Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρε καλυτερα την αντιπροσωπεια να σου πουν.

Σε αντιστοιχη περιπτωση μιας εγκαταστασης κλιματιστικου Inventor που εκανα το καλοκαιρι  με ενημερωσαν απο την αντιπροσωπεια οτι η εγγυηση των 10 ετων ισχυει αν κανω σερβις καθε χρονο σε οποιοδηποτε αδειουχο  συντηρητη κλιματιστικων.

Προφανως θα πρεπει να περνεις αποδειξη ωστε να αποδεικνύεις οτι συνεβει.

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως στο σαιτ της μορρις αβιδης λεει και εκει 5 χρονια εγγυηση χωρις κρυφα γραμματα.τωρα εαν εχει εξουσιοδοτημενα συνεργεια στην ελλαδα το νομιζω λιγο δυσκολο

Δημοσ.

Ο εισαγωγέας Αμοιρίδης-Σαββίδης πρεπει να γιορτάζει τα 30χρόνια στον χωρο των συσκευων και βρίσκετε διάφορες συσκευες Morris σε καλές τιμές αυτο τον καιρό

Δημοσ.

Ο εισαγωγέας Αμοιρίδης-Σαββίδης πρεπει να γιορτάζει τα 30χρόνια στον χωρο των συσκευων και βρίσκετε διάφορες συσκευες Morris σε καλές τιμές αυτο τον καιρό

Μονο συσκευες μορρις πουλαει αυτος ο σαββιδης?γιατι δε βαζεται και τα αλλα εισαγομενα σε τετοιες τιμες?περιμενω f&U 60αρα στα 199.ΠΑΝΤΩΣ δε το βλεπω στον κωτσοβολο πλεον.τα εβγαλε τελειως τα μορρις

Δημοσ.

Ενταξει το hepa ομως εχει και αυτο τα αρνητικα του σε σχεση με του ενεργου ανθρακα.. Δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα η καλύτερη επιλογη. Εξαρτάται για τι το θες.. Για τα μικρα παιδια που ειπες οκ το καταλαβαινω.

Δημοσ.

Παιδια δηλαδη αμα βαλει λουκετο αυτη η εταιρεια τερμα η υποτιθεμενη 5αετης εγγυηση,Το θεμα ειναι να μαθουμε ποιας εταιρειας ειναι το κλιματιστικο κ να μην ειναι μιξη απο παρτς του εμποριου,Μετα αντε να βγαλεις ακρη με ανταλλακτικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή διαβάζω διάφορα για το σέρβις Σαββίδης, σας μεταφέρω την προσωπική μου θετική εμπειρία. Πριν από 5 χρόνια αγόρασα ένα καλοριφέρ λαδιού με 5 χρόνια εγγύηση. Το πρόσεξα αυτό καθώς η συσκευή θα άναβε με τα πρώτα κρύα και θα δούλευε 24ωρες επί εφτά μέρες μέχρι την άνοιξη. Το καημένο με τέτοια χρήση μου έβγαλε στα 3 χρόνια θερμοστάτη και πριν από λίγο καιρό πριν δηλ. Κλείσει η 5ετια αντίσταση. Και τις 2 φορές που χρειάστηκα το σέρβις μου το επισκεύασαν σε χρόνο ρεκόρ περίπου μια εβδομάδα. Σε σέρβις άλλων γνωστών φιρμών,έχω βλαστημήσει. Εδώ στην Αθήνα το σέρβις είναι στη παραλιακή στο Μοσχάτο. Μετά τη θετική εμπειρία μου με το σέρβις τους, πήρα και το ψυγείο το Morris. Τα γράφω αυτά γιατί όλοι μας ήμαστε έτοιμοι να κάψουμε μια κακή εταιρεία και σωστά αλλά σπάνια μπαίνουμε στο κόπο να γράψουμε για θετικές εμπειρίες.

Υ.γ. Έχω κι ένα πλυντήριο πιάτων μικρό Morris ,που δουλεύει ακόμα στο εξοχικό από το 1990.

Επεξ/σία από mourtias
  • Like 4
Δημοσ.

Μα τα αρνητικα για το ψυγειο που χε γραψει ο φιλος ηταν για μετα την εγγυηση (2 μηνες μολις) οτι ζητησε εστω ενα πιστωτικο και δν του εδωσαν τιποτα. Για μεσα στην εγγυηση δν ειπε καποιος κατι αρνητικο.

Δημοσ.

Μα τα αρνητικα για το ψυγειο που χε γραψει ο φιλος ηταν για μετα την εγγυηση (2 μηνες μολις) οτι ζητησε εστω ενα πιστωτικο και δν του εδωσαν τιποτα. Για μεσα στην εγγυηση δν ειπε καποιος κατι αρνητικο.

αν η εγγύηση έχει περάσει και σου έδινε και πιστωτικό τότε κι εγώ θα ζητούσα με τη λήξη της δικιάς μου για να πάρω καινούργιο και να έχω άλλα 5 χρόνια. Νομίζω τα θέλουμε όλα δικά μας

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...