Προς το περιεχόμενο

winamp και δυο plugins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θελω να βρω δυο plugins για το winamp το ενα να κανει crossfading στα δεκα δευτερολεπτα να αλλαζει κομματι δηλαδη απο μια playlist και το αλλο το plugin να κανει ενα αυτοματο normalize τον ηχο σε ολα τα κομματια της playlist γιατι μερικα ακουγονται χαμηλα και μερικα δυνατα.γνωριζει κανεις αν υπαρχουν αυτα τα plugins>

ευχαριστω.

Δημοσ.

Crossfading μπορεις να κανεις απο το equaliser του winamp. Πας στο μεσαιο παραθυρακι διαλεγεις equaliser και πατας το κουμπι με τα 2 βελακια να αναψει. Απο κατω εχει ποσα δευτερόλεπτα θελεις crossfade.

Normalizer δεν εχω βαλει γιατι την δουλεια αυτη την κανω μεσα απο το DSP plugin που εχω. Απλα δεν ειμαι στο pc τωρα και δεν θυμαμαι το ονομα.

Μπορεις να δοκιμασεις απο εδω ισως. Με πασα επιφυλαξη ομως.

http://www.thefreewindows.com/1543/normalize-sound-levels-in-winamp-with-rocksteady/

Edit: το θυμηθηκα. Ειναι το DFX Plugin. Βελτιωνει απιστευτα τον ηχο και εχει και normalizer

• Like 1
Δημοσ.

τωρα που ανοιξαμε θεμα για winamp..

να ρωτησω..

εχουμε κανα plugin που να κανει export τα mp3 (του playlist) , σε φακελο?

εχω τεραστια συλογη απο τραγουδια. κανω playlist πολλες. τα τραγουδια ειναι σε τελειως διαφορετικα μερη , οποτε δεν με βολευει να κανω search , copy , paste ενα ενα τα τραγουδια της playlist..

Δημοσ.

Το μονο που μπορω να προτεινω σαν πατεντα ειναι το εξης:

Βαζεις ενα usb stick, διαλεγεις απο το winamp να του συμπεριφερεται σαν mp3 player, μαρκαρεις ολα τα τραγουδια της λιστας, πατας δεξι κλικ και διαλεγεις να τα κανεις copy to mp3 player.

Το κανω για το usb του αυτοκινητου αρκετες φορες.

Δημοσ.

Το μονο που μπορω να προτεινω σαν πατεντα ειναι το εξης:

Βαζεις ενα usb stick, διαλεγεις απο το winamp να του συμπεριφερεται σαν mp3 player, μαρκαρεις ολα τα τραγουδια της λιστας, πατας δεξι κλικ και διαλεγεις να τα κανεις copy to mp3 player.

Το κανω για το usb του αυτοκινητου αρκετες φορες.

ετσι το κανω τοσο καιρο..αλλα ειναι ταλαιπωρια , και περναει οτι νανε filenames με οτι νανε σειρα..(εχω φτιαξει το format στα setting , παρ ολ αυτα κατι δεν δουλευει σωστα , η εχουν προβλημα καποια mp3s μου.)

μου εχουν τυχει και corrupted αρχεια , απο το transfer στο usb ετσι..

και ελεγα μηπως υπαρχει κανα plugin που να τα μαζευει σε φακελο του σκληρου δισκου, ατοφια ,και να τα κανεις απο κει οτι θες

Δημοσ.

ετσι το κανω τοσο καιρο..αλλα ειναι ταλαιπωρια , και περναει οτι νανε filenames με οτι νανε σειρα..(εχω φτιαξει το format στα setting , παρ ολ αυτα κατι δεν δουλευει σωστα , η εχουν προβλημα καποια mp3s μου.)

μου εχουν τυχει και corrupted αρχεια , απο το transfer στο usb ετσι..

και ελεγα μηπως υπαρχει κανα plugin που να τα μαζευει σε φακελο του σκληρου δισκου, ατοφια ,και να τα κανεις απο κει οτι θες

Παλι με επιφυλαξη.

http://forums.winamp.com/showthread.php?t=261862

http://www.amok.am/en/freeware/amok_playlist_copy/

Το 2ο φαινεται ενδιαφερον και αυτο γιατι φτιαχνει και την σειρα.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.amok.am/en/freeware/amok_playlist_copy/

Το 2ο φαινεται ενδιαφερον και αυτο γιατι φτιαχνει και την σειρα.

το δευτερο δουλευει αψογα . μολις το δοκιμασα.

ειναι οτι χρειαζομαι. 

και εχει τις ρυθμιζεισ που πρεπει!

μπορεις να κρατησεις την σειρα του playlist , η απλα να κανει copy , την playlist , στον φακελο.

τα αρχεια ειναι οπως τα αρχικα!

τελεια!!

ευχαριστω πολυυ!!

• Like 1
Δημοσ.

το δευτερο δουλευει αψογα . μολις το δοκιμασα.

ειναι οτι χρειαζομαι. 

και εχει τις ρυθμιζεισ που πρεπει!

μπορεις να κρατησεις την σειρα του playlist , η απλα να κανει copy , την playlist , στον φακελο.

τα αρχεια ειναι οπως τα αρχικα!

τελεια!!

ευχαριστω πολυυ!!

Ωραια! Χαιρομαι που βοηθησα μεσα στην αγνοια μου :).

Προς ολους τους υπολοιπους:

MP3 PLAYER ΣΑΝ ΤΟ WINAMP ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ! Κρατηστε τα iTunes σας παρακαλω.

:P

• Like 1
Δημοσ.

αντε να βγει η 7 εκδοση να παρουμε παλι τα πανω μας!!

εννοειτε πως δεν εχει σαν τον winamp!!

κατσε να μετρησω χρονια υπηρεσιας..

γυρω στα 15 χρονια υπαρχει στα pc μου!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...