tyf Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 η 280x της asus για να σου βαραει 75 βαθμους εχει πολυ χαμηλα τους ανεμηστηρες η το κουτι ειναι φουρνος. περνα το msi afterburner και βαλε τους ανεμηστηρες στο 80% και πες μας τι θερμοκρασια εχει η καρτα στα 5 λεπτα. επισης γιατι θελει 15 ευρω το eshop αφου εισαι σε εγγυηση?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 η 280x της asus για να σου βαραει 75 βαθμους εχει πολυ χαμηλα τους ανεμηστηρες η το κουτι ειναι φουρνος. περνα το msi afterburner και βαλε τους ανεμηστηρες στο 80% και πες μας τι θερμοκρασια εχει η καρτα στα 5 λεπτα. επισης γιατι θελει 15 ευρω το eshop αφου εισαι σε εγγυηση? Αρχικά η ψύκτρα στην Asus ήταν από της χειρότερες στην σειρά r9 280x, όπως είπαμε πιο πίσω δεν ήταν τόσο το πρόβλημα της θερμοκρασίας πυρήνα αλλά οι θερμοκρασίες στα γύρω γύρω (μνήμες vrm κτλ) Τι να το κάνω να έχω ένα πυρήνα στους 60 βαθμούς και όλα τα άλλα να βαράνε 100+ 3
fallen4ngel Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Αρχικά η ψύκτρα στην Asus ήταν από της χειρότερες στην σειρά r9 280x, όπως είπαμε πιο πίσω δεν ήταν τόσο το πρόβλημα της θερμοκρασίας πυρήνα αλλά οι θερμοκρασίες στα γύρω γύρω (μνήμες vrm κτλ) Τι να το κάνω να έχω ένα πυρήνα στους 60 βαθμούς και όλα τα άλλα να βαράνε 100+ Οτι κάνουν το 99% με 280Χ Asus. Restart όταν βγάλει artifact's Άφησα 1% εκτός για να μην βγει κάποιος (που θέλει να πουλήσει) και μου πει η δικιά μου δεν έχει. 3
pirmen56 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ας γίνει under-clocking σε cpu και gpu ξεχωριστά κάθε φορά για να δούμε αν φταίει κάποιο από τα δύο. Μέχρι και κακοπερασμένοι drivers μπορεί να φταίνε.
fallen4ngel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Εάν έχει την έκδοση με 1600MHz μνήμες μπορεί να κατεβάσει στα 1500 και στρώνει αρκετά. Το πρόβλημα δυστυχώς δεν εξαλείφεται εντελώς αλλά τουλάχιστον θα στρώσει αρκετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα