Προς το περιεχόμενο

Overclock σε AMD R5 M330 Ναι η οχι¨

RalistasHELLAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, εχω ενα λαπτοπακι και θελω να του κανω overclock για να ανεβασω λιγο τα fps μπας και πανε στα 30 στο crysis 2 (τερμα low) ειναι καλο να το κανω σε λαπτοπ? θα χασω την εγγυηση του αμα το κανω? θα δω διαφορα στα fps? αυτα  :-)

ευχαριστω εκ των προτερων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγγύηση προφανώς δεν χάνεις μιας και μιλάμε για Software - οπότε δεν φαίνεται κάπου.

Το αν αξίζει να ασχοληθείς με την m330, κατ'εμένα δεν αξίζει να ασχολείσαι με τόσο Low end κάρτες.

• Like 1

Εγγύηση προφανώς δεν χάνεις μιας και μιλάμε για Software - οπότε δεν φαίνεται κάπου.

Το αν αξίζει να ασχοληθείς με την m330, κατ'εμένα δεν αξίζει να ασχολείσαι με τόσο Low end κάρτες.

Την προκείμενη στιγμή μονο αυτο εχω και θα ηθελα να του δωσω λιγο boost, απλος πχ εαν τωρα παιζω το crysis 2 sta 20 fps με το overclock θα ανεβει εως τα 30? το max που μπορω να clockαρω στο amd crimson ειναι gpu clock απο 1030mhz σε 1100mhz και memory clock απο 1000mhz σε 1100mhz

Δεν νομιζω πως θα φτασεις τα 30fps και δεν ξερω και ποσο θα ανεβουν οι θερμοκρασίες. Δεν μπορεις να ριξεις κατι αλλο απο τις ρυθμισεις του παιχνιδιου πχ αναλυση φιλτρα κτλ ωστε να στο παιζει με παραπανω fps ?

Την προκείμενη στιγμή μονο αυτο εχω και θα ηθελα να του δωσω λιγο boost, απλος πχ εαν τωρα παιζω το crysis 2 sta 20 fps με το overclock θα ανεβει εως τα 30? το max που μπορω να clockαρω στο amd crimson ειναι gpu clock απο 1030mhz σε 1100mhz και memory clock απο 1000mhz σε 1100mhz

+50% δεν πετυχαίνεις ούτε με άζωτο και σε κάρτες που μπορούν να σηκώσουν oc... Η κάρτα αυτή είναι τόσο αδύναμη που όλο το βάρος το έχει ο cpu. Οπότε, δεν θα κερδίσεις τίποτα σε επιδόσεις. Ίσα-ίσα, που θα βάλεις και τον παράγοντα αστάθειας του συστήματος μέσα στην εξίσωση... 'Ασ' το όπως είναι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...