chios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Redmi pro από μένα, καλύτερη κάμερα, καλύτερη οθόνη.
saruman123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special Edition απο εμενα με Snapdragon και ουτε να ψαχνεις για rom ουτε τιποτα. Εχει τα παντα.
ARTHURLUFFY Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Το Special Edition τι καλυτερο εχει? Γιατι στο kimovil που τα συγκρινα ολα ιδια μου τα βγαζει
saruman123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Το Special Edition τι καλυτερο εχει? Γιατι στο kimovil που τα συγκρινα ολα ιδια μου τα βγαζει Εχει Ελληνικα,λειτουργεί σε ολες τις μπαντεςΝομιζω αυτα ειναι τα βασικα.
ARTHURLUFFY Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα τι εννοεις σε ολες τις μπαντες? Επισης αν παρω αυτο δεν θα χρειαζεται να βαλω αλλη ρομ για να βγαλω κινεζικες εφαρμογες η κατι τετοιο? Το παιρνω και το αφηνω οπως ειναι? Ευχαριστω πολυ
vchristod84 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα τι εννοεις σε ολες τις μπαντες? Επισης αν παρω αυτο δεν θα χρειαζεται να βαλω αλλη ρομ για να βγαλω κινεζικες εφαρμογες η κατι τετοιο? Το παιρνω και το αφηνω οπως ειναι? Ευχαριστω πολυ Όλα τα xiaomi (εκτός των εκδόσεων "special edition") δεν υποστήριζαν τη μπάντα των 800mhz που χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο για 4g η wind και κατά δεύτερο λόγο οι άλλες 2 εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Επίσης, έρχονται με προεγκατεστημενες τις εφαρμογές της google και με ελληνικά, οπότε δε χρειάζεται να επέμβεις με αλλαγή ρομ ή κάτι άλλο. Αν δεν κάνω λάθος, ακόμα και ο φορτιστής είναι ευρωπαϊκός και δε χρειάζεται ανταπτορα 2
ziaba Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 εννοείται αυτό με τον snapdragon επεξεργαστή είναι καλύτερο
saruman123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα τι εννοεις σε ολες τις μπαντες? Επισης αν παρω αυτο δεν θα χρειαζεται να βαλω αλλη ρομ για να βγαλω κινεζικες εφαρμογες η κατι τετοιο? Το παιρνω και το αφηνω οπως ειναι? Ευχαριστω πολυ Ναι οτι ειπε ο vchristod84 δεν ασχολισε με τιποτα αλλο. 1
ARTHURLUFFY Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Οκ αποφασησα να παρω το special edition. Μια τελευταια ερωτηση αν το παρω απο aliexpress που ειναι και το φθηνοτερο δεν θα εχω καποιο προβλημα ετσι? Ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια!!!
ARTHURLUFFY Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Υπαρχει καποιος που να εχει ψωνισει απο Aliexpress κινητο να μου πει αν ειναι ενταξει? Φοβαμαι μηπως εχει καποιο προβλημα η ειναι απομιμιση.
vchristod84 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Υπαρχει καποιος που να εχει ψωνισει απο Aliexpress κινητο να μου πει αν ειναι ενταξει? Φοβαμαι μηπως εχει καποιο προβλημα η ειναι απομιμιση. Θα κοιτάς το κατάστημα απ' όπου θες να ψωνίσεις, πόσες συναλλαγές έχει κάνει και πόσες θετικές αξιολογήσεις έχει. Σαν το eBay είναι μόνο που δεν έχει το PayPal
ziaba Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 ...αν το παρω απο aliexpress που ειναι και το φθηνοτερο.... όποιος αγαπάει το φθηνό κρέας χάνει και το ζουμί του ... δώσε 8-10€ παραπάνω και παρτο από σωστό μαγαζί μέσω pp να χεις το κεφάλι σου ήσυχο
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα το πήρες ; Γιατί ήρθε αυτό https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html
ARTHURLUFFY Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλήμερα.Έχω παραγγείλει το redmi note 3 pro special edition. Ευχαριστώ πολύ!! 1
7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα το πήρες ; Γιατί ήρθε αυτό https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html Φοράει τον 625 ο οποίος είναι πιο αδύναμος μεν σε σχέση με τον 650, όμως έχει καλύτερη αυτονομία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα