kallair Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 16Α ασφαλεια; 20άρα για το 24αρι αν εχεις και αλλα φορτια στην συγκεκριμενη γραμμη.
sport_billys Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Εγω σήμερα που παρέλαβα το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ξηλωσω το καλώδιο τροφοδοσίας με 2.5αρι
stedes Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Εγω σήμερα που παρέλαβα το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ξηλωσω το καλώδιο τροφοδοσίας με 2.5αρι είναι εφικτό?Δύσκολο ?Μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας?
sport_billys Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Παρα πολυ εύκολο αρκεί να μην το έχεις τοποθετημένο 1
stedes Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Παρα πολυ εύκολο αρκεί να μην το έχεις τοποθετημένο εγινε ηδη πανευκολο, επισης γινεται και τοποθετημενο να ειναι, αρκει να εχεις μια ατσαλινα και περνιεται ευκολα μεχρι την πριζα !!!!!!!! και καλο θα ειναι στις ακρες να βαλεις και λιγο κολληση ωστε να γινει μασιφ το καλωδιο εαν δεν εχεις βυσματα για σφιξιμο
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Φιλος μου λεει οτι δεν λειτουργει η εφαρμογη για timer on/off. Ενω συνδεεται κανονικα και λειτουργει η εφαρμογη, δουλευουν δηλαδη οι ρυθμισεις και το on/off ως τηλεχειριστήριο, ο,τι προγραμματισμο(timer) και να κανει μεσα απο αυτην δεν ξεκινα το μηχανημα, ουτε σβηνει. Δοκιμασε ακομα και το απιθανο να εχει ανοικτη την εφαρμογη και συνεχως online μεσω του wifi και με την οθονη on το κινητο την ωρα του υποτιθεμενου on ή off μηπως στελνει "live" η εφαρμογη απο το κινητο τις εντολες, χωρις επισης να γινει κατι. Ακομα, οταν δοκιμαζει να περασει στο timer ωρες μονοψηφιες τις κανει μονο του ο,τι να ναι, πχ το 03:00 του το κανει 17-18 απογευμα οταν το αποθηκευει. (ασχετα που και ωρες "απλες" που τις περναει σωστα, δεν εχουν αποτελεσμα κανενα στο μηχανημα.) Θα επρεπε να την φτιαξουν/δοκιμασουν παντως την εφαρμογη πριν αρχισουν να πουλανε τα μηχανηματα. Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο να προγραμματισεις σωστα 5 πραγματακια. 8 μηνες βλεπω ειναι στην αγορα το μοντελο!
stedes Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Σε ερώτηση που έκανα στην morris σχετικά με το καλώδιο παροχής στο 24αρι τους ζήτησα να μου απαντήσουν λεπτομερως αν το 3Χ1,5 είναι σωστό ή είναι κατασκευαστικό λάθος εφόσον και το manual αναφερει για 3Χ2,5 και πήρα αυτήν την απάντηση. [email protected] Καλησπέρα σας 1. Το κλιματιστικό είναι τεχνολογίας Inverter τα οποία διαρκώς και εξελίσσονται και τα οποία δεν τραβάνε τόσο απότομα ρεύμα όπως τα παλαιότερα κλιματιστικά (έχουν μια διαρκή μεταβολή λειτουργίας και ισχύος) 2. Σύμφωνα με τα πιστοποιητικά CE (LVD για την ακρίβεια) η συσκευή είναι κανονικά πιστοποιημένη με 1.5άρι καλώδιο. 3. Τα εγχειρίδια είναι τυποποιημένα σε πολλά μέρη τους και εκ παραδρομής ο πίνακας δεν είναι ενημερωμένος και απευθύνεται σε παλαιότερης τεχνολογίας μοντέλα. Με εκτίμηση Ομάδα υποστήριξης Αμοιρίδης Σαββίδης ΑΕ / F & U 2
nikosdet Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Πολύ χρήσιμη διευκρίνιση, αν κ δε βγαίνει κ τόσο καλή επαγγελματική εικόνα για την εταιρεία.. Να ρωτήσω κάτι, σε όλους εσάς έβαλαν αντικραδασμικά λαστιχάκια στην εξωτερική συσκευή;;; Αν ναι, με τι κόστος; Δεν ξέρω πόσο χρήσιμα είναι. Καλό είναι να υπάρχουν όπως καταλαβαίνω, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το κόστος τους (τα οποία είναι πάμφηνα να τα αγοράσεις, αλλά αυτοί τα βαράνε σε βαθμό ξεκάθαρης αισχοκέρδιας. Όποιος γνωρίζει κάτι ή έχει άποψη, παρακαλώ πολύ να ενημερώσει. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2017 από nikosdet
stedes Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Σολδάτος ανταλλακτικά κλιματιστικά Καλλιθέα Χαμοστέρνας 5,5 ευρώ τα 4 βάρος μέχρι 80 κιλα τα βάζεις Μονος σου λασκαρεις όλες τις βίδες και τοποθετείς ένα ενα χρειάζεται διότι δεν μεταφέρουν τον ήχο στην εκκίνηση του κομπρεσέρ στον τοίχο και μόνο όχι στο δάπεδο υπόψην ότι τοποθετούνται και ΔΕΝ σφίγγονται απλά βάζεις διπλό κόντρα παξιμάδι από κάτω
sport_billys Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Πολύ χρήσιμη διευκρίνιση, αν κ δε βγαίνει κ τόσο καλή επαγγελματική εικόνα για την εταιρεία.. Να ρωτήσω κάτι, σε όλους εσάς έβαλαν αντικραδασμικά λαστιχάκια στην εξωτερική συσκευή;;; Αν ναι, με τι κόστος; Δεν ξέρω πόσο χρήσιμα είναι. Καλό είναι να υπάρχουν όπως καταλαβαίνω, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το κόστος τους (τα οποία είναι πάμφηνα να τα αγοράσεις, αλλά αυτή τα βαράνε σε βαθμό ξεκάθαρης αισχοκέρδιας. Όποιος γνωρίζει κάτι ή έχει άποψη, παρακαλώ πολύ να ενημερώσει. Εγώ πήρα από κατάστημα σιδερικών λάστοιχο καουτσούκ 3mm. Αυτο το πουλάνε με το κιλό. Έχει μήκος περίπου 80 cm και τον λες να σου κόψει όσα μέτρα θες. Εγώ πήρα 5cm X 80cm και πλήρωσα 1 ευρώ και μετά αυτό το κόβεις όπου θες με έναν χαρτοκόπτη. Είναι φτηνή και πολύ καλή λύση
kallair Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικα, μονο οταν πραγματικα κάνει "ηχειο" ο τοιχος, χρειαζεται και βάζω λαστιχάκια. οπως ειπε και ο stedes και πιο πάνω, ΜΗΝ τα σφηξετε, βαλτε διπλο παξιμάζι. Σκοπός είναι να ειναι "χαλαρο" ωστε να απορροφά τους κραδασμους. αν ειναι πιεσμενο το λαστιχο, έκανες μια τρυπα στο νερο.
gianno-j Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Και μπορεί κάποιος να περιγράψει πώς τοποθετούνται τα λαστιχάκια; πχ παξιμάδι από κάτω ---> Επιτοίχια βάση ---> λαστιχάκια ---> διπλό παξιμάδι ---> Πόδι εξωτερικής μονάδας Α/C ---> παξιμάδι από πάνω κάπως έτσι ή αλλιώς;
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μου κανει εντυπωση παντως που εχουμε φτασει 15 σελιδες και 212 ποστς και μολις 2-3 ατομα ειναι αυτα που εχουν αναφερει τα "θεματα" μικρα η μεγαλα που εχει το προιον και δινουν την πληροφορηση περι αυτων. Λες και οι υπολοιποι ακομα δεν το εχουν τοποθετησει αν και πολλοι ειναι αυτοι που εχουν αναφερει οτι το εκαναν, σχεδον ενα μηνα μετα την αγορα. Πηγα χθες και το ειδα, πραγματι εχει προβλημα ο προγραμματισμος απο την εφαρμογη ο οποιος δεν δουλευει! Και απο θορυβο δεν τα παει τοσο καλα η εσωτερικη μοναδα. Με τιποτα δεν μπορει να χαρακτηριστει ήσυχο. Πολυ δυνατες οι σκαλες του fan και δυστυχως το κομματι τουλαχιστον (24αρι) του φιλου που ειδα, συντονιζει λογω προφανως παρακεντρου βαρους απο την φτερωτη - ακουμπωντας πανω στην μοναδα το χερι υπαρχει αισθητο, εντονο για aircondition, vibration. To οποιο και ηχητικα ειναι παρον, ενα ελαφρυ βουητο σαν Β52 που πεταει εξω και σχετικα μακρυα. Αναλογα την θεση που βρισκεσαι στον χωρο ειναι απο ανυπαρκτο εως να λες "τι ειναι αυτος ο θορυβος;" και να ψαχνεις! Θετικο, ο θορυβος της εξωτερικης μοναδας. ΥΓ. Για την αποδοση (θα ηθελα γνωμες επιστημονικες απο οποιον εχει τροπο υπολογισμου με τυπους κλπ) : Συγκρινοντας το εκει με ενα 9αρι παλιας μαλιστα τεχνολογιας -non-inverter -που τρωει 850 W ενω αυτο 3250W (μετρημενα και τα δυο, σχεδον Χ4 δηλαδη), δεν ξερω πώς προκυπτει το Α++ και αν προκυπτει.
stedes Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μου κανει εντυπωση παντως που εχουμε φτασει 15 σελιδες και 212 ποστς και μολις 2-3 ατομα ειναι αυτα που εχουν αναφερει τα "θεματα" μικρα η μεγαλα που εχει το προιον και δινουν την πληροφορηση περι αυτων. Λες και οι υπολοιποι ακομα δεν το εχουν τοποθετησει αν και πολλοι ειναι αυτοι που εχουν αναφερει οτι το εκαναν, σχεδον ενα μηνα μετα την αγορα. Πηγα χθες και το ειδα, πραγματι εχει προβλημα ο προγραμματισμος απο την εφαρμογη ο οποιος δεν δουλευει! Και απο θορυβο δεν τα παει τοσο καλα η εσωτερικη μοναδα. Με τιποτα δεν μπορει να χαρακτηριστει ήσυχο. Πολυ δυνατες οι σκαλες του fan και δυστυχως το κομματι τουλαχιστον (24αρι) του φιλου που ειδα, συντονιζει λογω προφανως παρακεντρου βαρους απο την φτερωτη - ακουμπωντας πανω στην μοναδα το χερι υπαρχει αισθητο, εντονο για aircondition, vibration. To οποιο και ηχητικα ειναι παρον, ενα ελαφρυ βουητο σαν Β52 που πεταει εξω και σχετικα μακρυα. Αναλογα την θεση που βρισκεσαι στον χωρο ειναι απο ανυπαρκτο εως να λες "τι ειναι αυτος ο θορυβος;" και να ψαχνεις! Θετικο, ο θορυβος της εξωτερικης μοναδας. ΥΓ. Για την αποδοση (θα ηθελα γνωμες επιστημονικες απο οποιον εχει τροπο υπολογισμου με τυπους κλπ) : Συγκρινοντας το εκει με ενα 9αρι παλιας μαλιστα τεχνολογιας -non-inverter -που τρωει 850 W ενω αυτο 3250W (μετρημενα και τα δυο, σχεδον Χ4 δηλαδη), δεν ξερω πώς προκυπτει το Α++ και αν προκυπτει. . Κοίτα συμφοριτη η αλήθεια είναι ότι από την αρχή δεν το έχεις συμπαθήσει και αυτό φαίνεται από τις αναφορές σου γι'αυτό έχουμε φτάσει σε τόσες σελίδες και όσον αφορά το β52 επειδή πέταγα αεροπλάνα(πολιτικά) σε πληροφορω όχι δεν κάνει έτσι
Zerg13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Βαλαν 2 κλιματιστικα mercury (καμια σχεση με Μorris) στο γραφειο. Το ενα κανει σαν μανιβελα το αλλο αθορυβο. Ισως ειναι το μοντελο ή η εγκατασταση. Και τα 2 εχουν κακη αποδοση και ειναι 24 αρια inverter.Να φανταστειτε το βαζουν στο 28. Η καλη αποδοση δεν ειναι παντα δεδομενη... Το αναφερω κυριως για το θεμα του θορυβου, ιδιο μοντελο, θορυβος μονο στο ενα η εσωτερικη μοναδα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2017 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις