Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ένας φίλος μου έχει μια μητρική gigabyte Ζ77 όπου στο site της λέει ότι υποστηρίζει μέχρι 2800mhz με oc πάντα εννοείτε 

και 16gb ddr3 hyperX beast 2400mhz 

και θέλει να αγοράσει τον i5 3570 χωρίς K ΤΟΝ κλειδωμένο δηλαδή 

η ερώτηση μου είναι θα τρέχουν αυτές οι μνήμες έστω στα 2133 με το xmp profile ανοιχτό ή δεν θα τρέχουν επειδή είναι κλειδωμένος????

Δημοσ.

αυτό είναι σίγουρο?

Ο memory controller του υποστηρίζει 1333/1600

https://ark.intel.com/m/products/65702/Intel-Core-i5-3570-Processor-6M-Cache-up-to-3_80-GHz#@product/specifications

Αν ήταν ο Κ, θα μπορούσε να τρεχει με 2133 με αλλαγές από το Bios (overclock) αλλα σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες

Δημοσ.

Ο memory controller του υποστηρίζει 1333/1600

https://ark.intel.com/m/products/65702/Intel-Core-i5-3570-Processor-6M-Cache-up-to-3_80-GHz#@product/specifications

Αν ήταν ο Κ, θα μπορούσε να τρεχει με 2133 με αλλαγές από το Bios (overclock) αλλα σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο o memory conroller,και στον Κ να κοιτάξεις τόσο λέει.Είναι το full stable δοκιμασμένο της intel για τους Ivy.To πρόβλημα είναι οτι είναι δύσκολο ακόμα και σε Κ να τρέξουν τόσο ψηλά,είναι ανάλογα το cpu.Πόσο μάλλον σε non K.Πρέπει να είναι πολύ καλό το motherboard ,για να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις(να τρέχουν οι μνήμες ανεξάρτητα απο το cpu freq.)και το memory controller,και πάλι αν σου κάτσει,και αν θα είναι stable και πολλά αν. Οπότε αφού δεν τον έχει τον επεξεργαστή,και σκεφτεται για αγορά,γιτί δεν ψάχνει έναν 3570K να ξεμπερδεύει?Δεν θα έχουν και τόση διαφορά στην τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα που είναι;

Άλλωστε δεν θα κέρδιζες και τίποτα αξιόλογο Αν κέρδιζες παίζοντας τις μνήμες τέρμα.

Γνώμη μου κατεβάζεις timings και κερδίζεις όσο μπορείς από εκεί, βέβαια Z χωρίς Κ είναι περίεργος συνδυασμός ;) αλλά οκ.

Δημοσ.

Ζ σε παει καθαρα για overclock. Μπορει να σκεφτεινα κανει OC μελλοντικα να σκεφτηκε ασ καβατζαρε την Ζ τωρα κα στο μελλον βλεπουμε για OC. Προσωπικα ξερεις οτι ειχα το συστημα μου (4690Κ) σε stock συχνοτητες για 4 μηνες? Αλλα ενταξει εγω απλα δεν ειχα τα λεφτα για ψυκτρα και το να pushαρεις επεξεργαστη χωρις την σωστη ψυκτρα ειναι fatal error(Οσοι ξερουν καθολου DOS θα καταλαβουν το λογοπαιγνιο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...