Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πενταετία ισχύει μόνο με ετήσιο σέρβις από τους ίδιους το γράφει ξεκάθαρα

Δηλαδή εδώ Πάτρα θα μου στείλουν τεχνικό για ετήσιο σέρβις; γιατί σε τηλέφωνο που τους έκανα δεν έχουν τεχνικό εδώ Πάτρα για εγκατάσταση..

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή εδώ Πάτρα θα μου στείλουν τεχνικό για ετήσιο σέρβις; γιατί σε τηλέφωνο που τους έκανα δεν έχουν τεχνικό εδώ Πάτρα για εγκατάσταση..

Οταν βρεθει ο τεχνικος δωστου να δει το manual και πεστου αυτα που ειπε ο φιλος για συμβουλες εγκαταστασης γιατι μην νομιζεις οτι ασχλουνται.

Ρωτα και αυτο αυριο.

Δημοσ.

Ειχαμε παρει στην οικογενεια τρια κλιματιστικα Yokohama...τα δυο βγηκαν αψογα σκυλια και αθορυβα αλλα δεν εχουν φυσικα καλη ενεργειακη κλαση..το τριτο βγηκε σκουπιδι.... ημουν παντα της αποψης οτι  η φτηνια τρωει τον παρα...αξεπεραστη και σοφη παροιμια

Δημοσ.

Εάν ενδιαφέρεται κάποιος κ δεν το βρίσκει, ας μου στείλει μήπως αλλάξω δική μου παραγγελία για εκείνον! Αφορά ένα 24άρι κ πιθανώς ένα 18άρι.

• Like 1
Δημοσ.

Στους όρους της εγγύησης λέει ότι δεν ισχύει εάν έχει γίνει κακή ή έλλειπης συντήρηση. Οπότε με έναν τεχνικό με πτυχίο και απόδειξη ισχύει κανονικά.. Δεν ισχύει η εγγύηση όταν το service γίνει από φιλο τεχνικό χωρίς αποδείξεις και λοιπά..
  • Moderators
Δημοσ.

Απ ότι ξέρω σε κανένα κλιματιστικό δεν έχει σωλήνες μέσα...

6-7 που εχω αγορασει τα τελευταια 20 χρονια, ειχαν ολα. :)

• Like 1
Δημοσ.

Αν εξαιρεσεις τις σωληνες που εχει φιξ η εσωτερικη μοναδα κολλημενες στη μια ακρη,Εμενα κατι aux,nakasi,daikin δεν ειχε κανενα μεσα εκτος απο 4 ρακορ για να βαλεις εσυ οση σωληνα θες κ να κανεις την συνδεση με τη μεσα μοναδα.ενος φιλου μου που ειχε παρει κατι αλασκα απο το μακρο ειχαν 3 μετρες σωληνες κ βαση μεσα 6-7 χρονια πριν ομως.τωρα απο οσα εχω δει κ ξερω δεν δινουν μεσα σωληνες ουτε καλωδιο ρευματος δεν ειχε το νταικιν τα αλλα ειχανε φις σουκο με καλωδιο

• Moderators
Δημοσ.

5 μετρα σωληνωσεις με μονωση και αλλο τοσο καλωδιο ειχαν πχ τα carrefour home, οπως μολις μετρησα σε ενα 12αρι που εχω διπλα μου εγκατεστημενο με τις μαμισιες ακοπες και χωρις εκχυλωσεις κλπ.

Οποιος το πηρε ας μας πει ποσο εχουν στο μορις 24αρι οπως και αν υπαρχει καλωδιο στο ιδιο μηκος ή οχι.

Δημοσ.

Το 18 Άρι θέλει μέχρι 4 μέτρα το ανώτερο σωλήνωση ,τροφοδοσία έχει στάνταρ καλώδιο 3 επί 1,5 με φις ,σωλήνωση δεν υπάρχει ,έχει δακτύλιο πλαστικό για πέρασμα σωληνώσεων εξωτερικά,ταινία πλατιά για τύλιγμα των σωληνώσεων,και μία σωλήνα αποχέτευσης μικρής διατομής ,στο 24 Άρι τα πράγματα αλλάζουν και ως προς την σωλήνωση έχει διαφορετική από το 18 Άρι αλλά και ως προς την καλωδίωση ,θέλει τροφοδοσία 3 επί 2'5 και αυτό πάλι μέχρι 4 μέτρα μάξιμουμ σωλήνωση και αυτό περιέχει τα ίδια με το παραπανω,όντως τα κλιματιστικά από Μαρινόπουλος είχαν τα πάντα μέσα και εάν έπιαναν τα χέρια σου το τοποθετούσες και μόνος σου ή morris ακολουθεί την φιλοσοφία των υπολοίπων brands πάντως το design τους είναι απαιχτο και στιβαρό (όχι φτηνό πλαστικό )μακάρι να είναι και η λειτουργία τους ετσι ειδωμεν

Δημοσ.

Το ανώτερο ειναι έως 15 μέτρα και το συνιστομενο ειναι 4 μέτρα και καλά ειναι όταν κάνετε την εγκατάσταση να μην βάλετε ένα μικρό κομμάτι σωλήνα ίσα ίσα όσο χρειάζεται αλλα 3-4μετρα.

• Moderators
Δημοσ.

Είχε σωλήνες αλλά δε πρόσεξα πόσο.

Κι ομως δεν εχει μεσα τιποτα του θεματος! Ουτε χαλκοσωληνες εχει, ουτε καλωδιο. Τζιφος!

Καλωδιο θελει 3χ2.5 + 4χ0.75  - απαντηση-διορθωση (για οποιον ενδιαφερεται) σε παραπανω ποστ που λεει 3χ2.5.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...