Donalhioy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μετα απο καποιο καιρο ειπα να περασω σε αναβαθμιση gpu απο την r9 270 λεω να παω στην 1060 windows 10 εχω Το θεμα ειναι πως θα βγαλω τους drivers...θελω καποιο ειδικο προγραμμα? ή μπορω και απο τα windows? και κατι ασχετο... αν εισαι με τα γραφικα του επεξεργαστη απλα την βαζεις?
comfuzio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Κατέβασε το DDU, μόλις το ανοίξεις θα σου πει να κάνεις reboot σε safe mode, κάνεις, εκεί κάνεις login με password και όχι pin. Όταν είσαι σε safe mode θα ανοίξει μόνο του το DDU και θα σου έχει κάποιες επιλογές στα αριστερά, μια από αυτές θα λέει remove drivers & shutdown το οποίο είναι για αλλαγή κάρτας γραφικών. Αυτό επιλέγεις και είσαι κομπλέ 1
Donalhioy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 εκεί κάνεις login με password και όχι pin. Όταν είσαι σε safe mode θα ανοίξει μόνο του το DDU και θα σου έχει κάποιες επιλογές στα αριστερά, μια από αυτές θα λέει remove drivers & shutdown το οποίο είναι για αλλαγή κάρτας γραφικών. Αυτό επιλέγεις και είσαι κομπλέ το πρωτο δεν το καταλαβα.. πρεπει να κανω καποιου ειδους register? και την καρτα πρωτα την βγαζω και με τα κανω την διαδικασια?
comfuzio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Όχι, όταν bootάρει το pc σου σε safe mode θα σου ζητήσει να κάνεις login, αν ως τώρα έμπαινες με pin στο safe mode δεν δουλεύει και θέλει το κανονικό password του account σου. Και στο δεύτερο πάλι όχι. Αφού κάνεις αυτά που σου είπα, κλείνει το pc σου. Τότε βγάζεις την παλιά gpu και βάζεις την νέα. Ανάβεις το pc σου και βάζεις drivers. 1
Donalhioy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 σε ευχαριστω για την βοηθεια.....
razorblade334 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 σε ευχαριστω για την βοηθεια.....Πληροφοριακα...επειδη την εχω κι εγω την 1060 εχεις μεινει ικανοποιημενος γενικοτερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα