Itachi Uchiha Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα παιδια, θα ηθελα να μου προτεινετε εναν καλο και εμπιστευσιμο τροπο για να συνδεσω το desktop με το ιντερνετ.θελω να συνδεομαι στο νετ με wifi αλλα η μητρικη δεν εποστηριζει την επιλογη αυτη,οποτε αν ειναι ευκολο να μου πειτε προσ τα που να κινηθω.πχ αν μια ασυρματη καρτα δικτυου η κατι τετοιο. θα ειναι μια καλη επιλογη .το pc θα ειναι σε αποσταση 7 μετρων απο το ρουτερ και αναμεσα βρισκετε ενασ χοντρουλης τοιχος. ευχαριστω εκ των προτερων! υ.γ. δεν ξερω αν εγραξα το θεμα μου στο σωστο topic.
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Αν έχεις θύρα PCI παίρνεις αυτό https://www.skroutz.gr/s/395340/TP-LINK-TL-WN851ND.html
prixtis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Θα σου συνιστούσα τη λύση του καλωδίου. Αλλη λύση είναι με USB WiFi και προέκταση καλωδίου.
Itachi Uchiha Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Θα σου συνιστούσα τη λύση του καλωδίου. Αλλη λύση είναι με USB WiFi και προέκταση καλωδίου. δεν υπαρχει η επιλογη καλωδιου.για μιλησε μου για την αλλη λυση Αν έχεις θύρα PCI παίρνεις αυτό https://www.skroutz.gr/s/395340/TP-LINK-TL-WN851ND.html εχω pcie θερα
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/416183/TP-LINK-TL-WN881ND.html
Itachi Uchiha Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/416183/TP-LINK-TL-WN881ND.html ευχαριστω πολυ!εχω win 10 ,συμβαδιζουν ?
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Σε 7 δούλευε μια χαρά, δεν βρίσκω λόγο να μην δουλεύει και σε 10.
Itachi Uchiha Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Σε 7 δούλευε μια χαρά, δεν βρίσκω λόγο να μην δουλεύει και σε 10. αμην
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Για ποιον λόγο να μην πάει σε κάποια usb wifi card; Θαρρώ είναι πιο εύκολα εκμεταλλεύσιμη και απο άλλα μελλοντικά συστήματα εναντι μιας pci-e κλπ.
Sheogorath Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Για ποιον λόγο να μην πάει σε κάποια usb wifi card; Θαρρώ είναι πιο εύκολα εκμεταλλεύσιμη και απο άλλα μελλοντικά συστήματα εναντι μιας pci-e κλπ. Συνήθως δεν είναι τόσο γρήγορες/αξιόπιστες. Το λεώ απο προσωπική εμπειρία με ίδια εταιρία (tp link) όπου με usb δεν δούλευε το streaming με την καμία, με το που έβαλα pci με 2 κεραίες, έστρωσε σαν ethernet.
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Συνήθως δεν είναι τόσο γρήγορες/αξιόπιστες. Το λεώ απο προσωπική εμπειρία με ίδια εταιρία (tp link) όπου με usb δεν δούλευε το streaming με την καμία, με το που έβαλα pci με 2 κεραίες, έστρωσε σαν ethernet. tp link γενικότερα έχω σταματήσει να αγοράζω μιας και σχεδόν κανενα δεν με καλύπτει σε αυτά που χρειάζομαι,απο modem μέχρι κάρτες δικτύου. μάλιστε δε το W722N που πήρα για δοκιμή μιας και η κεραία του λαπτοπ εχει αρχίσει να τα φτύνει,σε βαρύ φορτίο(τορρεντ)εκανε αποσύνδεση, και πολλές φορές μάλιστα δεν εκανε επανασύνδεση με αποτέλεσμα η βραδινή λήψη να πηγαίνει περίπατο. Αυτη τη στιγμή εχω το οποίο είναι αρκετά καλύτερο απο όσα είχα δοκιμάσει. Περισσότερο ανέφερα την usb λύση καθώς αν ειναι χωμένη κάπου η μονάδα,με μια προέκταση κάτω απο 3μέτρα θα μπορούσε να πάει καπου ψηλότερα την κεραια για πιο ανοιχτό χώρο.
Itachi Uchiha Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Συνήθως δεν είναι τόσο γρήγορες/αξιόπιστες. Το λεώ απο προσωπική εμπειρία με ίδια εταιρία (tp link) όπου με usb δεν δούλευε το streaming με την καμία, με το που έβαλα pci με 2 κεραίες, έστρωσε σαν ethernet. ναι ομως εαν τελικα καταληξω σε αυτην , θα πρεπειι να αγορασω και δυο καινουργισ κεραιες.ποιεσ θα ειναι αυτες? tp link γενικότερα έχω σταματήσει να αγοράζω μιας και σχεδόν κανενα δεν με καλύπτει σε αυτά που χρειάζομαι,απο modem μέχρι κάρτες δικτύου. μάλιστε δε το W722N που πήρα για δοκιμή μιας και η κεραία του λαπτοπ εχει αρχίσει να τα φτύνει,σε βαρύ φορτίο(τορρεντ)εκανε αποσύνδεση, και πολλές φορές μάλιστα δεν εκανε επανασύνδεση με αποτέλεσμα η βραδινή λήψη να πηγαίνει περίπατο. Αυτη τη στιγμή εχω το οποίο είναι αρκετά καλύτερο απο όσα είχα δοκιμάσει. Περισσότερο ανέφερα την usb λύση καθώς αν ειναι χωμένη κάπου η μονάδα,με μια προέκταση κάτω απο 3μέτρα θα μπορούσε να πάει καπου ψηλότερα την κεραια για πιο ανοιχτό χώρο. λες οτι εχεις κατι ..αλλα δεν μας δειχνει τι εχεις βαλει
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 σωστά. asus usb-n14 έχω,εψαχνα το λινκ αλλα ξεχάστηκα(διαβασμα εξεταστικής γαρ)
Itachi Uchiha Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 σωστά. asus usb-n14 έχω,εψαχνα το λινκ αλλα ξεχάστηκα(διαβασμα εξεταστικής γαρ) ασε ....ποια σχολη και ετος? Έχει κεραίες η κάρτα ήδη πάνω. καλυπτουν αυτες η θελει καινουργιες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα