cyrax2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας μπορειτε να μου προτεινετε τα καλυτερα μαγαζια με καλες τιμες για αγορα για γυαλια ηλιου?? γιατι πηγα στο mall και δεν βρηκα κατι που να μου αρεσει>> μπορειτε να με βοηθησετε?? πιες μαρκες εινε καλες?? και σε πια μαγαζια να παω??? και πια εινε στην μοδα αυτον τον καιρο??
logistoulis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 πιες μαρκες εινε καλες?? ποιότητα σε όχι εξωγήινα χρήματα (αν σου αρέσουν βέβαια τα μοντέλα) έχει η persol οι φακοί της είναι πολύ άνω του μετρίου σε σχέση με τις περισσότερες μάρκες (ειδικά σε σχέση με ray ban που είναι λίγο φθηνότερα) και για τα λεφτά που κοστίζουν και τα πλαστικά τους βέβαια είναι πολύ ποιοτικά, απλά έχουν δύσκολα σχέδια για πολλά πρόσωπα
cyrax2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 περα απο την persol δεν υπαρχουνε αλλες μαρκες?? πιες εινε οι καλυτερες μαρκες για γυαλια ηλιου???
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Παρε ενα απο εδω https://www.hawkersco.com/ Θα εισαι, και μεσα στην μοδα, και κουκλος 2
djcat Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Παρε ενα απο εδω https://www.hawkersco.com/ Θα εισαι, και μεσα στην μοδα, και κουκλος Όλοι hawkers!
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Όλοι hawkers! Οι εποχή που δίναμε 150-200 ευρώ για γυαλιά, τα οποια δεν σου άρεσαν κιόλας αλλά τα φόραγες γιατι τα έσκασες, παρήλθε ανεπιστρεπτί, ο κόσμος εξελίσσετε
logistoulis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Εντάξει καλά για τα λεφτά τους, αλλά όχι καλά γενικά Κάπου είχα ξαναγράψει για αυτά και έλεγα ότι πιο ακριβά γυαλιά δεν είναι σίγουρα ανάλογα πιο καλά με βάση το επιπλέον κόστος τους, αλλά η διάφορα είναι σημαντική και αισθητή
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Tα Hawkers δεν ταιριαζουν ουτε σε ολα τα προσωπα και σιγουρα οχι σε ολα τα στυλ. Βασικα θεωρω πως πρεπει να εχεις πολυ συγκεκριμενο στυλ για να σου πηγαινουν τα Hawkers. Σε εμενα πχ ειναι πολυ μικρα και νομιζω πολυ μοντερνα. Τα Ray Ban ειναι μια ασφαλης επιλογη γιατι πηγαινουν σε ολους και τα λες και διαχρονικα. Προσωπικα προτιμω τα στυλ aviator (οχι απαραιτητα της ray ban). Κατατα δες Prada και Armani, εχουν μερικες πολυ καλες σειρες απο θεμα αισθητικης. @NikosKallithea θελεις να πεις πως καποιος εδινε Χ ποσο για να αγορασει ενα οποιοδηποτε αντικειμενο ΧΩΡΙΣ να του αρεσει? Προσωπικα δεν ξερω κανεναν, δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να μπει σε αυτην τη διαδικασια ενω μπορει να δωσει το ιδιο Χ ποσο για να παρει κατι που του αρεσει? Αν ισχυει παντως, δεν ηταν το προβλημα η εποχη 1
logistoulis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 σε σχέση με τα wayfarer της rayban ίδια τα λες τα hawkers δεν έχουν κάποιο μεταμοντέρνο σχέδιο ίσα ίσα αν εξαιρέσεις τους παρδαλούς χρωματικούς συνδυασμούς έχουν το πιο ευκολοχώνευτο κλασικό σχέδιο που πάει σχεδόν σε όλους
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 σε σχέση με τα wayfarer της rayban ίδια τα λες τα hawkers δεν έχουν κάποιο μεταμοντέρνο σχέδιο ίσα ίσα αν εξαιρέσεις τους παρδαλούς χρωματικούς συνδυασμούς έχουν το πιο ευκολοχώνευτο κλασικό σχέδιο που πάει σχεδόν σε όλους Απλως οι χρωματισμοι ειναι πολυ extreme, δεν μπορεις ευκολα να τα φορεσεις με ενα κοστουμι λ.χ Αν και τωρα ειδα πως εχουν και νεα σχεδια και καποια πιο "ησυχα" χρωματα απο αυτα που θυμομουν. Εχω δοκιμασει απο τον αδερφο μου παρεμπιπτοντως, σε μενα ειναι εξαιρετικα μικρο το γυαλι στο προσωπο. Καλα, θεμα δικο μου ειναι προφανως, δε φταινε τα γυαλια
GeorgeHellas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 εγώ κοιτώ απλά οι φακοί να είναι polarized 1
dimitrisOP Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 γενικα αξιζουν τα hawkers η θα βγαλουμε αχρηστα τα ματια μας?
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 γενικα αξιζουν τα hawkers η θα βγαλουμε αχρηστα τα ματια μας? Με βαση τα οσα εχω διαβασει και απο εμπειρια δικων μου, εχουν πολυ καλους φακους. 1
logistoulis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 δε βγάζεις τα μάτια σου, καλά είναι απλά όχι πολύ καλά πχ ο σκελετός είναι λες και βγήκε από κάποιο 3d printer της πλάκας και μέσα δεν έχει anti reflective coating και μπορεί να κάνει αντανακλάσεις όπως σκάει ο ήλιος ειδικά από το πλάι σε κάποια μοντέλα είναι βέβαια polarized που είναι θετικό και υπάρχει και η προστασία που υπόσχονται, απλά δε θα πάθεις και τη πλάκα σου να πεις πωωωωω τι ξεκούραστες γυαλάρες είναι αυτές και τι καθαρή εικόνα είναι αυτή είναι απλά οκ και vfm αν τα πάρεις σε έκπτωση είναι τίμια, απλά άλλα πιο επώνυμα είναι πολύ καλύτερα αν είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις
fakiris31 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Τι το θετικό έχουν τα polarized? Έχω ενα ζευγάρι δεν ξέρω μάρκα με τα είχε δώσει με τα γυαλιά στιγματισμού πολύ φθηνά λίγο προσφορά αν έπαιρνες και τα 2 Αλλά δεν τα έβαλα και τόσο πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις