Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Εχω την 1.1.3 σε iOs, που προφανως είναι η τελευταια στο iOs. Φίλε μου δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Το αν ήσουν από την αρχή αρνητικός δεν το λέω μονο εγώ.. με επιβεβαιώνει και άλλος από πάνω.. ωραία δεν κανει θόρυβο το ψυγείο που είπες, χάλασε εντελώς. Δεν θέλω να τρολλάρω, αν ήθελα θα το καταλαβαινες καλύτερα.. Οπότε ασε τις ιστορίες και τα σενάρια που λες οτι λέω. Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν μόνοι τους την εγκατάσταση να μην παραπονιουνται οτι δεν έχει 2.5 καλωδιο η συσκευασια, ουτε χαλκοσωληνες, αλλά και ουτε να πουν ελα μωρε, εβαλα ενα μορρις και σε 2 χρονια χαλασε. Οταν πληρώνεις για την εγκατασταση όλα αυτα τα ξέρει ο τεχνικός απο μόνος του και περιλαμβάνονται στη τιμή εγκατάστασης. Δεν με ενοχλεί το feedback και δεν ασχολήθηκα περετέρω γιατί πλήρωσα τεχνικό. Ούτε με ενοχλεί να κάνει ο καθένας ότι θέλει. Ας ασχοληθεί, ας το βαλει μόνος του, μετά όμως μην παραπονεθεί αν πιασουν φωτιά τα καλώδια, η πάθει κατι το κλιματιστικό. Λήγω εδώ το οφτόπικ. ΥΓ. προφανώς ούτε είμαι τεχνικός-ψυκτικός για να υποστηρίζω οτι πρεπει να σας το βάζουν αυτοί, ουτε υπερασπιστής της Μορρις. Εχεις την 1.1.3 σε ios. Ωραια. Η οποια σιγουρα ειναι διαφορετικη ως κωδικας εφαρμογη απο την 1.1.5 των android. Κατι που και εγω επρεπε να γραψω για να μιλαμε για την ιδια εφαρμογη. Σου δουλευει ο προγραμματισμος; Γιατι δεν βοηθας οπως και τοσοι αλλοι που το εχετε παρει; Σημερα βρεθηκε ενα μελος που εχει παρουσια στην ενοτητα να ειναι ο πρωτος που βοηθα και δοκιμαζει και απαντα. Ολοι οι αλλοι που ισως τυχαιως εμφανιστηκαν πρωτη φορα στην ενοτητα τιποτα, περι αλλων... Αυτο θα σε ενοχλουσε και εσενα στη θεση μου και θα σου φαινοταν ασχημο πιστευω. απαντηση στο "οφτοπικ" Δεν ημουν αρνητικος, μετεφερα την εμπειρια μελους απο ολοφρεσκο "διπλανο" τοπικ. Αλλα μελη ηταν αρνητικα, ειναι 4-5 ατομα τα οποια ειχαν εμπειρια και την εγραψαν. Εγω δεν εγραψα κατι αφου δεν ειχα καμια εμπειρια με μορις προιον και οπως φαινεται ουτε τωρα ηρθε η ωρα να εχω μαλλον. Ημουν δεκτικος και με βολευε-ελπιζα εντονα να ειμαι θετικος μιας και ενδιαφερομουν/μαι αμεσα - εδω και 2-3 μηνες για αγορα ενος 24αριου και εχω διαβασει καμια 30αρια σελιδες σε σχετικο θεμα των κλιματιστικων οπου γινεται ενας χαμος μαλιστα! Για το μηχανημα που εχει οπως εγραψα ο φιλος, εγκαταστατης αδειουχος απο την αλυσιδα το εβαλε αν σε ενδιαφερει. Ο TS ειπε οτι το εβαλε μονος, καπου μπερδευτηκες. (Αν βγει και πει σε 2 χρονια οτι χαλασε, μπορεις να "του την πεις" αν "γουσταρεις" και εχεις λογο - δεν καταλαβα γιατι τα λες τωρα σαν να εχει νοημα. Μηπως υπονοεις πως ο αλλος με το ψυγειο το ειχε... εγκαταστησει μονος του και δεν επρεπε; ). Οπως και εγω μονο αν τα ειχε ολα μεσα και αν το ειχα παρει, εγκαταστατης αφου δεν τα ειχε ολα μεσα αν το αγοραζα τελικα αφου δεν θα ρισκαρα καλυψη εγγυησης για 20-30 ευρω διαφορας. Τα καλωδια θα παρουν φωτια αν τα βαλει ο "Χ" αγοραστης 2.5αρια και δεν θα παρουν αν βαλει αδειουχος εγκαταστατης 1.5αρι; Με την λογικη αυτη, θα πρεπει να το πας στον τεχνικο Η/Υ το λαπτοπ σου για να του βαλει ssd και να μην το κανεις μονος σου αν ξερεις να το κανεις σωστα. Καποιοι γνωριζουν και πρακτικα και θεωρητικα αψογα καποια πραγματα πολλοι μαλιστα με πτυχια ή και πολυχρονη επαγγελματικη ενασχοληση, καλυτερα απο πολλους ειδικους και προτιμουν ακομα και να μην εχουν εγγυηση (λεμε τωρα, στην ακραια περιπτωση καποιου προιοντος) βαζοντας το μονοι τους παρα να τους κανει αλλος την δουλεια. Επιλογη τους ειναι, γιατι εισαι μηδενιστικος; Πολυ το αναλυσαμε πανω στη διαφωνια μας, δεχομαι πως μπορει και να μην ηταν σκοπος σου να τρολαρεις, γι'αυτη την πιθανοτητα απαντησα αρχικα αλλωστε. Εμενα αυτο που με ενοχλει ειναι οταν τα περισσοτερα ποστς σε ενα θεμα ειναι του στυλ "ειναι χαλια", "ειναι αψογο", "ειναι φοβερο", "ειναι απαισιο" χωρις επιχειρηματα, αντι για στοιχειοθετημένα ποστς με μετρησεις, συγκεριμενες αναφορες με σαφηνεια και απαντησεις/λυσεις στα ερωτηματα που προκυπτουν μεσα στην κουβεντα. Και φυσικα οταν βλεπω επιθεσεις σε αυτους που εχουν καταθεσει χρησιμες πληροφοριες και πανε μπροστα την οποια κουβεντα. Στον όποιο, τωρα ετυχε να ειμαι εγω. 1
Federacion Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Αγαπητέ έχω την 1.1.5 για Android. Την κατέβασα από το qr code των οδηγιών που συνόδευαν το μηχάνημα. Μόλις έχω πρόσβαση σε PC θα ανεβάσω και screenshot.
nikosdet Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασα τον προγραμματισμό από την εφαρμογή (android) κ δουλεύει κανονικά τόσο για να ανοίξει όσο κ να κλείσει! Δοκιμή μέσω κ wifi κ 4g.
harisman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Χθες έβαλα στην μπρίζα του κλιματιστικού, μετρητή να δω καταναλώσεις - υπενθυμίζω έχω το 18άρι. Μιλάω προφανώς για θέρμανση, set-point στους 25 C, ταχύτητα ανεμιστήρα (fan) στο αυτόματο, κίνηση περσίδων (louver) στο off και σε χώρο περί τα 45-50+ m2, μη απόλυτα τεραγωνικού σχήματος. Οι ενδείξεις κατανάλωσης ήταν: - Αρχικά 1350 W που σταδιακά ανέβαινε, μέχρι να αρχίσει να αποδίδει πλήρως, οπότε κ έφτασε τα 2100 W max. - Ακολούθως έπεφτε σταδιακά κ σταθεροποιήθηκε αρχικά στα 1800 και ακολούθως στα 1450 W, με αντίστοιχη πτώση των στροφών και στον ανεμιστήρα. Οι μετρήσεις έγιναν με αυτό το μαραφέτι: http://www.e-shop.gr/hama-111908-xavax-green-eco-energy-meter-premium-p-PER.565854 ΥΓ: Εντύπωση μου έκανε ότι σε συγκεκριμένο set-point (25 C), κ το οποίο θεωρητικά το είχε πιάσει ή ήταν κοντά κ είχε χαμηλώσει στροφές ο ανεμιστήρας, είχε μεγαλύτερη κατανάλωση με τον ανεμιστήρα στο auto (χαμηλότερες στροφές στον ανεμιστήρα), παρά εαν τον εβαζες "χεράτα" στο δυνατό, το οποίο στα μυαλό μου τουλάχιστον, δεν έχει λογική......
anikologr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Χθες έβαλα στην μπρίζα του κλιματιστικού, μετρητή να δω καταναλώσεις - υπενθυμίζω έχω το 18άρι. Μιλάω προφανώς για θέρμανση, set-point στους 25 C, ταχύτητα ανεμιστήρα (fan) στο αυτόματο, κίνηση περσίδων (louver) στο off και σε χώρο περί τα 45-50+ m2, μη απόλυτα τεραγωνικού σχήματος. Οι ενδείξεις κατανάλωσης ήταν: - Αρχικά 1350 W που σταδιακά ανέβαινε, μέχρι να αρχίσει να αποδίδει πλήρως, οπότε κ έφτασε τα 2100 W max. - Ακολούθως έπεφτε σταδιακά κ σταθεροποιήθηκε αρχικά στα 1800 και ακολούθως στα 1450 W, με αντίστοιχη πτώση των στροφών και στον ανεμιστήρα. Οι μετρήσεις έγιναν με αυτό το μαραφέτι: http://www.e-shop.gr/hama-111908-xavax-green-eco-energy-meter-premium-p-PER.565854 ΥΓ: Εντύπωση μου έκανε ότι σε συγκεκριμένο set-point (25 C), κ το οποίο θεωρητικά το είχε πιάσει ή ήταν κοντά κ είχε χαμηλώσει στροφές ο ανεμιστήρας, είχε μεγαλύτερη κατανάλωση με τον ανεμιστήρα στο auto (χαμηλότερες στροφές στον ανεμιστήρα), παρά εαν τον εβαζες "χεράτα" στο δυνατό, το οποίο στα μυαλό μου τουλάχιστον, δεν έχει λογική...... Τι μόνωση έχεις; Επίσης τι θερμοκρασίες είχες έξω; Για να μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα...
harisman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Τι μόνωση έχεις; Επίσης τι θερμοκρασίες είχες έξω; Για να μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα... Το σπίτι είναι καινούργιο κ καλά μονωμένο. Θερμοκρασίες χθεσινές περί τις 21:00, Αθήνα. Αν κ δεν καταλαβαίνω σε τι θα βοηθήσει...... Δεν μίλησα για χρόνους, αλλά για καταναλώσεις σε έναρξη λειτουργίας, προθέρμανση --> προοδευτική αυξηση προς full load --> full load --> διατήρηση - λειτουργία κοντά στο set-point (inverter).
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Τι θερμοκρασια ειχε μεσα επισης πριν το αναψει. Ποσο ηταν η θερμοκρασια μεσα οταν επεσε η ισχυς του. Αλλα αυτα δεν εχουν νοημα αφου ειναι θεματα χωρου. Το ουσιαστικο ειναι ποσα BTU δινει ανα Watt ως μηχανημα χωρις να βαζεις στην εξισωση τον χωρο σου: 18000/2100W=8.57 Στο 24αρι 27000/3250W=8.3 Τα οποια μαλλον λιγα ειναι. (το ιδιο μηχανακι εβαλα και εγω για τις μετρησεις που εκανα)
anikologr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Το σπίτι είναι καινούργιο κ καλά μονωμένο. Θερμοκρασίες χθεσινές περί τις 21:00, Αθήνα. Αν κ δεν καταλαβαίνω σε τι θα βοηθήσει...... Δεν μίλησα για χρόνους, αλλά για καταναλώσεις σε έναρξη λειτουργίας, προθέρμανση --> προοδευτική αυξηση προς full load --> full load --> διατήρηση - λειτουργία κοντά στο set-point (inverter). Το ίδιο είναι να μιλάμε για σπίτι χωρίς μόνωση στην βόρεια Ελλάδα το ίδιο με καλή μόνωση στην Κρήτη;
maxpapdim Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 καλησπερα σας συμφορητες! Εγω εχω μεγαλο προβλημα με το aircontition. Δεν μου βγαζει καθολου ζεστη. τ εχω αφησει πανω απο ωρα ανοιχτο και παλι τιποτα. ανοιγω το "super" μηπως παρει μπροστα αλλα παλι τιποτα. το εχω στους 31 βαθμους και παλι δεν βγαζει ζεστη. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος? Το manual δεν βοηθαει και πολυ Εχω το 24αρι. Τη βοηθεια σας παρακαλω..
harisman Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 καλησπερα σας συμφορητες! Εγω εχω μεγαλο προβλημα με το aircontition. Δεν μου βγαζει καθολου ζεστη. τ εχω αφησει πανω απο ωρα ανοιχτο και παλι τιποτα. ανοιγω το "super" μηπως παρει μπροστα αλλα παλι τιποτα. το εχω στους 31 βαθμους και παλι δεν βγαζει ζεστη. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος? Το manual δεν βοηθαει και πολυ Εχω το 24αρι. Τη βοηθεια σας παρακαλω.. Είσαι σίγουρος ότι το mode είναι στην ζέστη / θέρμανση (με σήμα τον Ηλιο) κ όιχ σε αφύγρανση ή απλά ανεμιστήρα? Κ αν ναι, δεν το βάζεις να δουλεψει σε άλλο Mode και ξαναγύρνα το στην θερμανση.
maxpapdim Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Είσαι σίγουρος ότι το mode είναι στην ζέστη / θέρμανση (με σήμα τον Ηλιο) κ όιχ σε αφύγρανση ή απλά ανεμιστήρα? Κ αν ναι, δεν το βάζεις να δουλεψει σε άλλο Mode και ξαναγύρνα το στην θερμανση. Το εχω στο σωστο mode. Τα εχω δοκιμασει ολα. Στο κρυο ολα δειχνουν οτι δουλευει σωστα.. Ηδη 2 ωρες στο ζεστο και στους 31 βαθμους και παλι τιποτα..
AlexanderK Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μήπως να φωνάξεις το συνεργείο που σου τι πέρασε να το δει?
Federacion Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 καλησπερα σας συμφορητες! Εγω εχω μεγαλο προβλημα με το aircontition. Δεν μου βγαζει καθολου ζεστη. τ εχω αφησει πανω απο ωρα ανοιχτο και παλι τιποτα. ανοιγω το "super" μηπως παρει μπροστα αλλα παλι τιποτα. το εχω στους 31 βαθμους και παλι δεν βγαζει ζεστη. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος? Το manual δεν βοηθαει και πολυ Εχω το 24αρι. Τη βοηθεια σας παρακαλω.. Πάρε το συνεργείο. Σε κανέναν άλλον δεν έβγαλε τέτοιο πρόβλημα.
kukukali Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δοκίμασε να το βγάλεις από τη πρίζα για 10 λεπτά 1
maxpapdim Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δοκίμασε να το βγάλεις από τη πρίζα για 10 λεπτάΔεν ειναι σε πριζα. Ειναι 24αρι και εχει δικη του ασφαλεια στον πινακα. Πηρα τηλ τον τεχνικο και τον περιμενω αυριο.Αντε να δουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις