nikosdet Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Όχι, σε μένα ήταν πολύ straight-forward η διαδικασία. Απλά κατεβάζεις την εφαρμογή κ βάζεις τον κωδικό Morris που σου λέει κ τον κωδικό του wifi σου κ αυτόματα έγιναν όλα. Στο κλιματιστικό δεν πείραξα τίποτα. Μόνο πρόσεξε να είσαι συνδεδεμένος την πρώτη φορά στο κντ στο ίδιο wifi, τίποτα άλλο. Σου βρίσκει στην εφαρμογή το wifi του σπιτιού σου κ βάζεις τον κωδικό; Δοκίμασε κ με ανοιχτό/κλειστό εκείνη την ώρα το κλιματιστικό, τι να πω.
plakalis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Κατα κάνω όλα, και τη σάρωση, και βάζω το wifi μου, περιμένω κανα λεπτό για config αλλά μετά στο device list δε μου βρίσκει το κλιματιστικό.. Έχει κάτω από το λευκό μπροστά ένα κουμπί ρεσετ.. Θα το πατήσω μήπως έχει φάει κανα κόλλημα..
angelosxatz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Κατα κάνω όλα, και τη σάρωση, και βάζω το wifi μου, περιμένω κανα λεπτό για config αλλά μετά στο device list δε μου βρίσκει το κλιματιστικό.. Έχει κάτω από το λευκό μπροστά ένα κουμπί ρεσετ.. Θα το πατήσω μήπως έχει φάει κανα κόλλημα.. f φιλε εγω το ειχα κανονικα και επαιζε αλλα τωρα που ειπαν τα παιδια πιο πανω οτι γινεται και εκτος σπιτιου το εκανα απεγκατασταση και το παλι εγκατασταση απο την αρχη..μου βγαζει το ιδιο ακριβως προβλημα με σενα!τι κανουμε λοιπον?
plakalis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 φιλε εγω το ειχα κανονικα και επαιζε αλλα τωρα που ειπαν τα παιδια πιο πανω οτι γινεται και εκτος σπιτιου το εκανα απεγκατασταση και το παλι εγκατασταση απο την αρχη..μου βγαζει το ιδιο ακριβως προβλημα με σενα!τι κανουμε λοιπον? Το βρήκα.. ανοίγεις την εσωτερική μονάδα, και έχει ένα κουμπάκι reset. Όχι το όν-οφφ! To reset, το πατάς για λίγο με οδοντογλυφίδα και μπροστά θα γράψει CF. Ξεκινάς τη διαδικασία στο κινητό και το βρίσκει μπαμ.. 1
chriskourou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Κάτι άλλο. Είναι φορές που ανοίγω το κλιματιστικό και ενώ "ανοίγει" το πορτάκι για τον αέρα, αέρα δε βγάζει. Πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω πάλι 2-3 φορές για να λειτουργήσει. Τι παίζει ξέρει κανείς ;
chriskourou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Όχι, δεν αναφέρομαι στο 3λεπτο που γράφει και το βιβλίο οδηγιών. Δεν ανοίγει καθόλου
anikologr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Έγινε εγκατάσταση και το 18αρι..μια χαρά απόδοση.. Βέβαια έχει και το eshop προσφορά ένα tcl 18αρι στα 479 αν δεν κάνω λάθος.. Άρα τα 399 δεν ήταν και ή προσφορά...
anikologr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Τι άλλο θα ακούσουμε. Τι εννοείς;; Γιατί σαν λίγο ειρωνικό μου φαίνεται αυτό που λες.. 1
kallair Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Τι εννοείς;; Γιατί σαν λίγο ειρωνικό μου φαίνεται αυτό που λες.. 15-20% περιπου κατω και πιο συγκεκριμένα, 70 ευρώ κάτω, το λες σιγουρα πολυ καλύτερη προσφορά κα σιγουρα ουτε καν συγκρισιμη. ποσο μαλλον όταν το ένα έχει και εξτραδακια οπως wifi. αυτό θα εννοουσε το παληκάρι.
angelosxatz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 ρε παιδια εγω τι να κανω που δεν μου βρισκει το κλιματιστικο στην εφαρμογη?ενω αρχικα ηταν κομπλε,μετα που το εκανα απεγκατασταση τιποτα..
anikologr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 15-20% περιπου κατω και πιο συγκεκριμένα, 70 ευρώ κάτω, το λες σιγουρα πολυ καλύτερη προσφορά κα σιγουρα ουτε καν συγκρισιμη. ποσο μαλλον όταν το ένα έχει και εξτραδακια οπως wifi. αυτό θα εννοουσε το παληκάρι. Θα προτιμούσα απάντηση από τον ίδιο αλλά και πάλι όπως το βλέπει κανείς.. Αν σε νοιάζει τόσο το WiFi πάω πάσο.. Προσωπικά το βρίσκω άχρηστο.. Εγώ ήθελα να ενημερώσω κάποιους που ίσως έχασαν αυτή την προσφορά..
kallair Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Θα προτιμούσα απάντηση από τον ίδιο αλλά και πάλι όπως το βλέπει κανείς.. Αν σε νοιάζει τόσο το WiFi πάω πάσο.. Προσωπικά το βρίσκω άχρηστο.. Εγώ ήθελα να ενημερώσω κάποιους που ίσως έχασαν αυτή την προσφορά.. Και το wifi να μην σε νοιαζει, πως θεωρεις έστω παρόμοια προσφορά ένα κλιματιστικό που είναι 70 ευρώ πάνω; Το wifi το ανέφερα επειδή προφανώς στα γενικά χαρακτηριστικά, είναι και εκει καλύτερο το συγκεκριμενο. δεν εχει το tcl κατι καλύτερο για να πεις εστω οτι ειναι "μια η άλλη". πόσο μάλλον αν δεν εχει και την 5ετη εγγυηση του morris. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις