Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά που λετε τωρα, είναι θέμα που πρέπει να απασχολεί τον εγκαταστάτη και όχι τον αγοραστή. βάσεις εξωτερικες,σωληνωσεις κ καλώδια ειναι στην τιμή που πληρώνεις για την εγκατάσταση. αυτό που σας ενδιαφέρει πρακτικά κ ουσιαστικά είναι αν είναι πανω 6 μέτρα η σωληνωση που θα πρέπει να πληρώσει το κυκλωμα με επιπλέον φρέον ο εγκαταστάτης. Και το νου σας να κάνει κενό!

επίσης θεμιτό θα ήταν το 24άρι να είναι σε δική του ξεχώριστή γραμμή ή σε γραμμή με ενισχυμένη καλωδιωση και όχι πολλά φορτία.

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ενδιαφερει πολυ αγοραστες που μπορουν να κανουν μονοι τους εγκατασταση και συντηρηση που δεν ειναι λιγοι σε ενα φορουμ. Ολους τους αλλους σιγουρα οχι, εννοειται οτι θα πληρωσουν το 80αρι + 4χ20ή25ή30=ενα 200€ χοντρικα για να εχουν 5 χρονια εγγυησης.

Αυτο που λες για 6μετρα, δεν ισχυει, μεχρι 4m ειναι οκ με το φρεον που εχει, πανω απο εκει για καθε μετρο θελει +30gr.

• Like 1
Δημοσ.

Κι ομως δεν εχει μεσα τιποτα του θεματος! Ουτε χαλκοσωληνες εχει, ουτε καλωδιο. Τζιφος!

Καλωδιο θελει 3χ2.5 + 4χ0.75  - απαντηση-διορθωση (για οποιον ενδιαφερεται) σε παραπανω ποστ που λεει 3χ2.5.

το 18 3-1.5 το 24 3-2,5
  • Moderators
Δημοσ.

Του θεματος γραφω (24αρι δηλαδη). Και ξαναλεω οτι δεν ειναι 3χ2.5, εχει επιπλεον στο ιδιο καλωδιο και 4 αγωγους 0.75. 3χ2.5 + 4χ0.75

Το 18αρι :  3χ1.5 + 4χ1.5

Ολα αυτα συμφωνα με το manual σε προηγουμενη σελιδα, απο το σαιτ της μορις.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ το πήρα. Το πήρε κανένας άλλος για να με βοηθήσει;;; Έχω πρόβλημα με το wifi. Μέσα στο σπίτι η εφαρμογή δουλεύει κανονικά. Εκτός σπιτιού όμως όταν βγαίνω η εφαρμογή σταματάει να δουλεύει. Ξέρει κανένας το πρόβλημα;;;

Δημοσ.

Η επίσημη απάντηση από την Morris μετά από ερώτημα σχετικά με τους σωλήνες και καλώδιο.

Καλημερα σας

Τις σωληνώσεις τις τοποθετεί ο εγκαταστάτης δεν περιέχονται στην συσκευασία το συγκεκριμένο χρειάζεται 3/8 και 5/8 σωλήνες και 4 χ 2.5 καλωδιο.

Με εκτίμηση

Ομάδα υποστήριξης Αμοιρίδης Σαββίδης ΑΕ / F & U

Δημοσ.

μηπως κανουνε λαθος? 4*2,5? φαση,ουδετερος κ γειωση 

Η επίσημη απάντηση από την Morris μετά από ερώτημα σχετικά με τους σωλήνες και καλώδιο.

Καλημερα σας

Τις σωληνώσεις τις τοποθετεί ο εγκαταστάτης δεν περιέχονται στην συσκευασία το συγκεκριμένο χρειάζεται 3/8 και 5/8 σωλήνες και 4 χ 2.5 καλωδιο.

Με εκτίμηση

Ομάδα υποστήριξης Αμοιρίδης Σαββίδης

Δημοσ.

Παιδιά εγώ το πήρα. Το πήρε κανένας άλλος για να με βοηθήσει;;; Έχω πρόβλημα με το wifi. Μέσα στο σπίτι η εφαρμογή δουλεύει κανονικά. Εκτός σπιτιού όμως όταν βγαίνω η εφαρμογή σταματάει να δουλεύει. Ξέρει κανένας το πρόβλημα;;;

Νομίζω ότι πρέπει να είσαι στο ίδιο δίκτυο με αυτό που βλέπει το κλιματιστικό. Αν κάνω λάθος ας πει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα γιατί και σε μένα το ίδιο συμβαίνει. Δε νομίζω να είναι για απομακρυσμενη χρήση αλλά μόνο μέσα στο σπίτι αντί για τηλεκοντρόλ. Ψιλοαχρηστο δλδ...
  • Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι πρέπει να είσαι στο ίδιο δίκτυο με αυτό που βλέπει το κλιματιστικό. Αν κάνω λάθος ας πει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα γιατί και σε μένα το ίδιο συμβαίνει. Δε νομίζω να είναι για απομακρυσμενη χρήση αλλά μόνο μέσα στο σπίτι αντί για τηλεκοντρόλ. Ψιλοαχρηστο δλδ...

Ίσως πρέπει να ανοίξεις κάποια ports στο router..

• Like 1
Δημοσ.

πρέπει να ανοίξεις πόρτες στο ρουτερ του σπιτιού και αν δεν έχει static ip να κάνεις ένα λογαριασμό σε ddns ή κάποιο αντίστοιχο

• Like 1
Δημοσ.

πρέπει να ανοίξεις πόρτες στο ρουτερ του σπιτιού και αν δεν έχει static ip να κάνεις ένα λογαριασμό σε ddns ή κάποιο αντίστοιχο

να googlaρω η παιζει να εξηγησει κανεις?

Δημοσ.

μόλις εγκαταστήσω και εγώ και δω σε τι πόρτες παίζει το κλιματιστικό θα κάνω ένα οδηγό για όλους. είμαι σε φάση που περιμένω τηλέφωνο από τον τεχνικό τους

Δημοσ.

Καλη τυχη με το Wifi, to σερβισ τους ειναι για κλωτσιες

Τι σχέση έχει το σέρβις με το σεταρισμα του ρούτερ του καθενός;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...