Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!! Πρόσφατα απέκτησα το παραπάνω κινητό απο δωρακι... Το κινητό όταν του βάζω την sim και το ανοίγω μου ζηταει PIN δυκτιου. Εάν γνωρίζετε πως να το φτιάξω παρακαλώ ενημερώστε με !!! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ωχ προβλέπω να τον αποκαλούν πάλι κλέφτη οι διαδικτυακοί αστυνόμοι του insomnia. Και μένα ένας φίλος μου τσίμπησε φθηνό ένα s5 με βλάβη στο sim reader και τι δεν άκουσα. Τεσπά. Μάρκους φίλε τσεκαρε σε κάποιο service ότι το imei number δεν είναι blacklisted δηλαδή δεν έχει δηλωθεί κλοπη, απώλεια ή απλήρωτος λογαριασμός. Σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Υποθέτω σου λέει Insert Network unlock Code. Αν όμως είναι clean το imei τότε πληρώνεις κάποιο unlocking service και σου στέλνει τον οχταψηφιο κωδικό ξεκλείδωματος. Αυτό μπορεί εννοείται να το κάνεις και με τηλ στον πάροχο που είναι κλειδωμένη η συσκευή τον οποίο όμως δεν μπορείς εύκολα να τον μάθεις. Υποθέτω έχει έρθει από εξωτερικό το κινητό εδώ οι δικοί μας δεν πουλάνε κλειδωμένες συσκευές. Απλά τα unlocking services θέλουν να τους πεις και το δίκτυο αλλιώς ανεβαίνει η τιμή αν πρέπει να το ψάξουν μόνοι τους. Και αν το κάνεις κοίτα να ξεκλειδώνει το δίκτυο που θες η σε περίπτωση που δεν ξεκλειδώνει να παρέχουν αποζημίωση γτ πχ σε κάποια μπορεί ATT η Verizon κτλ να μην ξεκλειδωνουν.

https://m.youtube.com/watch?v=2I_yWO-ZE9s

Δημοσ.

Εγω απλος ρωτησα δεν ειπα κατι...(εσυ λες :P)

Το imei μπορει να το βρει οταν βγαλει την μπαταρια.

Δημοσ.

Μπορεί να πω βλακεια!! Αυτός που αγόρασε το κινητό να στο κάνει δώρο μήπως το πήρε με κάποια νέα σύνδεση την οποία κράτησε για τον εαυτό του και σου έκανε δώρο την συσκευή εσένα; Για παράδειγμα αν παω σε ένα κατάστημα κοσμοτε και πάρω νέα συσκευή με νέα σύνδεση κοσμοτε και σου κάνω δώρο την συσκευή δεν μπορείς να βάλεις άλλη σιμ μέσα εκτός της κοσμοτε! Είναι κλειδωμένες οι συσκευές που αγοράζει κάποιος με σύνδεση! Έτσι ξέρω τουλάχιστον... Μπορει να φταίει αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

ειναι παλιο κινητο δύσκολα να το είχε μαγαζί σε στοκ παντως

Δημοσ.

ειναι παλιο κινητο δύσκολα να το είχε μαγαζί σε στοκ παντως

Μπορεί να μην το αγόρασε τωρα. Μπορεί να του το έκανε δώρο μεταχειρισμένο. Να το χρησιμοποιουσε ο άλλος πριν. Δεν διευκρινίζει
Δημοσ.

Μπορεί να πω βλακεια!! Αυτός που αγόρασε το κινητό να στο κάνει δώρο μήπως το πήρε με κάποια νέα σύνδεση την οποία κράτησε για τον εαυτό του και σου έκανε δώρο την συσκευή εσένα; Για παράδειγμα αν παω σε ένα κατάστημα κοσμοτε και πάρω νέα συσκευή με νέα σύνδεση κοσμοτε και σου κάνω δώρο την συσκευή δεν μπορείς να βάλεις άλλη σιμ μέσα εκτός της κοσμοτε! Είναι κλειδωμένες οι συσκευές που αγοράζει κάποιος με σύνδεση! Έτσι ξέρω τουλάχιστον... Μπορει να φταίει αυτο.

Δεν υπάρχει αυτό στην Ελλάδα μόνο branded παίζουν από την κοσμοτε, voda, wind ... έξω ναι κλειδώνουν τις συσκευές γιατί σχεδόν τις χαρίζουν μαζί με μια σύνδεση

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...