Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το wifi να μην σε νοιαζει, πως θεωρεις έστω παρόμοια προσφορά ένα κλιματιστικό που είναι 70 ευρώ πάνω; Το wifi το ανέφερα επειδή προφανώς στα γενικά χαρακτηριστικά, είναι και εκει καλύτερο το συγκεκριμενο. δεν εχει το tcl κατι καλύτερο για να πεις εστω οτι ειναι "μια η άλλη". πόσο μάλλον αν δεν εχει και την 5ετη εγγυηση του morris.

Το Morris είναι tcl. Όσο για την εγγύηση να δω πόσοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν την ετήσια συντήρηση για να ισχύει..

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Morris είναι tcl. Όσο για την εγγύηση να δω πόσοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν την ετήσια συντήρηση για να ισχύει..

Το ότι ειναι TCL δεν αναιρεί ότι εχει καλύτερα χαρακτηριστικά. οπως επισης αυτό που λες με την εγγυηση, αυτοαναιρειται γιατι σχεδον σε ολα τα κλιματιστικά αν θες να εχεις εγγυηση, πρέπει να κάνεις τα ετήσια σέρβις. παιρνεις ένα κλιματιστικο με γνόμωνα ΚΑΙ την εγγυηση. τεσπα, παραεχουμε βγει εκτός θέματος.

Δημοσ.

Θα προτιμούσα απάντηση από τον ίδιο αλλά και πάλι όπως το βλέπει κανείς.. Αν σε νοιάζει τόσο το WiFi πάω πάσο.. Προσωπικά το βρίσκω άχρηστο..

Εγώ ήθελα να ενημερώσω κάποιους που ίσως έχασαν αυτή την προσφορά..

Ενώ τα 70 κάτω από αυτό που λες δεν είναι προσφορά ε? Οκ...
Δημοσ.

Πήρα 2 ένα 18 και ένα 24 έδωσα 898 σε 12 άτοκες δόσεις ,τοποθετήθηκαν ,όλα τέλεια και σε εμφάνιση ,απόδοση ,για τους χώρους μου , αθόρυβα , όταν σε αυτήν την τιμή και λίγο παραπάνω έπαιρνα ένα 24 ΜΟΝΟ οπότε για μένα συν αυτά που προσφέρει το θεωρώ ΕΥΚΑΙΡΊΑ και δεν τρωγομαι με τα ρούχα μου !!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Τι εννοείς;; Γιατί σαν λίγο ειρωνικό μου φαίνεται αυτό που λες..

Ειρωνικό ήταν, καλά σου φάνηκε. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να εξηγήσω, αλλά εφόσον δεν κατάλαβες 1)Η προσφορά που αναφέρεις είναι 80 ευρώ πάνω και στα 400 ευρώ τα 80 δεν είναι αμελητέο ποσοστό και 2)στα 18.000 btu δε νομίζω να υπάρχει φθηνότερο AC.

1)+2)--> το morris είναι "Ή προσφορά".

ΥΓ: Ούτε εμένα με ενδιαφέρει το wifi, αλλά αν το είχε το TLC θα λέγαμε ότι είναι ακριβότερο, αλλά έχει και wifi.

• Moderators
Δημοσ.

Ενώ τα 70 κάτω από αυτό που λες δεν είναι προσφορά ε? Οκ...

Δεν ειναι "η προσφορα" εγραψε. Οσο ας πουμε εδειχνε το "απο 800 μονο 400" που εγραφαν τα καταστηματα. Σιγουρα ηταν προσφορα, δεν νομιζω οτι το αμφισβητησε πουθενα.

Ενα πραγμα λιγο-πολυ σωστο εγραψε ο ανθρωπος και του την πεσατε ολοι μαζι. :)

Πήρα 2 ένα 18 και ένα 24 έδωσα 898 σε 12 άτοκες δόσεις ,τοποθετήθηκαν ,όλα τέλεια και σε εμφάνιση ,απόδοση ,για τους χώρους μου , αθόρυβα , όταν σε αυτήν την τιμή και λίγο παραπάνω έπαιρνα ένα 24 ΜΟΝΟ οπότε για μένα συν αυτά που προσφέρει το θεωρώ ΕΥΚΑΙΡΊΑ και δεν τρωγομαι με τα ρούχα μου !!!!!!!!!!!!!

Ποιο 24αρι εχει παραπανω απο 899; Μηπως μιλας για αλλης κατηγοριας μηχανημα; Γιατι αν ψαξει κανεις βρισκει απο 610 24αρι που κοιτουσα απο περιεργεια προχθες.

Και για να πουμε και τιποτα ουσιαστικο μιας και ξεφυγε το θεμα, σου εδωσε καποιο μαγαζι δωρεαν τοποθετηση για του θεματος στην τιμη προσφορας 898 και τα δυο μαζι που γραφεις; Για πες γιατι ενδιαφερει πολυ κοσμο πιστευω.

Επισης οσοι το εχετε εγκαταστησει το 24αρι ηδη που ειστε πολλοι, σας εβαλαν 2.5αρι καλωδιο για την εξωτερικη μοναδα οπως αναφερει ο Αμοιριδης-Σαββιδης στην απαντηση του σε προηγουμενο ποστ, ή 1.5αρι;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι "η προσφορα" εγραψε. Οσο ας πουμε εδειχνε το "απο 800 μονο 400" που εγραφαν τα καταστηματα. Σιγουρα ηταν προσφορα, δεν νομιζω οτι το αμφισβητησε πουθενα.

Ενα πραγμα λιγο-πολυ σωστο εγραψε ο ανθρωπος και του την πεσατε ολοι μαζι. :)

Ποιο 24αρι εχει παραπανω απο 899; Μηπως μιλας για αλλης κατηγοριας μηχανημα; Γιατι αν ψαξει κανεις βρισκει απο 610 24αρι που κοιτουσα απο περιεργεια προχθες.

Και για να πουμε και τιποτα ουσιαστικο μιας και ξεφυγε το θεμα, σου εδωσε καποιο μαγαζι δωρεαν τοποθετηση για του θεματος στην τιμη προσφορας 898 και τα δυο μαζι που γραφεις; Για πες γιατι ενδιαφερει πολυ κοσμο πιστευω.

Επισης οσοι το εχετε εγκαταστησει το 24αρι ηδη που ειστε πολλοι, σας εβαλαν 2.5αρι καλωδιο για την εξωτερικη μοναδα οπως αναφερει ο Αμοιριδης-Σαββιδης στην απαντηση του σε προηγουμενο ποστ, ή 1.5αρι;

Ευτυχώς και κάποιος που καταλαβαίνει τι εννοώ.. Αν δεν το θεωρούσα προσφορά δεν θα το αγόραζα. Απλά μην νομίζουμε ότι κάναμε την αγορά του αιώνα..
Δημοσ.

Εγώ το έχω επιχρυσώσει, έχω βάλει την απόδειξη αγοράς σε γυάλινη υποθήκη και πρόκειται να με ζωγραφίσει δίπλα του Βενετσιάνος καλλιτέχνης. Θεωρώ ότι είναι η αγορά της χιλιετίας.

Πάντως, αν και έχει δίκιο ο matrixxx ότι υπερθεματίζουμε ασκόπως, αν δεν παίζει καλύτερη προσφορά από την υπάρχουσα, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων τοποθέτησης, μιλάμε για ΤΗΝ προσφορά της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου.

• Like 2
Δημοσ.

Κανε και οτι χρειαζεται για την 5ετη εγγυηση γιατι δεν παρακολουθω. Εκανες την δουλεια σου με λιγα χρηματα, και αν οι ενεργειακες κλασεις που αναφερνται στο μορρις ειναι και σωστες, θα ελεγα οτι...τους πηρες και τα σωβρακα.
Δημοσ.

Κάτι άλλο. Είναι φορές που ανοίγω το κλιματιστικό και ενώ "ανοίγει" το πορτάκι για τον αέρα, αέρα δε βγάζει. Πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω πάλι 2-3 φορές για να λειτουργήσει. Τι παίζει ξέρει κανείς ;

Και για να πούμε κ κάτι άλλο εκτός του πόσο προσφορά ήταν....

Κι εμένα το κάνει κάποιες φορές, συνήθως όταν έχει σβήσει σχετικά σύντομα (έως και μέχρι μια ώρα), ανάβει αλλά δεν ξεκινά να βγάζει αέρα. Το κλείνω και το ξανα-ανάβω κ μετά από 3-4 λεπτά (προστασία) παίρνει εμπρός ο ανεμιστήρας - συμπιεστής, αλλά με έχει προβληματίσει κάπως ως γεγονός, κ βλέπω δεν γίνεται μόνο σε μένα.

Το δικό μου είναι το 18άρι.

Δημοσ.

Εγώ το έχω επιχρυσώσει, έχω βάλει την απόδειξη αγοράς σε γυάλινη υποθήκη και πρόκειται να με ζωγραφίσει δίπλα του Βενετσιάνος καλλιτέχνης. Θεωρώ ότι είναι η αγορά της χιλιετίας.

Πάντως, αν και έχει δίκιο ο matrixxx ότι υπερθεματίζουμε ασκόπως, αν δεν παίζει καλύτερη προσφορά από την υπάρχουσα, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων τοποθέτησης, μιλάμε για ΤΗΝ προσφορά της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου.

Ειρωνεία και βλακώδες χιούμορ μπορώ να κάνω και εγώ αλλά προτιμώ να λέω χρήσιμα πράγματα και πάνω να μην πετάω στα σύννεφα με μια αγορά ενός κλιματιστικου... Μάλλον για σένα είναι τόσο σημαντικό.. Σε καταλαβαίνω...

Δημοσ.

Και για να πούμε κ κάτι άλλο εκτός του πόσο προσφορά ήταν....

Κι εμένα το κάνει κάποιες φορές, συνήθως όταν έχει σβήσει σχετικά σύντομα (έως και μέχρι μια ώρα), ανάβει αλλά δεν ξεκινά να βγάζει αέρα. Το κλείνω και το ξανα-ανάβω κ μετά από 3-4 λεπτά (προστασία) παίρνει εμπρός ο ανεμιστήρας - συμπιεστής, αλλά με έχει προβληματίσει κάπως ως γεγονός, κ βλέπω δεν γίνεται μόνο σε μένα.

Το δικό μου είναι το 18άρι.

Και το δικό μου 18άρι.

Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι ότι ίδια συμπεριφορά διαπίστωσα και στο δικο μου (των γονιών μου για την ακρίβεια).. Επειδή δεν το λειτουργώ ο ίδιος δεν μπορώ να έχω σαφή άποψη ποτέ το κάνει...

Δημοσ.

Παιδια έτσι είναι η συμπεριφορα ολων των κλιματιστικών στην ζέστη στην εκκινηση. μην φοβάστε άσκοπα. Ανεβάζει πρώτα ¨πιεση" και μολις φτάσει το επιθυμητο επιπεδο,ξεκινα να δουλευει ο ανεμιστήρας.

Το κλιματιστικό δεν βγάζει αέρα αμέσως.

Το κλιματιστικό πρέπει να προθερμανθεί πριν ξεκινήσεις να λειτουργεί, ούτως ώστε να μην εξάγει κρύο αέρα στο πρόγραμμα θέρμανσης. Ο ανεμιστήρας ξεκινά να λειτουργεί σε ένα έως τέσσερα λεπτά μετά την προθέρμανση.

Source.png Πηγή: http://www.masterclima.gr/support/techikes-symboules.html

Παντως θα ήθελα να ξέρω και εγώ αυτό που ανέφερε και ο matrix. oσοι πηρατε 24αρι, σας άλλαξαν το καλώδιο της παροχής; αν όχι, ζητήστε το. ακομα και inverter που ειναι, θεωρω την διατομή του καλωδιου μικρή για το συγκεκριμένο κλιματιστικό. επισης προσέξτε να το βάλετε πάνω σε ενισχυμένη γραμμή. ειναι καταστροφικό λάθος να τ βάλετε στην απλή που ειναι πχ η γραμμη των φωτων. υπάρχει περιπτωση να λιωσει κανενα καλώδιο και θα σας κάνει βραχυκυκλωμα μέσα σε τοιχο και να σκαβετε να βρειτε που ειναι η βλάβη...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...