artshadows Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχω το Microsoft 1000 wirelles desktop σετ και έχασα το σενσορα καμιά λύση; Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2017 από artshadows
louilouiCK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχει κάτι που να μπορείς να κάνεις (εκτός αν πάρεις τηλέφωνο την MS και παρακαλέσεις να σου δώσουν καινούργιο.. η ερώτηση ειναι τζάμπα όποια και αν ειναι η απάντηση, συμβουλή μου ειναι να επιμείνεις και να μιλήσεις με προϊστάμενο )Αν είχες logitech πουλάνε ξεχωριστά τα κομματάκια αυτά... αλλά δυστυχώς όχι η microsoft.Θεωρητικά θα μπορούσες να πάρεις ενα bluetooth key και να το προγραμματίσεις για να κάνει pairing με το πληκτρολόγιο αλλά ειναι κάτι που πιστεύω δεν έχεις την διάθεση και την κατάρτιση να κάνεις οπότε ή παίρνεις καινούργιο πληκτρολόγιο ή προσπαθείς την τύχη σου με το τηλέφωνο στην microsoft.
mako93 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Να ρωτησω.γιa Logitech που μπορω να βρω ξεψοριστω σενσορακι γιατι εμενα μου το εκλεψαν μαζι με το καπτοπ κσι μου εμειναν πλικτροκογιο και ποντικι
artshadows Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 πηρα τηλ μονο αμα ηταν μεσα σε εγγυηση μου λεει θα σου στελναμε αλλο , δεν εχω και αποδειξη αλλα ειναι πανω απο 3ετη.Δεν μιλησα με προισταμενο ,δεν μπορεις να αγορασεις σενσορα
coolerman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Να ρωτησω.γιa Logitech που μπορω να βρω ξεψοριστω σενσορακι γιατι εμενα μου το εκλεψαν μαζι με το καπτοπ κσι μου εμειναν πλικτροκογιο και ποντικι Αν είχε usb receiver *unifying στο ποντίκι,αγοράζεις απο ebay, ΑΝ δεν έχει unifying το τοποθετείς σε ένα ωραίο μέρος και το κοιτάς.
louilouiCK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Αν είχε usb receiver *unifying στο ποντίκι,αγοράζεις απο ebay, ΑΝ δεν έχει unifying το τοποθετείς σε ένα ωραίο μέρος και το κοιτάς. Με όλα ειναι συμβατά το unifying σημαίνει πως "ενώνει" όλα τα μοντέλα τόσο στα ποντίκια όσο στα πληκτρολόγια. Με αυτά που ίσως δεν ειναι συμβατά ειναι με μοντέλα που βγήκαν προτού η logitech το γυρίσει στα blue tooth USB sticks και είχε κάτι πλαστικές βάσεις για τα ασύρματα.
coolerman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Με όλα ειναι συμβατά το unifying σημαίνει πως "ενώνει" όλα τα μοντέλα τόσο στα ποντίκια όσο στα πληκτρολόγια. Δεν είναι με όλα πρέπει να το υποστηρίζει..αν κάποιος αγοράσει(mouse)με ΜΗ Unifying receiver δεν λειτουργεί το ποντίκι/πληκτρολόγιο κλπ.
louilouiCK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι με όλα πρέπει να το υποστηρίζει..αν κάποιος αγοράσει(mouse)με ΜΗ Unifying receiver δεν λειτουργεί το ποντίκι/πληκτρολόγιο κλπ. Eίναι όλα εκτός απο τα παλιά ασύρματα με την πλαστική βάση και τα ενσύρματα φυσικά... Compatible with: • Anywhere Mouse MX (M905) • Performance Mouse MX(M950) • Wireless Mouse M505,M510,M525,M310,M315,M325,M345,M705 • Couch Mouse M515 • Touch Mouse M600 • Marathon Mouse M705 • Logitech keyboard K230,K250,K270,K320,K340,K350 • Logitech Wireless Solar Keyboard K750,K800 • Logitech Wireless Desktop MK710,MK605 • Logitech Wireless Wave Combo MK550 • Wireless Combo MK520 • Logitech Number Pad N305 • Logitech Wireless Trackball M570 MK330,MK270 • Part Number: C-U0010 Η απο πάνω λίστα δεν ειναι ολοκληρωμένη απλά ειναι για αναφορά (λείπουν τα καινούργια μοντέλα αντικαταστάτες κάποιων των απο πάνω που ειναι και αυτά συμβατά φυσικά και κάποια άλλα καινούργια μοντέλα που βγήκαν μεταγενέστερα απο την δημιουργία της λίστας εξίσου συμβατά.)
coolerman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 δεν είναι όλα συμβατά αυτό το μοντέλο γιατί δεν το υποστηρίζει;;,που είναι σχετικά καινούριο μοντέλο και δεν έχει *unifying.Τα περισσότερα μοντέλα που έχει compatible "έρχονται" εργοστασιακά με δέκτη *unifying
louilouiCK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 δεν είναι όλα συμβατά αυτό το μοντέλο γιατί δεν το υποστηρίζει;;,που είναι σχετικά καινούριο μοντέλο και δεν έχει *unifying.Τα περισσότερα μοντέλα που έχει compatible "έρχονται" εργοστασιακά με δέκτη *unifying To Υποστηρίζει... στο κάτω μέρος του έχει και το σηματάκι .. Επίσης κάνει 12 ευρώ και να έχανες το dongle δηλαδή συμφέρει να πάρεις καινούργιο ποντίκι ... αλλά το υποστηρίζει. Εδώ και ενα άλλο που ειναι στην απο πάνω λίστα συμβατότητας για να δεις ότι όλα έχουν το σηματάκι unifying Επίσης θα ήταν χαζό απο την logitech να βγάζει μια πατέντα (ανέξοδη γιατι πραγματικά ειναι θέμα software/firmware στο dongle) που να υποστηρίζει έως 6 διαφορετικές συσκευές να την έχει σε τόσες συσκευές και να βγάζει καινούργιες που να μην μπορούν να συνδεθούν ενώ χρησιμοποιούν ακριβώς την ίδια wireless τεχνολογία.. Μόνο όσα ποντίκια έχουν κατασκευαστεί πριν βγει αυτή η πατέντα στην αγορά δεν το υποστηρίζουν και όλα τα ποντίκια αυτά ειναι αρκετά παλιά. Το απο πάνω το πολύ πολύ (λόγω κόστους μιας και η τελική τιμή του ειναι 12 ευρώ στην ελλάδα) να μην έχει unified dongle στην συσκευασία αλλά συνδέεται σε τέτοιο αν χρειαστεί.
sintalkas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 συγνωμη που ξεθαβω το θεμα πηρες κανενας μαιμου δεκτη unifying και δεν του εκανε θεμα ,γιατι με περιπου 2 ε ξενοιαζω απο το θεμα να ψαξω ολο το σπιτι και αν το βρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα