Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Πολλες και συνεχως μεχρι να φτασει/πλησιασει στην θερμοκρασια στοχο φανταζομαι...

Μονο μια φορα του την εριξε; Περιεργο μου φαινεται.

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανάλογα τον χώρο του και τις συνθήκες πόσο θα δουλέψει full .Αν γίνεται όμως συχνά  μπορεί να κάψει και πλακέτα στο μηχάνημα .Δεν ξέρει κανείς τα εσωτερικά του τι ποιότητας είναι και τι προφυλάξεις έχουν.

Δημοσ.

Δοκιμάστε το wifi εκτός σπιτιού. Εχω ενημέρωση ότι δουλεύει.

Καλησπέρα σας

Το πρόβλημα με την απομακρυσμένη σύνδεση του wi-fi έχει διορθωθεί σήμερα.

Με εκτίμηση

Ομάδα υποστήριξης Αμοιρίδης Σαββίδης ΑΕ / F & U

Για δοκιμάστε όσοι έχετε και ενημερώστε

Δημοσ.

Δοκιμάστε το wifi εκτός σπιτιού. Εχω ενημέρωση ότι δουλεύει.

Καλησπέρα σας

Το πρόβλημα με την απομακρυσμένη σύνδεση του wi-fi έχει διορθωθεί σήμερα.

Με εκτίμηση

Ομάδα υποστήριξης Αμοιρίδης Σαββίδης ΑΕ / F & U

Για δοκιμάστε όσοι έχετε και ενημερώστε

Συνδεθηκα εντός σπιτιού μεν, με κλειστό wifi δε(μέσω 3G) κ όντως παίζει......

Δημοσ.

Η εφαρμογή και σε εμένα δουλεύει εκτός σπιτιού χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστούμε πολύ Αμοιρίδης!!!

• Like 1
Δημοσ.

Τέλειο!

Λοιπόν δεν ξέρω για σωληνώσεις και ΔΕΗ, θα δείξει η νεκροψία, αλλά σαν απόδοση είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το 24αρι για την ώρα.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Θα κάνω μέτρηση εγώ με συσκευή από βδομάδα και θα σας πω τις καταναλώσεις.

Ρευματα ιδιαιτερα, οχι καταναλωσεις, γιατι καταναλωση στο οργανακι αν ειναι απο τα φτηνα θα δεις το γινομενο τασης*ρευμα*συντελεστη ισχυος χωρις να βλεπεις τον συντελεστη, μικροτερη απο το V*I, απο  οσο ειναι το πραγματικο ρευμα δηλαδη που θα περναει απο τον αγωγο, ως μη ωμικο φορτιο που ειναι η συσκευη.

Δημοσ.

Ρε παιδια πως το κανατε και το συνδεσατε με wifi εκτος σπιτιου;με 3g δικτυο πχ..εμενα δεν γινεται!

Δοκίμασε να το σετάρεις από την αρχή μέσα από την εφαρμογη

Δημοσ.

Λοιπον κατι που δεν εχει αναφερθει στο θεμα, το 24αρι εχει στην εσωτερικη μοναδα για συνδεση με τα 230V του δικτυου, 3χ1.5mm2 :confused: και χωρις φις! Οσο εχει ενα 9αρι μου. Οσο εχουν και στο 18αρι δηλαδη οπως λεει ο φιλος παραπανω αλλα χωρις φις. Και μικροτερη διατομη απο οση προτεινουν για συνδεση με την εξωτερικη μοναδα. Τα συμπερασματα δικα σας!

Αν εχει καποιος μετρητη (power meter) και το εχει βαλει το 24αρι με σουκο φις και οχι μονιμο αρα μπορει να παρεμβαλει τον μετρητη, ας μετρησει το ρευμα λειτουργιας και μεγιστο αν του ειναι ευκολο, να ξερουμε αν υπαρχει υπερβαση των αντοχων του 3χ1.5mm2 που εχουν πανω.

3 μετρα με εναμιση χιλιοστο παχος; Αυτο λες; Γιατι τα μαθαινω ακομα. Γιατι δεν παιρνει καποιος ενα τηλεφωνο να αφησει ενα ερωτημα στην αντιπροςωπεια μηπως πρεπει τα καλωδια να αντικατασταθουν;

Αυτο ενας ηλεκτρολογος το αλλαζει;

Το ρευμα υπερβασης των αντοχων πρεπει να μετρηθει σε ακραιες συνθηκες, πχ -3 εξω. Γιατι τοτε θα χτυπησει το καμπανακι, αν χτυπησει.

Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια μήπως δεν κάνω κάτι καλά... Για σεταρισμα με wifi δε βγάζω άκρη.. Κάνω ότι λέει το βιβλιαράκι αλλά δεν μου βγάζει διαθέσιμο το κλιματιστικό.. Πρέπει να πειραξω κάτι στο κλιματιστικό πρώτα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...