Deppoulaxxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά κλάπηκε 16/01/17 το iphone μιας φιλης στο κεντρο της Θεσσαλονικης. Έχει βρει ή αγοράσει μήπως κάποιος κινητό που να ταιριάζει σε αυτή την περιγραφή;; Είναι κλειδωμένο οπότε ήταν άχρηστο για τον κλεφτή οπότε φαντάζομαι το πέταξε ή το πούλησε για ανταλλακτικά. Αν κάποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει να βρεθεί, θα ήμουν πολύ ευγνώμων. Αφού επιβεβαιωθεί ότι είναι το κινητό που ψάχνουμε, θα δωθούν στοιχεία ότι όντως μας ανήκει και θα δωθεί ένα λογικό ποσό ως αμοιβή.
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Καλή τύχη. Βάλε και αγγελία εδώ. http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/
corsair04 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά κλάπηκε 16/01/17 το iphone μιας φιλης στο κεντρο της Θεσσαλονικης. Έχει βρει ή αγοράσει μήπως κάποιος κινητό που να ταιριάζει σε αυτή την περιγραφή;; Είναι κλειδωμένο οπότε ήταν άχρηστο για τον κλεφτή οπότε φαντάζομαι το πέταξε ή το πούλησε για ανταλλακτικά. Αν κάποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει να βρεθεί, θα ήμουν πολύ ευγνώμων. Αφού επιβεβαιωθεί ότι είναι το κινητό που ψάχνουμε, θα δωθούν στοιχεία ότι όντως μας ανήκει και θα δωθεί ένα λογικό ποσό ως αμοιβή. έχει σπάσει σε ανταλλακτικά δυστυχώς ή έχει ξεκλειδωθεί και πουληθεί μακάρι να το έχει βρει κάποιος και να στο επιστρέψει
Deppoulaxxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδη αυτο που λενε οτι δεν ξεκλειδωνει το icloud ισχυει;; Παιδια απελπισια ειναι, ενα καρω λεφτα και σε 3 μηνες εκανε φτερα!!! Αψεγαδιαστο ηταν!!
isay Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξεκλειδώνει σε icloud, εκτός αν αλλαχτεί μητρική που σχεδόν κοστίζει τα ίδια.
Deppoulaxxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Οκ!! Ευχαριστω για την πληροφορια!!
corsair04 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξεκλειδώνει σε icloud, εκτός αν αλλαχτεί μητρική που σχεδόν κοστίζει τα ίδια. Δεν ξεκλειδώνει σε icloud, εκτός αν αλλαχτεί μητρική που σχεδόν κοστίζει τα ίδια. δυστυχώς ξεκλειδώνει έχω πετύχει μια αγγελία με 80€ τα ξεκλείδωνε άλλαζε κάτι chip και τα ξεκλείδωνε .... είχε ανεβάσει και βίντεο με τον τρόπο σαν οδηγό τώρα στο iphonehellas ή στον αργοναύτη ήταν
Deppoulaxxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μαλιστα!!! Τι να πω!! Βελονα στ'αχυρα ψαχνω δηλαδη.
ziaba Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μαλιστα!!! Τι να πω!! Βελονα στ'αχυρα ψαχνω δηλαδη. Να πάει να το δηλώσει και στην αστυνομία και στην εταιρία κινητής 1
corsair04 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 δυστυχώς ξεκλειδώνει έχω πετύχει μια αγγελία με 80€ τα ξεκλείδωνε άλλαζε κάτι chip και τα ξεκλείδωνε .... είχε ανεβάσει και βίντεο με τον τρόπο σαν οδηγό τώρα στο iphonehellas ή στον αργοναύτη ήταν και ο άλλος μου ήρθε p.m να του στείλω την αγγελία για το unlock icloud και το βίντεο !! εγώ προσωπικά όταν βλέπω αγγελία να δηλώνει ο ξεκλειδώνει ή θέλει να ξεκλειδώσει icloud απευθείας αναφορά !! δεν βοηθάω με τέτοιους τρόπους ........ έλεος ορισμένοι. 3
Panikas13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 και ο άλλος μου ήρθε p.m να του στείλω την αγγελία για το unlock icloud και το βίντεο !! εγώ προσωπικά όταν βλέπω αγγελία να δηλώνει ο ξεκλειδώνει ή θέλει να ξεκλειδώσει icloud απευθείας αναφορά !! δεν βοηθάω με τέτοιους τρόπους ........ έλεος ορισμένοι. Τρολαρε τον άσχημα,είναι σαν μερικούς που κλείδωσε η κόρη -γιος -γιαγια το τηλέφωνο με μοτιβο και δεν το θυμούνται και θέλουν βοηθεια 1
ziaba Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Τρολαρε τον άσχημα,είναι σαν μερικούς που κλείδωσε η κόρη -γιος -γιαγια το τηλέφωνο με μοτιβο και δεν το θυμούνται και θέλουν βοηθεια κάθε βδομάδα έχουμε και 3 θέματα με ξεκλείδωμα από καταλάθος κλείδωμα και στα androids και στα iPhones 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα