Duke_2_gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι το εξής: έχω ένα DVD-RW και έχω και ένα δίσκο με mp3 στον υπολογιστή.Θέλω λοιπόν να γράψω ένα cd που να το πάρω, να το πάω στο cd-player του αυτοκινήτου ή σε οποινδήποτε φίλο και να μπορώ φυσικά να το ακούω κανονικά... Για όποιον θεωρεί την απάντηση απλή να πω ότι αυτό που συνήθως κάνω είναι με το CDex μετατροπή των mp3 σε wav και με το NERO εγγραφή στο δισκάκι(write+finalize, audio cd or data cd).Το μηχάνημά μου γράφει με 16x μάξιμουμ, αλλά τα καίει 100% σε αυτή την ταχύτητα.Στα 8χ, τo cd γράφεται, αλλά δεν παίζει πουθενά πλην του υπολογιστή(μερικές φορές δεν παίζει ούτε εκεί). Παρακαλώ μην απαντάτε σε στυλ "φταίει το pc,το αμάξι,το DVD-RW,τα φτηνά δισκάκια,η φάτσα σου,η κοινωνία μας,ο Σημίτης κτλ κτλ".Αν κάποιος πιστεύει ότι κάνω κάποιο συγκεκριμένο λάθος στη διαδικασία που ακολουθώ ας μου πει ποιο είναι αυτο.Αλλιώς πείτε μου pls τι κάνεται εσείς γι αυτή τη διαδικασία με τεχνικές λεπτομέρειες όσο γίνεται να γίνουν κατανοητές από εμένα τον αρχάριο!!!!!!
DimitrisKTM Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δεν χρειαζεται να μετατρεψεις τα mp3, το κανει μονο του το Nero. Ανοιγεις το Nero και εκει που σε ρωταει τι cd θες να φτιαξεις επιλεγεις "music", οχι data. Μετα επιλεγεις τα mp3 που θες απο τον σκληρο και το καις.
NeTeD Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Ε μα μας απέκλεισες κάθε πιθανή απάντηση!! Δηλαδή τι να σου πούμε ότι φταίει? Ο καιρός? Η διαδικασία μια χαρά φένεται, βέβαια δεν είναι ανάκγη να τα κάνεις wav πρώτα, το κάνει και το nero αυτόματα αν του ρίξεις mp3 σε AudioCD compilation. Τι cd-recorder έχεις? Έχεις τελευταία έκδοση nero? Τι δισκάκια χρησιμοποιείς? Παρατηρείς buffer underruns κατά την εγγραφή? Σε πρώτη φάση..
madsc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Καταρχήν δεν αναφέρεις πουθενά λειτουργικό,μάρκα cd/dvd-r media,μάρκα-firmware dvd-r συσκευής. Κατά 2ον εμείς θα σου πούμε τι πιστεύουμε (με τα ελειπή στοιχεία που παραθέτεις) και εσύ χρησιμοποίησε ότι θες από αυτά που θα διαβάσεις. Πάμε λοιπόν... 1. Ο κυριότερος λόγος ασυμβατότητας media με συσκευή είναι το media το ίδιο. Όταν δίνεις 1-1,5€ για dvd media ή 0.20€ για cd έ μην έχεις απαιτήσεις να κάνει τα πάντα. Παίξε σε sony/samsung κτλ ή αν προτιμάς ψηλότερα σε verbatim/tdk κτλ. 2. O 2os κυριότερος λόγος είναι πολυκαιρισμένη/φτηνιάρικη/ταλαιπωρημένη συσκευή dvd-rw/cd-rw. Έχουν ώρες ζωής αυτά (mtbf) δεν κρατάνε για πάντα. Εδώ παίζεις με αναβάθμιση firmware. Τώρα αν δεν σου γράφει κατά κανόνα σωστά μάλλον πρέπει να σκεφτείς να την πας πίσω για rma αν είναι μέσα στην εγγύηση. 3. Εδώ έχουμε την συσκευή αναπαραγωγής. Αν η συσκευή μπορέι να διαβάσει ένα cd/dvd x μάρκας με ανακλασιμότητα ψ & εσύ της δίνεις ένα δισκάκι με ανακλασιμότητα ψ/2, σιγά μην σου κάνει τη χάρη. (ότι πληρώνεις παίρνεις κατά κανόνα) 4. Τα "κλείνεις" τα δισκάκια; cdr ή cdr-w είναι; Με το cdex τσάμπα βήμα έκανες όπως σου είπαν και παραπάνω. sc
μανος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι το εξής: έχω ένα DVD-RW και έχω και ένα δίσκο με mp3 στον υπολογιστή.Θέλω λοιπόν να γράψω ένα cd που να το πάρω' date=' να το πάω στο cd-player του αυτοκινήτου ή σε οποινδήποτε φίλο και να μπορώ φυσικά να το ακούω κανονικά... Για όποιον θεωρεί την απάντηση απλή να πω ότι αυτό που συνήθως κάνω είναι με το CDex μετατροπή των mp3 σε wav και με το NERO εγγραφή στο δισκάκι(write+finalize, audio cd or data cd).Το μηχάνημά μου γράφει με 16x μάξιμουμ, αλλά τα καίει 100% σε αυτή την ταχύτητα.Στα 8χ, τo cd γράφεται, αλλά δεν παίζει πουθενά πλην του υπολογιστή(μερικές φορές δεν παίζει ούτε εκεί). Παρακαλώ μην απαντάτε σε στυλ "φταίει το pc,το αμάξι,το DVD-RW,τα φτηνά δισκάκια,η φάτσα σου,η κοινωνία μας,ο Σημίτης κτλ κτλ".Αν κάποιος πιστεύει ότι κάνω κάποιο συγκεκριμένο λάθος στη διαδικασία που ακολουθώ ας μου πει ποιο είναι αυτο.Αλλιώς πείτε μου pls τι κάνεται εσείς γι αυτή τη διαδικασία με τεχνικές λεπτομέρειες όσο γίνεται να γίνουν κατανοητές από εμένα τον αρχάριο!!!!!![/quote'] Έχω το nero 5.5 και με την παρακάτω διαδικασία δεν έχω αντιμετοπίσει ποτέ πρόβλημα. 1. Άνοιξε το nero 2. Στο περάθυρο που ανοίγει πατας audio cd (αριστερά) και μετα νέο (πάνω δεξιά) 3. Ανοίγουν δύο παράθυρα. Επιλέγεις τα mp3 που έχεις από το δεξί παράθυρο και τα μεταφέρεις στο αριστερό. Η μετατροπή θα γίνει αυτόματα. 4. Αφού τελειώσεις ξεκινάς την εγγραφή.
insomniaK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Πιστεύω το 4. του madsc, αν και αν όλα τα κάνεις καλά μέσα από το NERO ούτε αυτό δεν πρέπει να φταίει!
SpY Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Koita egw exw petyxei periptwseis pou na min paizoun se cd-players kai anaklaypsa oti ftaiei i megali taxita! Diladi me 48x den ta epeze alla me 16x ta epeze mia xara! Alla se autin tin periptwsi ftaiei kai to cdplayer giati px sto diko moy JVC kai stou filou mou Sony kai Tehnics pou dokimasame paizoun mia xara! O tropos pou leei o DimitrisKTM einai autos pou xrisimopoioun oi perissoteroi!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.