Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

- ο καθε παιχτης να μπορει να κρατησει την μπαλα στα ποδια του για 3 λεπτα απο την πρωτη του επαφη

Υπάρχει κάποιος παικτης στον κοσμο που μπορει να κρατήσει τη μπαλα 3 λεπτα και δε τον αφήνουν οι κανονισμοί;

Αν κρίνω απ τις προτάσεις σου (πχ 12 παίκτες, μικρότερα τέρματα) μάλλον θελεις το κακό του ποδοσφαίρου και οχι το καλο... :-D

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος παικτης στον κοσμο που μπορει να κρατήσει τη μπαλα 3 λεπτα και δε τον αφήνουν οι κανονισμοί;

Αν κρίνω απ τις προτάσεις σου (πχ 12 παίκτες, μικρότερα τέρματα) μάλλον θελεις το κακό του ποδοσφαίρου και οχι το καλο... :-D

μα τι αναρωτιεσαι? θελω οπως λεω ξεκαθαρα να υποβαθμιστει, γενικα να χαντακωθει, το θεωρω πολυ αδικο γενικα να ειναι τοσο διασημο αυτο το αθλημα, παιχτες να περνουν απειρα λεφτα διχως νοημα, κοσμος να φανατιζεται...πρεπει να τελειωσει γενικα το αθλημα, περασαν πολλα χρονια, οκ αρκετα....

Δημοσ.

Εγω θα ηθελα να σταματαει ο χρονος στις διακοπες, ωστε να σταματησουν οι καθυστερησεις.

Επισης καπου το διαβασα και μου αρεσε , να  απαγορευεται η πασα στον τερματοφυλακα. Θα εδινε ενα πιο γρηγορο ρυθμο στον αγωνα....

καλό αυτό μεν με το χρόνο , αλλά πιστεύω υπάρχει πιθανότητα να γίνει κατάχρηση , όπως γίνεται στην καλαθοσφαίριση βιασμός του κανονισμού αυτού , που κατά τη γνώμη μου , όχι μόνο δεν κερδίζει ο καλλίτερος  ( βολές) αλλά καταποντίζει το ίδιο το άθλημα και γίνεται ελεϊνώς εκνευριστικό. Τελευταία 3 λεπτά που γίνονται μισάωρα , ακόμη και ωριαία... βέβαια το ποδόσφαιρο δεν είναι σαν την καλαθοσφαίριση , όπου γίνονται μπουλούκι δέκα παίκτες, σε ένα μικρό χώρο και γίνονται γρηγορες εναλλαγές της μπάλας. Λόγω ήδη πολύ μεγάλης διάρκειας των ημιχρονίων , για να γίνει κάτι τέτοιο , όπως προείπα , θα πρέπει και να μειωθεί η διάρκεια του κάθε ημιχρονίου. φαντάσου να σταματάει ο χρόνος σε κάθε φάουλ, σε κάθε πανηγυρισμό, σε κάθε στήσιμο μπάλας για φάουλ και κόρνερ. η διάρκεια του αγώνα θα πάει 4 ώρες μετά.

Δημοσ.

Αυτό που θα βοηθήσει είναι το να περιοριστούν τα φάουλ με αναγκαστική αλλαγή πχ στα 5 φάουλ και ένα μεγαλύτερο αριθμό αλλαγών. Ηλεκτρονική διαιτησία για offside πλάγιο κόρνερ ή αν πέρασε τη γραμμή η μπάλα. Η μεγάλη περιοχή πρεπει να μικρύνει στην επιφάνεια μπροστά στο τέρμα. Δεν μπορεί να δίνεται πέναλτι για φάουλ ή χέρι στην γραμμή του άουτ

Δημοσ.

Markoliaz πληρωνονται τοσα γιατι τα φερνουν πισω.Ας εκανες και εσυ αυτα που κανουν και θα σου διναν και σενα τοσα, δεν εχουν κανα κομπλεξ μαζι σου.

Δημοσ.

Μια μικρή αλλαγή στο oφοσαιντ κατά την άποψή μου. Η αμφιβολία να ειναι υπερ του επιθετικού

Μαρινάκης approves

• Like 1
Δημοσ.

(...)Να βγει εκτος πασης φυσεως στοιχηματισμων.(...)

(...)να μειωθούν οι αγώνες.

(...)οταν η μπαλα περασει το κεντρο να απαγορευεται να δωσεις πασα πισω

(...)

Αυτά τα τρία συν την απόλυτη και αμερόληπτη εφαρμογή των κανονισμών και πιστεύω πως όντως θα αναβαθμιζόταν το θέαμα του ποδοσφαίρου.

Επίσης, λίγο-πολύ κάθε περιοχή μιας χώρας έχει και ομάδα, θα έλεγε λοιπόν η ιδιοκτησία των συλλόγων να περάσει στους αντίστοιχους δήμους με το ίδιο επιχειρηματικό μοντέλο. Θεωρώ πως έτσι, με τα καθαρά κέρδη των συλλόγων να μπαίνουν στα δημόσια ταμεία και όχι σε συγκεκριμένες τσέπες θα υπήρχε ατέρμονη ανάπτυξη της εκάστοτε περιοχής χωρίς την ανάγκη φόρων. Κατ' επέκταση οι δημότες θα έσπρωχναν την εξοικονόμηση των συγκεκριμένων χρημάτων στην αγορά οπότε θα υπήρχε κι εκεί ανάπτυξη κοκ... (το ίδιο φυσικά και για τα υπόλοιπα αθλήματα-βλ Μπάσκετ)

Δημοσ.

Επίσης πρέπει να περιοριστούν οι ξένοι στην εντεκάδα. Μέχρι 5 πχ να επιτρέπεται να παίζουν κάθε φορά. Αυτή η ξεφτίλα να έχουν όλες οι ομάδες 11 ξένους πρέπει να σταματήσει

• Like 3
Δημοσ.

Επίσης πρέπει να περιοριστούν οι ξένοι στην εντεκάδα. Μέχρι 5 πχ να επιτρέπεται να παίζουν κάθε φορά. Αυτή η ξεφτίλα να έχουν όλες οι ομάδες 11 ξένους πρέπει να σταματήσει

Αποκλειετε αλλα οκ. Τα ιδια και στο μπασκετ.

Αυτά τα τρία συν την απόλυτη και αμερόληπτη εφαρμογή των κανονισμών και πιστεύω πως όντως θα αναβαθμιζόταν το θέαμα του ποδοσφαίρου.

Επίσης, λίγο-πολύ κάθε περιοχή μιας χώρας έχει και ομάδα, θα έλεγε λοιπόν η ιδιοκτησία των συλλόγων να περάσει στους αντίστοιχους δήμους με το ίδιο επιχειρηματικό μοντέλο. Θεωρώ πως έτσι, με τα καθαρά κέρδη των συλλόγων να μπαίνουν στα δημόσια ταμεία και όχι σε συγκεκριμένες τσέπες θα υπήρχε ατέρμονη ανάπτυξη της εκάστοτε περιοχής χωρίς την ανάγκη φόρων. Κατ' επέκταση οι δημότες θα έσπρωχναν την εξοικονόμηση των συγκεκριμένων χρημάτων στην αγορά οπότε θα υπήρχε κι εκεί ανάπτυξη κοκ... (το ίδιο φυσικά και για τα υπόλοιπα αθλήματα-βλ Μπάσκετ)

Οτι πιο αχρηστο εχω δει στην ζωη μου απο τους δημους. Αυτο ελειπε να τους δωσουμε και ομαδες. αυτοι που τα παιδια τους διοριστικαν στο δημο απο τα κομματα θα ασκησουν και διοικηση στην ομαδα μου,...
  • Like 1
Δημοσ.

Αποκλειετε αλλα οκ. Τα ιδια και στο μπασκετ.

Συμφωνησαμε και μια φορα :-D

Ο κοσμος εχει χασει το ενδιαφερον του οταν παει(?) και βλεπει ολες τις φυλες της γης να παρελαυνουν καθε χρονο απο τις ομαδες και ουτε εναν απο τη χωρα του που θα αγαπαει τη φανελα και θα ξερει τι εστι Ολυμπιακος Παναθηναικος Αεκ κλπ

ΜΙσθοφοροι που πηγαινοερχονται καθε χρονο και ουτε η μανα τους δεν τους ξερει

Δημοσ.

(...)

Οτι πιο αχρηστο εχω δει στην ζωη μου απο τους δημους. Αυτο ελειπε να τους δωσουμε και ομαδες. αυτοι που τα παιδια τους διοριστικαν στο δημο απο τα κομματα θα ασκησουν και διοικηση στην ομαδα μου,...

Ομάδα ΣΟΥ;;;; χαχα

Εντελώς μπακαλίστικα σου λέω οτι απλά η ιδιοκτησία θ' αλλάξει, η υπόλοιπη στελέχωση μπορεί να είναι η ίδια.

Η πρότασή μου βέβαια προϋποθέτει γενικότερες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές, οχι απλά και μόνο στο ποδόσφαιρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...