Vaggelisioan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα σε ολους. Περιμενω σε 2-3 μερες να ενεργοποιηθει η νεα μου συνδεση adsl 24αρα στην vodafone. Ωσ γνωστον,τωρα πλεον τον εξοπλισμο δεν τον δινουν δωρεαν και τον χρεωνουν 20 ευρω οι εταιριες. Επειδη εγω δεν χρεωθηκα και εξοπλισμο γιατι εχω ενα router της cyta αλλα και ενα του ote απο παλια μου συνδεση,αυτα θα δουλεψουν κανονικα πιστευετε ή καλυτερα να παρω απο την vodafone το δικο της router που δινει στα 20 ευρω? Αν οχι, υπαρχει καποιο σε αυτη την τιμη 20-25 ευρω 3ου κατασκευαστη που ειναι καλυτερο και αξιζει να παρω σε περιπτωση που ειναι να δωσω τα 20 ευρω για να αγορασω εν τελη το router?
bill2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 καλημέρα θα δου΄λέψουν απλά ίσως να χρειαστούν τα στοιχεία της συνδεσής σου θα συνδέσεις μια το ενα και μετα το άλλο και θα δεις πιο συχονιζει καλυτερα κτλ
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 η vodafone Με 20 ευρω δινει το zte οσο ξερω που ειναι για πεταμα.οποτε με 30-40 παιρνεις κατι πολυ καλυτερο σε tp link ή σε asus.δεν θα χρειαστει στοιχεια λογικα γιατι η Hol(vodafone) τουλαχιστον παλια δεν ειχε radius οποτε εβαζες οτιδηποτε και εμπαινε.μονο αν ειναι σε vpu θα χρειαστει να βαλει πχ @vodafone.gr για να παιξει
jkoukos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Το ίδιο ισχύει και σήμερα. Ότι θέλεις βάζεις, αρκεί τα πεδία να μην είναι κενά.
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 σε vpu νομιζω απλα θα πρεπει να υπαρχει το @hol.gr για παραδειγμα για να παρει ip εφοσον το dslam ειναι του οτε οπως ηταν παλια με τα αρυς.?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα