Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφοσον το IMEI είναι clean τι πρέπει να κάνω για να ξεκλειδώσει εκτός από το να πληρώσω ?

Αυτός που το είχε πριν δεν σου έχει αναφέρει κάτι γι αυτό; Εκείνος πως το χρησιμοποιουσε; Ρώτα τον αν ξέρει να σου πει πως μπορεί να φτιάξει αυτο.
Δημοσ.

Το κινητό είναι routαρισμενο εαν του φλασαρω κάποια rom πρέπει να είναι η αρχική και αναγκάστηκα να χάσω το root ?

Αυτός που το είχε πριν δεν σου έχει αναφέρει κάτι γι αυτό; Εκείνος πως το χρησιμοποιουσε; Ρώτα τον αν ξέρει να σου πει πως μπορεί να φτιάξει αυτο.

Αυτός το χρησιμοποιούσε στην Ιρλανδία και έπειτα στην Αλβανία και δούλευε κανονικά μου λέει

• Like 1
Δημοσ.

Το κινητό είναι routαρισμενο εαν του φλασαρω κάποια rom πρέπει να είναι η αρχική και αναγκάστηκα να χάσω το root ?

Βαλε custom rom και δεν θα χασεις το root

Αν βαλεις Official τοτε θα το χασεις.

Δημοσ.

Βαλε custom rom και δεν θα χασεις το root

Αν βαλεις Official τοτε θα το χασεις.

Έχετε να μου προτείνετε κάποια ?

Δημοσ.

Δεν ξεκλειδωνουν τα κινητα με ενα φλασαρισμα.... Ο.τι ρομ και να βαλεις. Το κλειδωμα ειναι σε αλλο ας πουμε partition ,που το φλασαρισμα δεν το επηρρεαζει....

Αν καποιος ειχε κανει τον κοπο...

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2282683

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξεκλειδωνουν τα κινητα με ενα φλασαρισμα.... Ο.τι ρομ και να βαλεις. Το κλειδωμα ειναι σε αλλο ας πουμε partition ,που το φλασαρισμα δεν το επηρρεαζει....

Αν καποιος ειχε κανει τον κοπο...

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2282683

Αυτόν τον τρόπο τον έχω δοκιμάσει δεν μου πηγενει στο service mode οπότε δεν γίνεται να προχωρήσω

Δημοσ.

Δοκίμασες αυτό που έχει σε παράθεση στο λινκ που σου έβαλε ο tsilitheo1;

Προς ευκολία

Quote:

Originally Posted by LordLink 

Finally I managed to sim unlock my phone after 10 days of experiments

I have a Samsung Galaxy S4 GT-i9505 LTE with Android 4.4.2 bought from France (XEF):

1. I rooted my phone using CF-Auto-Root
  2. I flashed with Odin the ME2 modem only (XXUAME2 for my case) using the CP/PHONE bouton - find the list in this thread
  3. I used RegionLock Away as described in this post 

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...