Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα τσουρμο μιζαδοροι, κομματικοι και τεμπεληδες, θα αναλαβουν τις ομαδες...Και φυσικα τα εσοδα των ομαδων δεν εχουν καμια σχεση με τα αναπτυξιακα εργα της πολης. Ας μην τα τρωγαν να υπηρχαν κονδηλια. Την στιγμη που μιλαμε ξερεις ποσα μασανε;

Η χειροτερη προταση που ακουσα ποτε για το ποδοσφαιρο. Η θεραπεια χειροτερη και απ την ασθενεια.

Ναι αυτη ειναι η ο ομαδα μου τ δεν καταλαβαινεις;

-Τι ομαδα εισαι;

- Παναθηναικος.

Εισαι στον πλανητη γη ή ποσταρεις απο καπου αλλου; (Απ την χωρα των thundercats ισως)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενα τσουρμο μιζαδοροι, κομματικοι και τεμπεληδες, θα αναλαβουν τις ομαδες...Και φυσικα τα εσοδα των ομαδων δεν εχουν καμια σχεση με τα αναπτυξιακα εργα της πολης. Ας μην τα τρωγαν να υπηρχαν κονδηλια. Την στιγμη που μιλαμε ξερεις ποσα μασανε;

Η χειροτερη προταση που ακουσα ποτε για το ποδοσφαιρο. Η θεραπεια χειροτερη και απ την ασθενεια.

Ναι αυτη ειναι η ο ομαδα μου τ δεν καταλαβαινεις;

-Τι ομαδα εισαι;

- Παναθηναικος.

Εισαι στον πλανητη γη ή ποσταρεις απο καπου αλλου; (Απ την χωρα των thundercats ισως)

Στον διάολο είμαι μ' όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα και γενικά στον κόσμο.

Εν το μεταξύ δεν κατάλαβες το post μου, ούτε καν, ξαναδιάβασέ το απαντάει και στο τωρινό σου post :-) :

Η πρότασή μου βέβαια προϋποθέτει γενικότερες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές, οχι απλά και μόνο στο ποδόσφαιρο.

(όταν λέω αλλαγές, εννοώ ανατροπές, για να γίνω και πιο σαφής).

Κατά τα άλλα,

(...)Και φυσικα τα εσοδα των ομαδων δεν εχουν καμια σχεση με τα αναπτυξιακα εργα της πολης.(...)

Ακριβώς, με τις τσέπες των μεγαλομετόχων έχουν γι αυτό και έχει πέσει σε τέλμα το ελλ. ποδόσφαιρο.

(γιατί μη μου πείς οτι έχουν με την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γιατί θα με πιάσει κράμπα απο τα γέλια! )

Απλά επειδή οι δικοί μας είναι ψιλικατζίδες σε σχέση με αυτούς του εξωτερικού(βλ Ισπανία, Αγγλία κλπ), λειτουργούν με αρπαχτές. "Ας μπώ στο ποδόσφαιρο κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μου" είναι αντί να επενδύσουν σε μακροχρόνια πολλαπλάσια κέρδη.

Αυτός είναι θεωρώ και ο βασικός λόγος που βλέπουμε τόσο συχνές αλλαγές στο έμφυχο δυναμικό των συλλόγων και ενώ έχουμε οδηγό την εθνική επί Ρεχάγκελ, ίδιου τύπου παίκτες είχε, απο την ίδια χώρα. Κι όμως! Τα κατάφερε...

(...)ή ποσταρεις απο καπου αλλου; (Απ την χωρα των thundercats ισως)

:mrgreen: :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...