Προς το περιεχόμενο

Logitech G403 Wireless

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δε ξέρω αν είναι προσφορά και αν επιτρέπεται να το ποσταρω καθώς δεν έχω link. Βρέθηκα την Παρασκευή το απόγευμα στο Πλαίσιο του Ψυχικού. Όπως χαζευα gaming ποντίκια,είχε ένα τελευταίο Logitech g403 wireless στα 45 ευρώ το οποίο και πήρα. Από ότι βλέπω Σκρουτζ και αλλού παίζει πολύ ακριβότερα. Το ψάχνω στη σελίδα του Πλαισίου αλλά δεν το βρίσκω καν σαν προϊόν. Δεν ξέρω αν ήταν προσφορά καταστήματος (δεν έχει κάποια ένδειξη), απλα το αναφέρω αν θέλει κάποιος να το ψάξει. Αν είναι άκυρο το post ας διαγραφεί.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως παραδόξως το πλαίσιο τα κάνει κάτι τέτοια.

Είχα βρει πέρυσι το http://www.skroutz.gr/s/4661553/TP-LINK-TL-WPA4226-Kit.html στα 57ευρω ενώ το φθηνότερο στο skroutz έβγαινε στο 80ευρω και ενώ το είχε στην ιστοσελίδα του στα 89ευρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά το επιβεβαιώνω (ευχαριστώ TS).

Το είχαν κάτω κάτω (ένα κομμάτι) με περιγραφή στο καρτελάκι μόνο Logitech Mouse με τιμή τα 44,90. Εγώ το πήρα στα ~41€ γιατί η εταιρία που δουλεύω έχει επιπλέον έκπτωση στα προϊόντα. Δεν τόλμησα να ρωτήσω αν έχουν άλλο, αλλά θα το κάνω αύριο το πρωί και θα ενημερώσω (αν μπορείς να το παραγγείλεις πχ). Ισχύει ότι στο site δεν το έχουν.

Αγοράστηκε από Πλαίσιο Βενιζέλου (Θεσσαλονίκη)

EDIT

ΜΟΛΙΣ παρήγγειλα άλλο ένα από το τηλέφωνο (μου είπαν σε 2 μέρες θα έρθει). Κωδικός προϊόντος 2602016 (φαίνεται και στο καρτελάκι).

post-71156-0-71002100-1485188613_thumb.jpg

post-71156-0-84108000-1485188672_thumb.jpg

post-71156-0-06991100-1485188729_thumb.jpg

Επεξ/σία από ninos30

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...