Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν αρχίσεις να τρως σπορακια,πατατάκια,δρακουλινια και ποπ κορν

Όταν ξεκινάς δεν υπάρχει γυρισμος αν δεν φας ένα μπολ χαχαχα

Και για να μείνω στο θέμα εχθές το απόγευμα αγόρασα 3 θήκες από alixpress για το κινητό.

Ήταν ευκαιρία δεν μπόρεσα να αντισταθώ :P

Επεξ/σία από stelios18120
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω παρειγγειλα σημερα, rgb led ταινια 1M με usb να την βαλω πισω απο την οθονη, ενα fidget spinner, δυο διαφανεις θηκες για το κινητο, ενα tempered glass, ενα usb cable organizer που το κολλας στο γραφειο και εχει μαγνητη για να κραταει τα καλωδια και αππ eshop κατι ηχεια 2.1 για το pc.

20 ευρο τα μικροπραμματα και 40 τα ηχεια. ειναι αρρωστια αυτα τα κινεζομαγαζα ρε παιδια αχαχα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε τι τιμή την πήρες;

10€ Gearbest Priority Shipping. Γιατί τις άλλες δύο που θα μου έρθουν σήμερα τις πήρα από Γερμανία που κατοικώ και μου κόστισε η μία 13€ (άσπρη) και η άλλη 20€ (πολύχρωμη)

Επεξ/σία από Neg
  • Like 1
Δημοσ.

Έπαιζε πριν λίγο κουπόνι για την πολύχρωμη στα 9.99$

Δεν την πρόλαβα γαμωτο να πάρω 2-3 :P

Αυτό πρόλαβα με το που πήρα μία και την πλήρωσα ξαναδοκίμασα και έλεγε Expired :P

• Like 1
Δημοσ.

φιλε NEG μενω και εγω Γερμανια ποτε περιπου ερχονται τα προιοντα? παιζει τελωνειο? ειναι η πρτωτη μου παραγγελεια απο γεαρβεστ γιαυτο λεω

Δημοσ.

φιλε NEG μενω και εγω Γερμανια ποτε περιπου ερχονται τα προιοντα? παιζει τελωνειο? ειναι η πρτωτη μου παραγγελεια απο γεαρβεστ γιαυτο λεω

Άμα παραγγείλεις κάτι κάτω των 20€ και χωρίς DHL δεν περνάς τελωνείο, αν παραγγείλεις παραπάνω πας τελωνείο αλλά δεν πληρώνεις κάτι αλλά άμα παραγγείλεις με αποστολή DHL θα τσουξει με το συμπάθιο :)

Οι λάμπες είναι απίστευτες και τις ελέγχω πλέον με την Alexa

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To pezo mou

Τα μι μπαντ 2 έκανε 20 μερες ακριβώς για να ερθει! Σημερα παρήγγειλα την xiaomi yi car και λεει θα κάνει 15-30 μερες! Γενικως κάπου στον μήνα υπολόγισε! Ποτε δεν ειχα κάποιο θέμα με τελωνείο και εχω αγοράσει ως 80 ευρώ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκληρός δίσκος mHDD από Κωτσόβολο στα 31.90€

(Ήμουν από τους τυχερούς που τον πρόλαβαν στην προσφορά)

Backpack dell από Γερμανό στα 9€

Πάλι τυχερός που πρόλαβα :P

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...