Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα στη Θεσσαλονίκη δυστυχώς μου είπανε να το πάω το χειριστηρίο από εκεί και είναι περίπου 20 χιλιόμετρα από το κέντρο...

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το εστειλα και εγω στην Θεσσαλονικη με κουριερ με χρεωση δικη τους οπως μου ειπαν. Θα σας ενημερωσω τι θα γινει

• Like 1
Δημοσ.

Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά με το να κάνεις βίδες την εσωτερική μονάδα δε βρίσκεις τη διαρροή....

Θα ξανα έχεις το ίδιο πρόβλημα αργά ή γρήγορα.

Ειδικά αν είναι θέμα με την εσωτερική μονάδα το καλύτερο είναι να ζητήσεις αντικατάσταση.

Αν και συνήθως δε φταίει η εσωτερική μονάδα αλλά οι σωληνώσεις που βάζει επι τόπου ο "τεχνικός"

Όταν θα το ξαναέχεις κάνε τους φασαρία να κάνουν αυτό που σου είπα ,τα οποία δε θα θέλουν να κάνουν και θα

σου το ξαναγεμίσουν απλά με φρέον και θα σου πουν να μην ανησυχείς... (μέχρι να φύγει εκτος εγγύησης)

Το φρέον είναι αόρατο-άοσμο. Ο μόνος τρόπος να βρείς που ακριβώς έχει διαρροή είναι να το χρωματίσεις και

να το αφήσεις ώρες (ίσως μέρες αν είναι πολύ μικρή η διαρροή) ....

Μια ενδιάμεση "λύση" είναι να αδειάσει το κύκλωμα και να βάλει αντλία κενού για ΜΙΑ-ΔΥΟ ΩΡΕΣ να δει οτι δεν

πέφτει ΚΑΘΟΛΟΥ η πίεση. Αλλά έτσι απλα θα δει αν έχει διαρροή και δε μπορεί να εντοπίσει που ακριβώς

είναι αυτή.

O τεχνικος βρηκε την διαρροη (εκανε βιδες την εσωτερικη μοναδα), ξαναγεμισε με φρεον και απο την τριτη που το δουλευω καθημερινα δεν εχω κανενα προβλημα.

Στο 2316006600 ειναι το service.Eκει πηρα και μου στειλανε τον τεχνικο και για την βλαβη και μου πηρε και το χειριστηριο. Τριτη απογευμα μου το πηρε, παρασκευη μεσσημερι ειχα το καινουριο με curier

To καινουριο που παρελαβα ειναι διαφορετικου τυπου και πληρως λειτουργικο.Μεχρι τωρα δουλευει αψογα

• Like 1
Δημοσ.

Το εστειλα και εγω στην Θεσσαλονικη με κουριερ με χρεωση δικη τους οπως μου ειπαν. Θα σας ενημερωσω τι θα γινει

Πως; Εγώ πήρα τηλ κ μου είπαν να το πάω!
Δημοσ.

Πως; Εγώ πήρα τηλ κ μου είπαν να το πάω!

Τους είπα είμαι από Έβρο και μου λένε κάλεσε την Speedex και στηλτο με χρέωση δική μας

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά μου το αντικατέστησαν το τηλεκοντρόλ με καινούργιου τυπου και το παρελαβα με κούριερ δωρεάν. Προτείνω όσοι αγοράσατε το κλιματιστιστικο να ζητήσετε αντικατάσταση του τηλεκοντρόλ. Στο service πάντως ήταν πολυ φιλικοί

post-212356-0-91393900-1495452124_thumb.jpg

Επεξ/σία από sport_billys
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά η εφαρμογή σας δουλεύει εκτός σπιτιού; έχω σε android την έκδοση 1.2.3 αλλά δουλεύει μόνο με wifi.

Δημοσ.

Τελικά η εφαρμογή σας δουλεύει εκτός σπιτιού; έχω σε android την έκδοση 1.2.3 αλλά δουλεύει μόνο με wifi.

Εγω δε μπορώ καν να το ρυθμίσω.. Ουτε μεσα στο σπίτι...

Δημοσ.

Κανονικά, και σε wifi και εκτός. Δείτε τις προηγούμενες σελίδες, νομίζω είχε αναλυθεί αρκετά εκείνο το διάστημα.

Δημοσ.

Σε εμένα δουλεύει και εντός και εκτός οικίας

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ πήρα το WFIN 50110 και αθόρυβο δεν το λές. Κάνει ένα τρίξιμο λες και κάπου βρίσκει ο ανεμιστήρας. Δεν ξέρω αν φταίει η εγκατάσταση η το μηχάνημα, αλλά ο θόρυβος είναι αρκετός.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχει μερικές μέρες που η εφαρμογή του δεν δουλεύει σωστά και όταν προσπαθώ να το ρυθμίσω δεν λειτουργεί. Έχετε εσείς κανένα θέμα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...