PaokToTheBone Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα, θελω να αγορασω μια τηλεοραση που να εχει usb θυρα και να παιζει οσο περισσοτερα format αρχειων γινεται. Aν γινεται να μπορω να προβαλω την ταινια και απο τον υπολογιστη που θα βρισκεται στο ιδιο δυκτιο αλλα οχι συνεδεμενος στην τηλεοραση. Budget Ανοιχτο για 40 ιντσες , δεν με ενδιαφερει το 3d .
graphist83 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Οι περισσότερες σύγχρονες smart TV έχουν αξιοπρεπείς media player. Όπως πχ Samsung, Sony, LG. Η προϋπόθεση για να γίνει αυτό που θες είναι η υποστήριξη dlna πρωτοκόλλου και dlna server στο PC. Οι προανέφερομενες εταιρίες το διαθέτουν. Για κάτι πιο συγκεκριμένο θέλει ανάλυση απαιτήσεων.
PaokToTheBone Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Εχω μια LG 42 smart 3d (θα αναφερω το μοντελο αυριο) και εχει θεμα με τους ελληνικους υποτιτλους. Μου στελνει ταινιες ο θειος γιφι και καμια σειρα καποιος αλλος θειος. Οχι κατι παραπανω. Απλα θελω μια να παιζει απροβληματιστα ο,τι εχει το flashaki
vste Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Αντι να παρει κανεις τηλεοραση με usb player ας κοψει κατι απο εκει και ας παρει ενα android box με 30-45 ευρω. Οσες tv και να εχω δει δεν εχουν καμια σχεση με android box + Kodi.
heavyrain Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ειναι θεμα κωδικοποιησης, αν δειχνει συμβολα αντι ελληνικων χαρακτηρων.
PaokToTheBone Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις, τα ακριβεις στοιχεια της τηλεορασης φαινονται στην εικονα που επισυναψα.Αυτη η LG βρισκεται στο σαλονι. Σκεφτομουν να παρω καινουρια γιατι στην κρεβατοκαμαρα εχω μια ΗD READY του 2007 η 2008 (δεν θυμαμαι ακριβως) η οποια εχει αρχισει να βγαζει ενα περιεργο ηχο,οποτε και θα ηθελα να την αλλαξω με μια πιο νεα η οποια να παιζει απροβληματιστα ολες τις κωδικοποιησεις/φορματ αρχειων. Η πρωτη σκεψη ειναι να παω αυτη του σαλονιου στην κρεββατοκαμαρα (αφου ελληνα το θεμα με τους ελληνικους υποτιτλους) και να επερνα μια καινουρια για το σαλονι. Το θεμα με τους υποτιτλους ειναι οτι οταν βαζω ελληνικους καποιες φορες τους βγαζει με καποια συμβολα και αλλες φορες δεν τους εμφανιζει καθολου.Σαν δευτερη σκεψη ελεγα να αφησω την τηλεοραση του σαλονιου και να παρω μια φθηνη αλλα καλη λυση για την κρεβατοκαμαρα.
penny_gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Το θεμα με τους υποτιτλους ειναι οτι οταν βαζω ελληνικους καποιες φορες τους βγαζει με καποια συμβολα και αλλες φορες δεν τους εμφανιζει καθολου. Δεν ξερω απο τηλεορασεις να σου προτείνω, αλλά όσον αφορα τους υπότιτλους, αρχικα ειχα και εγω πρόβλημα, ειδικά με τα συμβολα. Ψαχνοντας βρήκα ότι η τηλεόραση δεν διαβαζε αρχεία .srt με UTF-8 κωδικοποιηση. Μολις ανοιγα το αρχειο με το notepad και το εσωνα με κωδικοποιηση ansi ή unicode επαιζαν κανονικα. Εχεις δοκιμασει να κανεις κατι τέτοιο? Επισης πρεπει το αρχει να ειναι ακριβως ο ίδιος τιτλος με το αντίστοιχο βίντεο για να παίξουν. Ισως αυτο να φταίει όταν δε παιζουν καποιες φορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα