Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αθανατο insomnia... κοιταω καθε μερα τις προσφορες γιατι θελω ν αλλαξω τηλεοραση και home cinema...

μεχρι στιγμης πηρα εναν αφυγραντηρα κι ενα κλιματιστικο B) :cool: B) :P :P :P :P

Θα ήθελα να δω ένα σχετικό νήμα, με αγορές όλων μας.

• Moderators
Δημοσ.

Μαγκες το τσιμπησα και γω!για να δουμε τι θα δουμε!γενικα για τη morris εχετε ακουσει καλα λογια;

Διαβασε ξανα το παρον τοπικ και κανε και μια αναζητηση την τελευταια εβδομαδα ψυγειο morris για να παρεις αποψεις.

Δημοσ.

το σκεφτομαι και εγω για το σαλονι 35 τετραγωνικα ,εχει και το 18.000 στα 400 ευρω ,αραγε η εξωετρικη μοναδα απο το 24αρι να μπορει να κρεμαστει στον τοιχο ,?δε θελω να μου πιασει τη βεραντα

Δημοσ.

Μην κλαίτε τα λεφτάκια σας...

Ανύπαρκτη εταιρία η Morris και σε καμία περίπτωση "επώνυμη" ... αν χαλάσει -μετά το πέρας της εγγύησης- το πετάς.

Δείτε στο άλλο θέμα με το ψυγείο.

Δημοσ.

Εγγύηση προμηθευτή λεει ο Κοτσόβολος 5 ετη. Δεν φέρουν ευθύνη.

Μετα τα 5 χρόνια θα έχετε πρόβλημα αν προκύψει κάτι. Δεν ξέρω τα 500 είναι πολύ λίγα, στα 850+ για να πάρεις inverter με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Πάω να το βάλω στο θέμα των κλιματιστικών να δω τι θα πουν. 

Για μενα είναι καλη ευκαιρία, για καποιον που θέλει να κάνει οικονομία. Καποιος που έχει χρήματα ας πάρει κατι πιο αξιόπιστο.

• Moderators
Δημοσ.

Παντως ειχε και το 18αρι 400 ο Κωτσοβ, αλλα εξαντληθηκε παροτι δεν εχει αναφερθει στο τοπικ, ενω το 24αρι που γινεται η κουβεντα απο το πρωι, δεν εχει εξαντληθει. :huh:

Εγγύηση προμηθευτή λεει ο Κοτσόβολος 5 ετη. Δεν φέρουν ευθύνη.

Μετα τα 5 χρόνια θα έχετε πρόβλημα αν προκύψει κάτι. Δεν ξέρω τα 500 είναι πολύ λίγα, στα 850+ για να πάρεις inverter με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Πάω να το βάλω στο θέμα των κλιματιστικών να δω τι θα πουν. 

Για μενα είναι καλη ευκαιρία, για καποιον που θέλει να κάνει οικονομία. Καποιος που έχει χρήματα ας πάρει κατι πιο αξιόπιστο.

Το ερωτημα ομως ειναι αν για να ισχυει η εγγυηση πρεπει να δινεις καθε χρονο και ενα σοβαρο ποσο για επισημη συντηρηση.

2ον, αν σου χαλασει εκτος εγγυησης και δεν σε καλυψει η εταιρια οπως διαβασαμε στο ψυγειο (το οποιο σημειωτεον εχει απλουστερα κυκλωματα, εδω μιλαμε για inverter!), δεν πεταξες 500ευρω εντελως; Που ειναι η οικονομια αν πραγματι συμβαινει κατι τετοιο; Αυτα σκεφτομαι και δεν κανω κινηση...

Δημοσ.

Αγαπητέ οι πιθανότητες να σου χαλάσει δεν είναι 50%. Είναι κατω απο 10% μην πω κάτω απο 5%. Κανε μια καλη εγκατάσταση με καλο ψυκτικό.

Ακόμα και να σου χαλάσει πχ στα 7-8 χρόνια να πούμε; τα βγαλε τα χρηματα του σε σχέση πόσα θα έδινες για να αγοράσεις 24 άρι. και να σου κράταγε πόσα 12 χρόνια;

Η επίσημη συντήρηση πόσα παραπάνω να είναι; κανα 20 άρικο πάνω τον χρόνο;

Τα ψυγεία χαλανε αν θες την δικη μου άποψη όχι τα inverter.

Επίσης η λειτουργία wifi on off, βολεύει πολύ δεν ξέρω ποσο κάνει σε επώνυμη εταιρεία να το πάρεις αυτό.

Το μόνο που δεν ξέρω, αν έχει ποιοτικό κομπρέσορα για να δουλεύει πχ και στους -5. Γιατι χρειάζεται απ οτί παθαμε πρόσφατα

για όποιον θέλει να πληρώσει... φυσικά καλύτερο αλλα σε άλλα χρήματα.

https://www.alphaclimagr.gr/product/1341238/inventor-omnia-o1mvi-24wfr-o1mvo-24-inverter-a.html

• Moderators
Δημοσ.

Μολις 5% να χαλασει ινβερτερ (πλακετα) πριν τα (νουμερο που βαζεις εσυ) 7-8 χρονια; Και μαρκα δευτερη μαλιστα;

Μηπως κατι δεν λες καλα;

Δημοσ.

Μολις 5% να χαλασει ινβερτερ (πλακετα) πριν τα (νουμερο που βαζεις εσυ) 7-8 χρονια; Και μαρκα δευτερη μαλιστα;

Μηπως κατι δεν λες καλα;

Πόσα κλιματιστικά εχεις δει να χαλάνε στην γειτονιά σου; Εγώ ένα μετά απο 15 χρόνια. Αιωνόβια είναι. Και παλιομάρκες 3ης κατηγορίας.

Πόσες είναι για εσένα;οι %;

Καμμενη πλακέτα και δεν υπάρχει ανταλαχτικό, δεν σημαίνει οτι την πετάς απαραίτητα. Ισως επισκευάζονται

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παιδια αυτο που δεν καταλαβα ειναι σχετικα με την εγγυηση..αν λεμε αν παθει κατι μεσα στα 5 χρονια που θα το παμε στον κωτσοβολο πχ η κατευθειαν στη morris?και ερχεται καποιος τεχνικος και στο κοιταει δωρεαν η πληρωνεις για επισκεψη και σου πληρωνει η εγγυηση την επισκευη;

Δημοσ.

Τεχνικος πιστοποιημενος απο την αντιπροσωπεια. Δωρεαν. Ελπιζω εκτος αττικης να υπαρχει καποιος αναλογα. Λογικα θα υπαρχει.

Δεν εχει καμια αναμειξη ο κοτσοβολος. Για αυτες τις μακριες εγγυησεις πρεπει να κανεις και πιστοποιημενα service που ειπε ο ματριξ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...