xristakits Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 αν ενδιαφερεται καποιος απο κεντρο Αθηνα για το 18αρι ας μου στειλει. με ειδοποιησαν οτι θα μου το στειλουν την Παρασκευη, αλλα τελικα δεν θα το χρειαστω
Federacion Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Τελικά ενώ εδώ ειπώθηκε είναι εξαντλημένο, έκανα την προσπάθεια μου στο ηλεκτρονικό κατάστημα Πρακτικερ της Θεσσαλονίκης και μία εβδομάδα μετά με ειδοποίησαν πως ήρθε και είναι στη μεταφορική.
nikosdet Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Παρομοίως, έχω ένα διαθέσιμο 18άρι, αν κάποιος ενδιαφέρεται άμεσα! Είναι για πληρωμή σε τράπεζα αύριο κ μόνο, αφότου αλλάξει βέβαια πρώτα η διεύθυνση κ ο παραλήπτης με ένα τηλ στον Κωτσόβολο.
efo355 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Πόσα κλιματιστικά εχεις δει να χαλάνε στην γειτονιά σου; Εγώ ένα μετά απο 15 χρόνια. Αιωνόβια είναι. Και παλιομάρκες 3ης κατηγορίας. Πόσες είναι για εσένα;οι %; Καμμενη πλακέτα και δεν υπάρχει ανταλαχτικό, δεν σημαίνει οτι την πετάς απαραίτητα. Ισως επισκευάζονται Και που ξέρεις τι απόδοση έχει μέσα στο σπίτι η κάθε παλιομαρκα;
apostolispk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Απο ποια περιοχη εισαι; Παρομοίως, έχω ένα διαθέσιμο 18άρι, αν κάποιος ενδιαφέρεται άμεσα! Είναι για πληρωμή σε τράπεζα αύριο κ μόνο, αφότου αλλάξει βέβαια πρώτα η διεύθυνση κ ο παραλήπτης με ένα τηλ στον Κωτσόβολο.
Zerg13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Και που ξέρεις τι απόδοση έχει μέσα στο σπίτι η κάθε παλιομαρκα;Τι σχεση εχει αυτο; Αλλο πραγμα λεμε.Τα παλια κλιματιστικα (ανεξαρτητου μαρκας βαλε την καλυτερη)δυσκολευονται στη ζεστη, και ειναι ενεργοβορα. Αυτο δεν ειναι ενεργοβορο. (Εφοσον λενε την αληθεια τα χαρακτηριστικα του...)
harisman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το εγκατέστησε κανείς ρε παίδες να μας πει εντυπώσεις - απόδοση - θόρυβο μέσα / έξω?
AlexanderK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 αύριο το βάζω εγώ και θα σας πω. πριν λίγο άνοιξα την κούτα είναι δυνατόν να μην έχει manual και μπαταρίες?
harisman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εγω άνοιξα το κουτί της εσωτερικής, όντως δεν βρήκα "μανουάλι", ούτε χαρτί εγγύησης. Μπαταρίες είχε ωστόσο. Δεν άνοιξα της εξωτερικής μονάδας. Εντός της εβδομάδας το βάζω κ εγώ. 18άρι.
AlexanderK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εγω άνοιξα το κουτί της εσωτερικής, όντως δεν βρήκα "μανουάλι", ούτε χαρτί εγγύησης. Μπαταρίες είχε ωστόσο. Δεν άνοιξα της εξωτερικής μονάδας. Εντός της εβδομάδας το βάζω κ εγώ. 18άρι. οι μπαταρίες σε ποιο σημείο ήταν?
angelosxatz Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Παιδια το εχω 3 μερες περιπου το 24αρι..μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικο..αποδοση τρελη το σαλονι ειναι περιπου 45 τετραγωνικα και το ζεσταινει σε 5-10 λεπτα!το μονο αρνητικο οτι δεν πιανει το wifi εκτος σπιτιου και οτι κανει εναν θορυβο σαν να τριζει η εσωτερικη μοναδα οταν περναει λιγη ωρα και πιανει θερμοκρασια..βεβαια αν ανεβασεις 1 βαθμο η κατεβασεις σταματαει..αν το εχει παρατηρησει καποιος ας πει..για μενα παντως στα 499 ευρω ειναι οτι καλυτερο μπορουσα να παρω! 1
time out Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Το πρόβλημα με το wifi δεν λύνεται εύκολα. Μέχρι και ρουτερ άλλαξα. Η εφαρμογή έχει το πρόβλημα δεν έχει τις απαραίτητες πληροφορίες. Ούτε μπορείς να ανοίγεις τις πόρτες που πρέπει στο ρουτερ. Προσπάθησα τα πάντα. Μας κοροϊδεύουν, Αν κάποιος βρει λύση ας μας βοηθήσει.
chriskourou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ το έβαλα σήμερα, επίσης 18άρι. Το manual ήταν στο κουτί της εξωτερικής μονάδας. Αρκετά τίμιο στη θέρμανση, αν και κυρίως με ενδιαφέρει η ψυκτική του απόδοση. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2017 από chriskourou 1
angelosxatz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 παιδια μολις μιλησα και με το service της morris ,μου ειπαν οτι κανονικα επρεπε να πιανει και εκτος σπιτιου το wifi και οτι αν υπαρχει προβλημα λογικα θα ειναι με τους servers και θα το διορθωσουν σε καμια βδομαδα το πολυ!αυτα μου ειπαν τωρα τι να σας πω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις