Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Guys υπαρχει καποιος οδηγος για root για τη συσκευη αυτη? Εννοω που να ειναι δοκιμασμενος :)
Βρηκα εναν στους Xda, αλλα επειδη παιζει λιγο διαφορετικα απο τα samsung που εχω συνηθισει (και επειδη δεν ειναι δικο μου το τηλεφωνο), θα ηθελα καποιον confirmed working :D

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ξεκινάς σίγουρα για ξεκλείδωμα bootloader. Αυτό σημαίνει για τον επίσημο τρόπο ότι θα πρέπει να φτιάξεις ένα λογαριασμό στο emui και έπειτα να τους ζητήσεις να σου στείλουν τον κωδικό ξεκλειδώματος.

Μετά υπάρχει και ο ανεπίσημος τρόπους που κοστίζει. Διαλέγεις και παίρνεις. 

Χωρίς ξεκλείδωτο bootloader δεν γίνεται να το ρουτάρεις.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Οποτε ξεκιναμε για bootloader, εχω δει και για μια εφαρμογη που το κανει, το χω αυτο το κομματι.

Επειτα πως προχωραμε?

Δημοσ.

Πως είναι σα συσκευή; Για εμένα πλιν από κάτι μικρά tweaks που θέλουν root, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να αξίζει για να το κάνω. Έχω βέβαια καθαρή 7.1.1, ίσως σε κινητά με άλλο ui να αξίζει. Δεν είναι όπως παλιά που ήταν απαραίτητο.

• Like 1
Δημοσ.

Με ξεκλείδωτο bootloader είναι εύκολα τα πράγματα. Κατεβάζεις το TWRP για την έκδοση σου FRD-L09,FRD-L19,FRD-AL00 ή FRD-AL00 και το περνάς μέσω adb

adb reboot bootloader

fastboot flash recovery twrp.img

fastboot reboot

και κάνεις εγκατάσταση το SU μέσα από το νέο σου Recovery πλέον

• Like 1
Δημοσ.

Guys υπαρχει καποιος οδηγος για root για τη συσκευη αυτη? Εννοω που να ειναι δοκιμασμενος :)

Βρηκα εναν στους Xda, αλλα επειδη παιζει λιγο διαφορετικα απο τα samsung που εχω συνηθισει (και επειδη δεν ειναι δικο μου το τηλεφωνο), θα ηθελα καποιον confirmed working :D

Ευχαριστω

"Μαστορα" εδω εισαι.....στα Ελληνικα παρακαλώ

http://www.insomnia.gr/topic/632860-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-root-%CF%83%CF%84%CE%BF-honor-8-%CF%84%CE%B7%CF%82-huawei/?do=findComment&comment=55382435

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Με ξεκλείδωτο bootloader είναι εύκολα τα πράγματα. Κατεβάζεις το TWRP για την έκδοση σου FRD-L09,FRD-L19,FRD-AL00 ή FRD-AL00 και το περνάς μέσω adb

adb reboot bootloader

fastboot flash recovery twrp.img

fastboot reboot

και κάνεις εγκατάσταση το SU μέσα από το νέο σου Recovery πλέον

Ωραιος ευχαριστω πολυ :D 

Μεσα στην εβδομαδα θα το κανω που θα εχει περασει το DOA.

Πως είναι σα συσκευή; Για εμένα πλιν από κάτι μικρά tweaks που θέλουν root, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να αξίζει για να το κάνω. Έχω βέβαια καθαρή 7.1.1, ίσως σε κινητά με άλλο ui να αξίζει. Δεν είναι όπως παλιά που ήταν απαραίτητο.

Δεν ειναι δικη μου η συσκευη να σου πω την αληθεια, ειναι του αδερφου μου, γενικως ευχαριστημενος ειναι, εγω λιγο που το ειδα εμεινα με την καμερα του.

Ωω αψογος μαν ευχαριστω! Δεν το ειχα δει καν αυτο το νημα.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιος ευχαριστω πολυ :D

Μεσα στην εβδομαδα θα το κανω που θα εχει περασει το DOA.

Δεν ειναι δικη μου η συσκευη να σου πω την αληθεια, ειναι του αδερφου μου, γενικως ευχαριστημενος ειναι, εγω λιγο που το ειδα εμεινα με την καμερα του.

Ωω αψογος μαν ευχαριστω! Δεν το ειχα δει καν αυτο το νημα.

Γι'αυτο στο έδωσα για να το δείς.... :P
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...