chriskourou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Παράγγειλα κι εγώ το 18άρι. Θα σας πω εντυπώσεις μόλις έρθει
sport_billys Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Τέλος και στο media markt. Στα 499 μόνο στα Πρακτικερ πλέον
lexusr450 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Γενικα η F&U / Morris φερνει χρεπια απο τη Κινα , δηλαδη χαμηλησ ποιοτητασ προιοντα για αυτο υπαρχουνε πολλα παραπονα στα φορουμς. Το μονο που φερνει αξιολογο και αυτο ΜΟΝΟ τα 2 τελευταια χρονια ειναι τα ψυγεια απο καλο κινεζο προμηθευτη. Τα κλιματιστικα χωρισ να θελω να σας απογοητευσω ερχονται απο ενα απο τα χειροτερα εργοστασια κλιματισμου που λεγεται Chigo Ελπιζω να σας βγει καλη η παρτιδα Τα ΤΜΧ που διαθεσαν ηταν πολυ λιγα
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Στα 499 μόνο στα Πρακτικερ πλέον Οπου εξαρχης ηταν πανελληνιως "μη διαθεσιμο", μονο "κατοπιν παραγγελιας 11 εργασιμες γραφει για διαθεσιμοτητα στην αποθηκη τους". Γι αυτο εδω και ωρες που εξαντληθηκε και στο ΜΜ, εβαλα το tag στον τιτλο. Διορθωσα τελος στο #1 και την τιμη 550 που εγινε 600 στα μικροτερα καταστηματα. 1
kallair Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πηραμε και εμεις 2 18αρια απο media markt.. για να δουμε τι θα μας βγουν.
chriskourou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Προφανώς και σε αυτά τα χρήματα δεν περιμένει κανείς πολλά όσο αφορά την ποιότητα του προϊόντος. Προσωπικά, και επειδή δε θα του κάνω εντατική χρήση, και τα χρόνια που καλύπτει (όπως τα καλύπτει) η εγγύηση να μου κρατήσει, θα είμαι ικανοποιημένος.
Federacion Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πήρα από Praktiker. Για να δούμε. Αν κάποιος ακυρώσει παρακαλώ πείτε μου το έχουμε ανάγκη. Ευχαριστώ.
wannaplay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Λιγο προσοχη σε οσους παραγγειλαν τα κλιμαστικα στην εγκατασταση. Το μηκος των σωληνωσεων στο συνολο να ειναι πανω απο 3 μετρα Να γινει χρηση αντλιας για να τραβηξει τον αερα απο τις σωληνες(τρομπα κενου αερα) Κ κατι τελευταιο καλο ειναι απο εκει που ξεκινανε οι σωληνωσεις στην εξωτερικη μοναδα να κανουν καμπυλη ,σα μισο κυκλο ετσι ωστε να μενει το λαδι στον συμπιεστη κ να κυκλοφορει μονο το φρεον(Λαδοπαγιδα).Ισως βγαλεται παραπανω χρονια χρησης κ χωρις ενοχλητικους θορυβους. 3
sport_billys Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 4μετρα λέει το μανουαλ για 24αρια
Gary_Kokkin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ο εισαγωγέας Αμοιρίδης-Σαββίδης πρεπει να γιορτάζει τα 30χρόνια στον χωρο των συσκευων και βρίσκετε διάφορες συσκευες Morris σε καλές τιμές αυτο τον καιρό Αν γιορταζεις χρονια στην αγορα,συνηθως κάνεις εκπτωσεις και σε ολα τα προιοντα, και όχι σε ορισμενα.Σε ορισμένα μονο, υποψιαζεσαι οτιδηποτε .Θυμιζω τις προσφορες και προβληματα με τους αποκωδικοποιητες τηλεορασης. http://www.amiridis-savvidis.gr/datafiles/files/Morris%20WiFi%20Instruction%20Manual.pdf . Το manual ειναι γενικο,δειχνει μηχανηματα κατασκευης απο πολλες εταιρίες με διαφορετικες ενδειξεις,τηλεκοντρολ κλπ Προφανώς και σε αυτά τα χρήματα δεν περιμένει κανείς πολλά όσο αφορά την ποιότητα του προϊόντος. Προσωπικά, και επειδή δε θα του κάνω εντατική χρήση, και τα χρόνια που καλύπτει (όπως τα καλύπτει) η εγγύηση να μου κρατήσει, θα είμαι ικανοποιημένος. Οπως όλα τα φασόν μηχανηματα ,τα παντα ειναι με κριτήριο το κόστος,μπορει να είναι και να βγει οτιδήποτε ποιοτικά ,αλλα και απο οποιοδήποτε εργοστασιο καθε φορα για να κερδιζουν οι εισαγωγεις με διαφορες.Η εγγυηση,πρεπει να αναφερεται γραπτα,αλλα αν δεν βγαζεις ακρη ειτε χαλα κατι συχνα,δεν έχει νοημα.Kαλυτερα να ρωτήσεις στον εισαγωγεα τι ισχύει στην περιοχη σου απο σερβις .Σε καθε περιπτωση σε προβληματα με αποδειξεις,υπάρχει και ο συνηγορος του καταναλωτη. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2017 από Gary_Kokkin
wannaplay Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 παντως τωρα δεν τα βλεπω ουτε στα πρακτικερ μαλλον τελειωσε αυτη η παρτιδα ,περιμενα να τα βγαλει και το you.gr οπως ειχε και κανει και με την τηλεοραση την f&u 42 αλλα ματαια
Tsints Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μόλις πήρα δύο 18άρια από Praktiker Βόλου (όχι από το ηλεκτρονικό κατάστημα). Όποιος θέλει ας τσεκάρει στα τοπικά καταστήματα. 1
Zerg13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 WFOD ή WFIN ; τα γράφει και τα 2 η συσκευασία φίλε μου.... Γενικα η F&U / Morris φερνει χρεπια απο τη Κινα , δηλαδη χαμηλησ ποιοτητασ προιοντα για αυτο υπαρχουνε πολλα παραπονα στα φορουμς. Το μονο που φερνει αξιολογο και αυτο ΜΟΝΟ τα 2 τελευταια χρονια ειναι τα ψυγεια απο καλο κινεζο προμηθευτη. Τα κλιματιστικα χωρισ να θελω να σας απογοητευσω ερχονται απο ενα απο τα χειροτερα εργοστασια κλιματισμου που λεγεται Chigo Ελπιζω να σας βγει καλη η παρτιδα Τα ΤΜΧ που διαθεσαν ηταν πολυ λιγα Βγάζει και κλιματιστικά απευθείας. Ο γειτονάς μου εχει, με ένα κόκκινο έλικα σαν σήμα. Η εξωτερική μονάδα μετά απο 10-15 χρόνια είναι σε καλη κατάσταση, εχει σκουριάσει ελάχιστα-έως καθόλου στα ποδαράκια μόνο, και είναι όλο στον αέρα βιδωμένο. Δεν το λειτουργεί καθόλου βεβαια όλο λείπει. Εβλεπα Chigo και δεν ήξερα τι είναι. Στο θέμα μας, για εξωχικό και λίγη θέρμανση τιποτα ΣΚ είναι μια χαρα οικονομική VFM λύση. Οσοι προνοήσατε νομίζω θα σας βγεί. ή για κανένα ενοικιαστή/φοιτητή. Να ρωτήσετε τους όρους της εγγύησης για να κατοχυρώσετε την πενταετία, ->τα service του και απο που;
stedes Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Η πενταετία ισχύει μόνο με ετήσιο σέρβις από τους ίδιους το γράφει ξεκάθαρα
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 WFOD ή WFIN ; τα γράφει και τα 2 η συσκευασία φίλε μου.... To Ο ειναι η εξωτερικη μοναδα (out) και το ΙΝ ειναι η εσωτερικη προφανως. Split type = 2 κομματια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις