Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρε τηλ το ebanking σου. Εχουν υποστηριξη.

Σαν πιστωτική και λογιστική χρέωση μου ακούγεται, δλδ κλειδωνονται τα χρήματα και χρεωνεσαι αργότερα (με επιφύλαξη)

Δημοσ.

μην ανησυχείς η αλφα κάνει τέτοιες παπαριές συνεχώς αλλά καλού κακού πάρε τηλ αύριο το πρωί να ρωτήσεις,αλλά 1000% δεν έχει γίνει διπλοχρέωση  πολλές φορές και εμένα μου βγάζει διπλές χρεώσεις 

Δημοσ.

Καλη τυχη με το Wifi, to σερβισ τους ειναι για κλωτσιες

ειναι αρκετα δυσκολο να βγαλεις ακρη με την FU ειδικα σε θεματα after sales

Δημοσ.

Εκτός σπιτιού; Πχ απο το γραφείο/καφετέρια; wifi εκτός έδρας θέλουμε :) (εκεί υπάρχει το θέμα)

Α, όχι εκτός καταστήματος που είναι το κλιματιστικό, δεν δουλεύει. Μπορεί να δουλέψει εκτός;

Δημοσ.

Α, όχι εκτός καταστήματος που είναι το κλιματιστικό, δεν δουλεύει. Μπορεί να δουλέψει εκτός;

Στις άλλες εταιρειες δουλευει. Για εξω ειναι. Δεν το αγορασα, αν το φτιαξει καποιος ισως σας βοηθησει.

Δημοσ.

Πάντως σε φίλο που το τοποθέτησε σήμερα το 24αρι είχε πολύ καλή απόδοση.. Μένει να δούμε την αξιοπιστία του σε βάθος χρόνου..

Την άλλη βδομάδα θα βάλουν και οι γονείς μου το 18αρι οπότε θα έχω περισσότερα να πω..

• Like 1
Δημοσ.

http://hao.tcl.com/view/product/product!info.action?id=1514το remote control , και το κλιματιστικο   http://hao.tcl.com/view/product/product!info.action?id=1384 δεν υπαρχει ομως το wifi ,επισης οσον αφορα την εταιρεια και συγκεκριμενα το κλιματιστικο γκουγκλαροντας φαινεται οτι η εταιρεια ειναι κολοσσσος στην κινα στα κλιματιστικα με παγκοσμια αναφορα σε ευρωπη ,αφρικη ,αυστραλια ,ο καιρος θα δειξει ,παντως σε αυτην την τιμη που αγορασαμε πιστευω στο 50% κατω, ηταν απαγορευτικη στους περρισοτερους (αποψη μου)

Δημοσ.

Φάγαμε τα νιάτα μας στο ίντερνετ για να λύσουμε ένα πρόβλημα της Morris. Έλεος. Αυτό έπρεπε να ήτανε δίκια τους δουλειά. Όχι να πουλάν ανακριβείς συσκευές. Στις άλλες μάρκες οι εφαρμογές είναι πιο αξιόπιστες. Στην Morris η εφαρμογή είναι ελλιπής στις ρυθμίσεις. Αν κάποιος παρακαλώ βρει λύση στο πρόβλημα μην μας ξεχάσει και να κάνει μία ανάρτηση τις απαντήσεις

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Το 18 Άρι ... τροφοδοσία έχει στάνταρ καλώδιο 3 επί 1,5 με φις

στο 24 Άρι τα πράγματα αλλάζουν και ως προς την σωλήνωση έχει διαφορετική από το 18 Άρι αλλά και ως προς την καλωδίωση ,θέλει τροφοδοσία 3 επί 2'5 και αυτό πάλι μέχρι 4 μέτρα μάξιμουμ σωλήνωση...

Η επίσημη απάντηση από την Morris μετά από ερώτημα σχετικά με τους σωλήνες και καλώδιο.

Καλημερα σας

Τις σωληνώσεις τις τοποθετεί ο εγκαταστάτης δεν περιέχονται στην συσκευασία το συγκεκριμένο χρειάζεται 3/8 και 5/8 σωλήνες και 4 χ 2.5 καλωδιο.

Με εκτίμηση

Ομάδα υποστήριξης Αμοιρίδης Σαββίδης ΑΕ / F & U

Λοιπον κατι που δεν εχει αναφερθει στο θεμα, το 24αρι εχει στην εσωτερικη μοναδα για συνδεση με τα 230V του δικτυου, 3χ1.5mm2  :confused:  και χωρις φις! Οσο εχει ενα 9αρι μου. Οσο εχουν και στο 18αρι δηλαδη οπως λεει ο φιλος παραπανω αλλα χωρις φις. Και μικροτερη διατομη απο οση προτεινουν για συνδεση με την εξωτερικη μοναδα. Τα συμπερασματα δικα σας!

Αν εχει καποιος μετρητη (power meter) και το εχει βαλει το 24αρι με σουκο φις και οχι μονιμο αρα μπορει να παρεμβαλει τον μετρητη, ας μετρησει το ρευμα λειτουργιας και μεγιστο αν του ειναι ευκολο, να ξερουμε αν υπαρχει υπερβαση των αντοχων του 3χ1.5mm2 που εχουν πανω.

Δημοσ.

Λοιπον κατι που δεν εχει αναφερθει στο θεμα, το 24αρι εχει στην εσωτερικη μοναδα για συνδεση με τα 230V του δικτυου, 3χ1.5mm2 :confused: και χωρις φις! Οσο εχει ενα 9αρι μου. Οσο εχουν και στο 18αρι δηλαδη οπως λεει ο φιλος παραπανω αλλα χωρις φις. Και μικροτερη διατομη απο οση προτεινουν για συνδεση με την εξωτερικη μοναδα. Τα συμπερασματα δικα σας!

Αν εχει καποιος μετρητη (power meter) και το εχει βαλει το 24αρι με σουκο φις και οχι μονιμο αρα μπορει να παρεμβαλει τον μετρητη, ας μετρησει το ρευμα λειτουργιας και μεγιστο αν του ειναι ευκολο, να ξερουμε αν υπαρχει υπερβαση των αντοχων του 3χ1.5mm2 που εχουν πανω.

Σε φίλο το 24αρι έφτασε κατανάλωση 3700 watt. Τοτε έριξε την 10Α ασφάλεια στην οποία έπεφτε η πρίζα.. Αλλά πόσες φορές θα δουλέψει φουλ ισχύ και για πόση ώρα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...