angelosxatz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Φιλε ωραιος που γραφεις την αποψη σου για να ξερουμε και τι γινεται!ολο για αρνητικα ακουμε οπως λες και συ και στο τελος δεν παιρνουμε πραγματα τα οποια οντως αξιζουν! 1
anikologr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Εκανα και εγώ μια παραγγελία το 18αρι από media markt. Ενδιαφέρον θα είχε να μάθουμε τους όρους της εγγύησης.
dreamkiller777 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Σε δυο διαφορετικά ξενοδοχεία που έτυχε να εργαστώ στο amsterdam ειχαμε στα δωμάτια των πελατών morris minibar δεν ξερω αν αυτο σας λεει κάτι.
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πάλι ό,τι συσκευή morris είχα δεν ήταν και η καλύτερη. Μιλάω για ψυγείο και πλυντήριο, τα οποία ευτυχώς τα είχα αγοράσει από το praktiker και τα γύρισα πίσω. Τώρα για το κλιματιστικό θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε λεπτομέρειες για το τι φοράει. Το site της morris δε δουλεύει καν.
wannaplay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 παντως βγαζει και η f&u κλιματιστικα που ειναι της ιδιας εταιρειας ,να ειναι και το morris το ιδιο με αλλη σταμπα? τηλεφωνο που πηρα δεν εβγαλα ακρη
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Επειδη βλεπω κανετε αναφορα σε ποστ αλλου θεματος σχολιαζοντας μαλλον αστοχα ... Μα τα αρνητικα για το ψυγειο που χε γραψει ο φιλος ηταν για μετα την εγγυηση (2 μηνες μολις) οτι ζητησε εστω ενα πιστωτικο και δν του εδωσαν τιποτα. Για μεσα στην εγγυηση δν ειπε καποιος κατι αρνητικο. αν η εγγύηση έχει περάσει και σου έδινε και πιστωτικό τότε κι εγώ θα ζητούσα με τη λήξη της δικιάς μου για να πάρω καινούργιο και να έχω άλλα 5 χρόνια. Νομίζω τα θέλουμε όλα δικά μας Φιλε ωραιος που γραφεις την αποψη σου για να ξερουμε και τι γινεται!ολο για αρνητικα ακουμε οπως λες και συ και στο τελος δεν παιρνουμε πραγματα τα οποια οντως αξιζουν! ...να κανουμε παραθεση αυτο που εχει γραψει ο συμφορουμιτης ωστε να μην γινεται διαστρεβλωση/λαθος μεταφορα οσων εγραψε και γραφεται "οτι να'ναι" πηγαινοντας την κουβεντα αλλου: Το δικό μου Morris χάλασε χωρίς δυνατότητα επισκευής μετά από 2 χρόνια και 2 μήνες. Η αντιπροσωπεία αρνήθηκε την οποιαδήποτε διευκόλυνση για πιστωτικό ή οτιδήποτε άλλο αφού ήταν εκτός εγγύησης για 2 μήνες. Αν ισχυει αυτο λοιπον, ειναι πολυ σοβαρο προβλημα. Δεν ξερω κατα ποσο ο νομος υποχρεωνει τον κατασκευαστη να ειναι σε θεση να επισκευασει ενα προιον (με χρεωση) μετα την ληξη της εγγυησης. Νομιζω οτι η απαντηση ειναι "ΝΑΙ", αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Το να πρεπει να πεταξεις ολο το ποσο σου οταν χαλασει κατι τοσο ακριβο μετα το τελος της εγγυησης και να μην γινεται επισκευη για μενα ειναι τεραστιο προβλημα. Θυμαμαι παντως πριν 25 χρονια σε μεγαλη εταιρια που ειχα παει να αγορασω ανταλλακτικα για να επισκευασω δυο συσκευες μου, μου ειχαν πει αν θυμαμαι ακριβως την λεξη, οτι ειναι υποχρεωμενοι 10 χρονια να εχουν ανταλλακτικο - η μια συσκευη ηταν 15 ετων και δεν το ειχαν. (Στην ιδια εταιρια για την οποια λεω, σε αλλη περιπτωση οταν ειχε χαλασει ενα video μου εκτος εγγυησης και ηταν ασυμφορη για μενα (οχι οτι δεν γινοταν) η επισκευη του στο service τους, μου προτειναν (οπως και εκανα) να παρω οποιο τρεχον μοντελο ηθελα στην μιση τιμη - εδωσα οσο θα στοιχιζε η επισκευη του παλιου και πηρα ενα πολυ καλυτερο. )
Zerg13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ποιο το χρονικο οριο της εγγυησης τοτε; Θα ειχαν ολες οι συσκευες 5 χρονια και δεν θα ειχαμε χαρτια. Αν θελει στο επισκευαζει εκτος εγγυησης χωρις χρεωση. Κανονικα χρεωνεσαι. 5 χρονια για κλιματιστικο παντως ειναι καλη φαση, αλλα δεν φτανουν. Σχεδον κανενα δεν θα χαλασει στην 5 ετια. Το τηλεκοντρολ και αν... 10 χρονια ειναι η πραγματικη εγγυηση για κλιματιστικο...τοτε ειστε καλλυμενοι. Τα universal τηλεκοντρολ υποστηριζουν τα features αυτουνου; Πχ turbo, ionizer health mode sleep κτλ...;
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ποιο το χρονικο οριο της εγγυησης τοτε; Θα ειχαν ολες οι συσκευες 5 χρονια και δεν θα ειχαμε χαρτια. Αν θελει στο επισκευαζει εκτος εγγυησης χωρις χρεωση. Κανονικα χρεωνεσαι. Συγνωμη, διαβασες τιποτα απο τα παραπανω; "χάλασε χωρίς δυνατότητα επισκευής μετά από 2 χρόνια και 2 μήνες." Οχι δωρεαν επισκευης, επισκευης.
Zerg13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πάλι ό,τι συσκευή morris είχα δεν ήταν και η καλύτερη. Μιλάω για ψυγείο και πλυντήριο, τα οποία ευτυχώς τα είχα αγοράσει από το praktiker και τα γύρισα πίσω. Τώρα για το κλιματιστικό θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε λεπτομέρειες για το τι φοράει. Το site της morris δε δουλεύει καν. Μετα απο ποσες μερες τα εδωσες πισω; Τι ακριβως δεν σου αρεσε;Συγνωμη, διαβασες τιποτα απο τα παραπανω; "χάλασε χωρίς δυνατότητα επισκευής μετά από 2 χρόνια και 2 μήνες." Οχι δωρεαν επισκευης, επισκευης.Δεν το προσεξα. Λαθος.Υπαρχει ενας αγραφος κανωνας που λεει οτι εταιρεις που δεν παρεχουν ανταλαχτικα, κλεινουν συντομα.
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μετα απο ποσες μερες τα εδωσες πισω; Τι ακριβως δεν σου αρεσε; Το ψυγείο έκανε ένα συνεχόμενο πολύ ενοχλητικό θόρυβο. Το πλυντήριο δε θυμάμαι.... Τα δέχτηκαν πίσω στο praktiker μετά από μια βδομάδα περίπου
Zerg13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Οσο για το το φοραει, φανταζομαι εννοεις την εξωτερικη μοναδα. Εχω ποσταρει το manual μια σελιδα πισω αν δεν βαριεσαι να ψαξεις.
Jake07 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Το ψυγείο έκανε ένα συνεχόμενο πολύ ενοχλητικό θόρυβο. Το πλυντήριο δε θυμάμαι.... Τα δέχτηκαν πίσω στο praktiker μετά από μια βδομάδα περίπου Και εγω εχω πλυντηριο 6 χρονια και σκοτωνει. δεν εχει παθει το παραμικρο.. 1
Zerg13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 http://www.morris.gr/product.asp?catid=1133&title=morris-wfin-70110-%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-wifi-inverter-24000btu
Federacion Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Το ψάχνω και δεν το βρίσκω πουθενα στη Θεσσαλονίκη. Αν έχετε υπόψην καμιά ακύρωση πείτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις