές, ζουπιούνται σαν πλαστελίνη, και το design του Note 7 την ανάγκασε να είναι τσίμα τσίμα ως αποτέλεσμα να "ζουπηχτεί" στα σημεία που δείχνουν. Εδώ έστειλε ειδικά κουτιά για τις επιστροφές των Note 7, στις μπαταρίες θα κολλούσε; Δες πόσο εύκολα παραμορφώθηκε του Note 7 στο παρακάτω βίντεο: 1
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ας κρατήσουμε το θετικό που είπε, ότι όλο αυτό θα βοηθήσει να βελτιωθούν συνολικά οι μπαταρίες όλων των εταιρειών!
dazed&confused Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Επίσης είδατε τα unibody designs και οι μαλακίες μας για καλούς σχεδιασμούς κλπ οδήγησαν στην απουσία της αφαιρούμενης μπαταρίας. Αν ήταν αφαιρούμενη η μπαταρία, τώρα θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράματα. Ναι, αλλά θα είχες ένα κινητό που θα ήταν 2mm πιο χοντρό και θα πήγαινε περίπατο το "design"... 1
ChimairaX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ναι, αλλά θα είχες ένα κινητό που θα ήταν 2mm πιο χοντρό και θα πήγαινε περίπατο το "design"... Όσο σημαντικά μου είναι τα 2mm παραπάνω στο πάχος του κινητού μου, άλλο τόσο μου είναι και στο όργανο 4
Hetfield Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν εγώ θα πω αυτό.... Οι μεγαλύτερες ανακαλύψεις στον κόσμο έγιναν κάνοντας αρκετά λάθη. Οι ΜΕΓΆΛΟΙ παίρνουν ρισκα και κάνουν λάθος γιατί τολμουν. Οι μικροί κάθονται στα αυγά τους και δεν παίρνουν ρισκα για αυτό και η Samsung + Apple είναι αυτό που είναι έχουν κάνει τεράστια λάθη όμως έχουν κάνει και τρομερές ανακαλύψεις. Δεν θα κάτσω να πω ποια εταιρεία είναι καλή η κακή εγώ αυτό που θέλω να βλέπω είναι ρισκα πχ η Xiaomi με το καινούργιο τις κινητό έκανε μια πολύ καλή κίνηση τώρα αν της βγει η όχι δεν έχει σημασία αυτό που έχει σημασία είναι η προσπάθεια για κάτι νέο. Όπως λένε αρκετοί οποίος φοβάται πέφτει και κοιμάται. Το να κράζουμε το λάθος είναι το μόνο εύκολο . Το θέμα είναι το τι κερδίσαμε μέσα από αυτό. Δεν ειναι λαθος, αλλα διαδοχικα λαθη που οδηγησαν σε αυτη την κατασταση. Εχει διαφορα. Τετοια διαδοχικα λαθη ειναι αδικαιολογητα, τι θα γινοταν αν εσκαγε ενα κινητο σε πτηση; 5
patsikon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Τι σύμπτωση!!!! Οι μπαταρίες 2 διαφορετικών κατασκευαστριών εταιριών παρουσιάζονται ως προβληματικές μέσα στο ίδιο κινητό. Έτσι αμαυρώνεται λιγότερο το brand name της Samsung και διαλύονται συγχρόνως οι υπόνοιες για προβληματικό σχεδιασμό που δεν έδινε τον απαιτούμενο χώρο στη μπαταρία με αποτέλεμα την υπερθέρμανση της. Τώρα όσον αφορά τις 3 εξωτερικές εταιρίες που συμμετείχαν στις δοκιμές, τ´ ακούμε βερεσέ!!!! 2
piwiherman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εγω αυτο που καταλαβα ειναι ειτε κινεζο παρεις ειτε αλλη must μαρκα ενα ρισκο το παιρνεις να την παθεις..Οποτε γιατι να μην στραφει καποιος σε ενα κινεζο αναγνωρισμενης αξιας να γλυτωσει και κανενα φραγκο?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εξήγησε λίγο το σκεπτικό σου. Το πρόβλημα ήταν στη μπαταρία. Όχι στη unibody σχεδίαση. Και αφαιρούμενη να ήταν η μπαταρία, πάλι θα είχε επιληφθεί του θέματος η ίδια η εταιρεία και θα είχε γίνει ανάκληση των συσκευών. Ή νομίζεις ότι θα έστελνε η Samsung μία χύμα μπαταρία σε φάκελο με φούσκες στο σπίτι του καθενός για να την αλλάξει μόνος του, όπως θα 'κανε ο Μπάμπης με το μαγαζί στη γωνία; Δεν ξερω, ισως. Εμενα πριν 7 χρονια, η Nikon μου το εκανε σε μια μπαταρια για την DSLR μου. Ειχε προβλημα (οχι επικινδυνο) και τις αλλαξε σε παντου στον κοσμο, μια μια. Μου εστειλε φακελο, εστειλα την δικη μου στην ... Ιρλανδια, και ηρθε νεα πισω μετα 1 μηνα.
Atropos28 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πάντως θυσιάζομαι για το καλό της επιστήμης και της τεχνολογίας των μπαταριών και προσφέρομαι να κάνω τεστ σε 100 επτάρια που θα μου παραχωρήσετε δωρεάν. Διότι και μια δεύτερη γνώμη είναι πάντα καλοδεχούμενη. Κατά τ' άλλα δυστυχώς αυτά συμβαίνουν παντού, είτε σε πυραύλους (τσάλαντζερ) είτε σε κάθε ταπεινά ηλεκτρικά είδη που συχνά ανακαλούνται. 1
Agnwstos_X Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εδω να ξεκαθαρισω οτι δεν αναφερεται πουθενα οτι ο ενας απο τους 2 τυπους μπαταριων που ειχαν προβλημα ηταν κατασκευης samsung. Πολυ πιθανο να ηταν, απλα δεν αναφερθηκε. Και οτι οι ιδιοι προμηθευτες προμηθευουν και τις περισσοτερες συσκευες του ανταγωνισμου. Οχι οτι εχει καμια σημασια. Αυτο που εχει μεγιστη σημασια ομως ειναι η αποτελεσματικοτητα, η ταχυτητα, ο επαγγελματισμος και η αμεσοτητα αντιδρασης της εταιρειας, χωρις να υπολογισει καθολου το κοστος και η συνεπεια της να φτασει στα ακρα για δωσει οριστικες και ξεκαθαρες απαντησεις στο θεμα. Αποδεικνυεται δε και απο το γεγονος οτι παρα τα τοσα εκατομμυρια συσκευες που ειχαν ηδη πουληθει τα κρουσματα ηταν ελαχιστα, παρα το γεγονος οτι απο οταν εγινε γνωστο το ελλατωμα παρα πολλοι προσπαθησαν να το αναπαραγουν ακομα και με παραλογη χρηση και μεσα. Δε τολμω καν να φανταστω πως θα ειχαν αντιδρασει και τι μετρα θα ειχαν παρει αλλες "επωνυμες" εταιρειες του χωρου αν τους συνεβαινε κατι αντιστοιχο. Και κυριως ποιο θα ηταν το αποτελεσμα και ποιες οι συνεπειες. Και για να προλαβω τους ανεγκεφαλους και ανοητους εδω μεσα, δεν εχω ουτε μετοχες, ουτε καν κινητο samsung σε χρηση παρα μονο ενα παλιο S3 στο ντουλαπι. Το σωστο και δικαιο ομως ειναι να αποδωθουν τα ευσημα για την πραγματικα αριστη διαχειρηση μιας πολυ δυσκολης καταστασης.Και με την ελπιδα προφανως να βοηθησε αυτο το περιστατικο ωστε να αποφευχθουν παρομοια περιστατικα στο μελλον.
Nicktech Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν εγώ θα πω αυτό.... Οι μεγαλύτερες ανακαλύψεις στον κόσμο έγιναν κάνοντας αρκετά λάθη. Οι ΜΕΓΆΛΟΙ παίρνουν ρισκα και κάνουν λάθος γιατί τολμουν. Οι μικροί κάθονται στα αυγά τους και δεν παίρνουν ρισκα για αυτό και η Samsung + Apple είναι αυτό που είναι έχουν κάνει τεράστια λάθη όμως έχουν κάνει και τρομερές ανακαλύψεις. Δεν θα κάτσω να πω ποια εταιρεία είναι καλή η κακή εγώ αυτό που θέλω να βλέπω είναι ρισκα πχ η Xiaomi με το καινούργιο τις κινητό έκανε μια πολύ καλή κίνηση τώρα αν της βγει η όχι δεν έχει σημασία αυτό που έχει σημασία είναι η προσπάθεια για κάτι νέο. Όπως λένε αρκετοί οποίος φοβάται πέφτει και κοιμάται. Το να κράζουμε το λάθος είναι το μόνο εύκολο . Το θέμα είναι το τι κερδίσαμε μέσα από αυτό. Ελπίζω να καταλαβενεις οτι δεν πρόκειται για απλό λαθος... φαντάσου να έκανε κατι τετοιο η apple τι θα γινόταν αλλα (ας μην ξαναπάμε στο γνωστό θέμα καταντάει βαρετό)..... το θέμα ειναι οτι πρόκειται για μια τεραστια εταιρία και ενα απαράδεκτο λαθος που το έκανε προσπαθώντας να χτυπήσει τον ανταγωνισμό ...περνεις ρίσκα οταν μεσα δεν συμπεριλαμβάνεται η ασφάλεια των πελατών σου !!! 3
d4mage Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Άσχετο μπορεί να μου πει κάποιος....? Μετά από 20-30 χρόνια αν έχει στα χέρια του αγοραστής το συγκεκριμένο κινητό θα έχει κάποια συλλεκτική αξία? η μπα ? Αγόρασε ένα και μετά από 20-30 χρόνια δώσε την απάντηση στο insomnia. 2
orfibous Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ένα βασικό πρόβλημα είναι το ότι πλέον οι μπαταρίες σε πολλά κινητά είναι ενσωματομένες στον σκελετό εργοστασιακά, χωρίς την δυνατότητα αντικατάστασης. Κάτι που φυσικά και αφερεί από τον χρήστη να επισκευάση το κινητό του έυκολα χωρίς να χρειάζεται service από ειδικό, αλλά και μειώνει την διάρκεια ζωής του τηλεφώνου, διότι η μπαταρία είναι το κομμάτι με την μεγαλύτερη φυσική φθορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα